Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי AUDI A3 שנקנתה 2016, הרכב נמצא בהארכת אחריות על הגיר בהמשך להסדר פשרה מול צ'מפיון מוטורס.

הרכב נמצא במוסך כבר שבוע, על מנת להחליף מצמדים.

האם אני זכאי לרכב חלופי בתקופה שבה הרכב נמצא במוסך? התקלה הרי נובעת מבעיה של היצרן (ולא מתאונה או נזק  צד שלישי).

תודה

גל

פורסם

תתקשר לשרות הלקוחות של צ'מפיון, ותיידע אותם שאתה כבר שבוע בלי רכב, ואתה מבקש רכב חלופי. תוסיף גם שברגע שהיה ברור שהתיקון מתעכב, היית מצפה שיציעו לך כזה מיוזמתם.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אני פניתי למוסך עקב רעשים בזמן העברת הילוך (תיבה אוטומטית)

לפני 2 שעות, pasat04 כתב:

תתקשר לשרות הלקוחות של צ'מפיון, ותיידע אותם שאתה כבר שבוע בלי רכב, ואתה מבקש רכב חלופי. תוסיף גם שברגע שהיה ברור שהתיקון מתעכב, היית מצפה שיציעו לך כזה מיוזמתם.

בהצלחה.

יותר מעניין אותי לדעת האם זה עגון בחוק או שהם יכולים לעשות מה שבא להם!

חשוב לציין שדרשתי מהמוסך רכב חלופי כמה פעמים אך אמרו לי שלא אפשרי

עריכה אחרונה על ידי galuzan
פורסם

לא חושב שזה מעוגן בחוק, אבל ההיגיון (לפחות שלי) אומר שאם מדובר על תקלה במסגרת האחריות, ועוד אחת שמתארכת כל כך, מן הראוי ללכת לקראת הלקוח, ולתת לו רכב חלופי. אולי המוסך לא רוצה להתעסק עם זה, אבל פניה מנומסת לשרות הלקוחות יכולה לסדר לך רכב.

• תוכן חדש...