Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ - צבע כחול או לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורון, בלי קשר לעניין הצבע.

למה אתה לא הולך על יד 2.

לעיתים קרובות עולים רכבים משנתון 2019 במחירים של 160,000 ₪ וקצת. לא כדאי ?

אם אתה מעדיף רכישה של חדש בגלל המימון. ניתן לקבל הלוואות לקניית רכב משומש בתנאים לא פחות טובים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע אמרתי לך את זה לא מעט פעמים, אתה מתנהג כאילו אתה קונה fighter jet ומחנה אותו בת"א

dude chill out

אף אחד לא מוריד לך במחירון על כמה סטון צ'יפס

אתה קונה רכב חדש מהיבואן - קנה בצבע שאתה רוצה

קנה בצבע שיהיה לך כיף להגיע לרכב בבוקר

וחוץ מזה, לשטוף פעם בשבוע, 20-30 דק' זה ממש לא "להשתעבד לרכב"

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 2 שעות, Doron_Z כתב:

אם היה לי כסף כמו מים אז למה לא, נעשה גם את זה וגם פלסטלינה וגם נאנו ואת כל הדברים האפשריים, בכל זאת למרות שאני אולי נכנס להרפתקאה כלכלית לא קטנה עדיין הראש רוצה לחסוך איפה שאפשר. פעם גם הברז היתה עולה עוד 20-30, אתה יכול לאמר למישהו שיאללה זה מה שישבור אותך כשאתה רוצה ככה את הרכב? אז תתפלא התשובה היא כן. בסוף שמים גבול.

אמרתי בהודעה הפותחת שחשוב לי שהרכב ייראה סבבה אבל אני עצלן לתחזק בצורה אובססיבית, חשוב לי בעיקר שבעין לא מקצועית לא יראו פגם בולט, וזהו בעיקרון. מפה ועד עיטופים בעשרת אלפים ש״ח יש מרחק רב. אולי אני אעשה נאנו בשלב מסויים, לא יותר.

וזה בדיוק למה ציפוי כזה מתאים לאנשים כמוך, הוא לא דורש תחזוקה גבוהה של הרכב.

נכון, הוא יקר, אבל חוסך ממך הרבה זמן ודאגות.

האם פתרון כזה שווה 10K? זה כבר עניין שלך.

לדעתי אם אתה קונה רכב כזה חדש ומתכנן להחזיק אותו 5 שנים ומעלה- אין פה בכלל שאלה.

אל תשכח שבטיולים\מסלול הרכב שלפניך מעיף מלא אבנים וזה אוכל את הצבע מקדימה יופי.

אולי כדאי באמת לקנות אחת יד שניה, גם חוסך הרבה כסף בקניה עצמה וגם פחות "כואב" על הצבע.

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

אם אני הייתי קונה רב חדש מחברה, הייתי בוחר את הצבע שהכי יפה בעיניי.

מדובר פה בקנייה מהלב ולא מהשכל, אז למה פתאום השכל נכנס לפעולה בפרט כ"כ שולי ומתחיל לדאוג על איכות הצבע עוד כמה שנים?

אישית, מבלי לראות בפועל איך הרכב נראה עם הצבעים הנבחרים, הייתי הולך על:

1) כחול- כי הכי יפה

2) אדום- כי לא סטנדרטי

3) שחור- כי שחור

צבע לבן הוא משעמם וליסינג, רוב הסיכויים שלא היה עולה על הפרק בכלל. אך בהתחשב בהתלהבות שאר מגיבי הפורום, אולי הרכב ממש יפה בלבן ודעתי שגויה.

ובאופן כללי, ה overthinking הזה לגבי הקונה העתידי, איך יסתכלו עליי, מה יחשבו השכנים, מי יקנא...- כל זה גורם לך להתרחק ממה שאתה רוצה באמת, וחבל. זו קנייה שלך ובשבילך, תן לעולם להסתגל אליך ולא ההפך :).

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
לפני 4 שעות, רק מיאטה כתב:

למה אתה לא הולך על יד 2.

יד 2 תמיד יותר משתלם. לא שולל את זה טוטאלית וזה גם לא בגלל הלוואות, סתם כי בא לי על חדש. אוהב את ההרגשה שהרכב שלי מהיום הראשון, יותר נקשר אליו ושאר קשקושים פסיכולוגים בעיקר.

לפני 3 שעות, HybridBoy כתב:

וזה בדיוק למה ציפוי כזה מתאים לאנשים כמוך, הוא לא דורש תחזוקה גבוהה של הרכב.

ציפוי מתאים לכולם, לא רק לאנשים כמוני, זה באמת עניין של מחיר בסוף והמחיר הוא לא זול, קשה לי להצדיק את השיגעון לרמה כזו, לפחות כרגע.

לפני 2 שעות, method כתב:

אישית, מבלי לראות בפועל איך הרכב נראה עם הצבעים הנבחרים, הייתי הולך על:

1) כחול- כי הכי יפה

2) אדום- כי לא סטנדרטי

3) שחור- כי שחור

שחור למרות שלא ראיתי במציאות מרגיש לי בכלל לא מתאים לרכב הזה, בראש שלי שחור מתאים לדברים אלגנטים, הברז משדרת משהו תוסס לא משהו אלגנטי. זה גם צבע שמטשטש את הקווים של הרכב. 

באדום ראיתי אותה והיא יפהייפייה אבל אם כחול בולט אז זה בכלל צעקני.

בנוגע להתערבות השכל בצבע כמו שהגדרת, אני דווקא לא חשבתי על מה יהיה עוד כמה שנים במכירה, הראש שלי זה איך הצבע יישמר בתקופה שלי ובשבילי, זאת אומרת גם מבחינת תשומת לב מהסביבה וגם איך לתחזק אותו, איך אתקן שפשופים ושטויות דומות כמו שעשיתי עם הקליאו הלבנה וכו׳

רוצה שיישמר יפה אבל לא לפשוט רגל עם ציפויים יקרים וגם לא להשקיע מאמץ בתחזוק קוסמטי כל הזמן, בגלל זה עלתה מחשבה של יאללה נקח לבן ונגמור עם החפירות.

לצערי overthinking זה השם השני שלי, קשה לי להשתחרר מזה, ואולי זה גם טבעי כשעושים צעד כזה אני לא יודע.

פורסם (נערך)

כדי שנוכל ליישר קו, נראה לי שהאלבום הזה מיום מסלול של פיליפ, שצילם דניאל אדמון יסייע בעניין הצבעים.

תוכלו לראות את מגוון הצבעים הקיימים לברז ו GT86 אחת בפעולה ...

https://danieladmon.smugmug.com/Flatout-Arad-2162020-PART-2-BRZ/n-bbvkgM/

שבת שלום

עריכה אחרונה על ידי GTI33
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

רוצה שיישמר יפה אבל לא לפשוט רגל עם ציפויים יקרים וגם לא להשקיע מאמץ בתחזוק קוסמטי כל הזמן, בגלל זה עלתה מחשבה של יאללה נקח לבן ונגמור עם החפירות.

כחולה עם שפשופים ושטויות עדיין יותר יפה מלבנה.

פורסם
לפני 1 שעה, Doron_Z כתב:

שחור למרות שלא ראיתי במציאות מרגיש לי בכלל לא מתאים לרכב הזה,

הרשה לא לא להסכים

השחור נראה פצצה על הרכב

D529ECEE-2CC0-4ED9-8ED0-9027160D5B9F.jpeg

3EBA666A-0411-4C9A-A9CF-9278F7D7C3B4.jpeg

1034A0A9-E051-4389-ABA1-0EDA51F3D928.jpeg

3C356702-872F-43B3-9B2B-4D1D8F1153AB.jpeg

בתמונה האחרונה אתה רואה את המצב לפני coiloverים :) ג׳יפ קטן

(היה לי סט של RCE tarmac 2 שזו גירסא יותר אגרסיבית של ה KW Clubsport למסלול. סט מדהים כמה וכמה רמות מעל הKW V3)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כחולה עם שפשופים ושטויות עדיין יותר יפה מלבנה.
נכון.
קנה מה שיפה בעיניך. אני לא מבין את ההתלבטות.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

דורון, בלי קשר לעניין הצבע.

למה אתה לא הולך על יד 2.
לעיתים קרובות עולים רכבים משנתון 2019 במחירים של 160,000 ₪ וקצת. לא כדאי ?
אם אתה מעדיף רכישה של חדש בגלל המימון. ניתן לקבל הלוואות לקניית רכב משומש בתנאים לא פחות טובים.

לדעתי הלוואה לרכב משומש תמיד תהיה בתנאים פחות טובים מאחת לרכב חדש, ככל שמדובר באותו גורם שמעמיד את ההלוואה

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אתה צודק בכך ש - BRZ כחולה מקבלת משמעותית יותר תשומת לב בכביש / ברחוב מלבנה. גם אני התלבטתי בין שני הצבעים האלו בקניה והשיקול שהכריע את הכף מבחינתי לטובת הלבן היה הרצון למשוך פחות תשומת לב, בהתחשב בכך שזה הדיילי שלי.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

בתמונה האחרונה אתה רואה את המצב לפני coiloverים :) ג׳יפ קטן

(היה לי סט של RCE tarmac 2 שזו גירסא יותר אגרסיבית של ה KW Clubsport למסלול. סט מדהים כמה וכמה רמות מעל הKW V3)

מה זה הסינית הזו?

באמת לא מכיר כלום מהמותגים הנ"ל :X

הרכב הולך להשאר אצלי סטוק, מקסימום החלפת צמיגים לסט דביק יותר בהמשך.

בנוגע לשחור, זה באמת סובייקטיבי, זה לא שהרכב נראה רע, את האמת הוא נראה במינימום "טוב" בכל צבע, ובשחור הוא ללא ספק די badass, אבל, לא מרגיש לי שזה תואם את האופי של הרכב, אולי הוא צריך עוד 100 כ"ס כדי להצדיק את הצבע הזה :)

לפני כשעה, itaimoto כתב:

אתה צודק בכך ש - BRZ כחולה מקבלת משמעותית יותר תשומת לב בכביש / ברחוב מלבנה. גם אני התלבטתי בין שני הצבעים האלו בקניה והשיקול שהכריע את הכף מבחינתי לטובת הלבן היה הרצון למשוך פחות תשומת לב, בהתחשב בכך שזה הדיילי שלי.

כן זה גם הולך להיות מן הסתם הדיילי שלי. מבין לגמרי את הרציונל שלך, גם אני עם אותה התלבטות.

לפני 11 דקות, iluxxxa כתב:

אני הלכתי עם החלום עד הסוף ובחרתי בצבע כחול.

אבל אם אתה חושש מתשומת לב עודפת ומפחד מתחזוקה של צבע, כחול זה לא בשבילך.

ובתור בעל ברז צבע כחול, יש באמת קושי בתחזוקה? מה היית צריך לעשות כדי לשמר ולתחזק את הצבע הזה?

פורסם
לפני 9 שעות, Doron_Z כתב:

הרכב הולך להשאר אצלי סטוק, מקסימום החלפת צמיגים לסט דביק יותר בהמשך.

כן, תמשיך לומר את זה לעצמך 😏

כשאתה משדרג צמיגים אתה משנה את האיזון של הרכב, כמה שתשים צמיגים יותר אוחזים כך המתלים ירגישו לך יותר רכים.

אז אתה משדרג מתלים כדי להחזיר את האיזון, אבל פתאום אתה יכול לקחת פניות הרבה יותר מהר והקצב שלך גדל אז אתה משדרג את הברקסים.

ואוי, פתאום הרכב מרגיש חלש יחסית ליכולות הפניה והבלימה שלו.

בסוף אתה מוצא את עצמך עם מכונת מלחמה 😈

They are trying to ban me...

פורסם

המתלים המקוריים של הרכב מעולים ועד שהוא לא עובר ל 200tw ומגדיל מידה שתיים לרוחב - לא תיהיה לו שום בעיה גם במסלול לשמור על קצב שיצריך נהג מאוד טוב.

רפידות ונוזל בלימה אחרי צמיגים - ואלא אם כן הוא עושה את זה ״ליופי״ או להרבה ימי מסלול - אין באמת טעם (חוץ מלהגיד יש לי)

כש/אם הוא יגיע - שישים פה פוסט - מבטיח לענות.

BA5D7627-2E75-4E84-B66D-C004B2F80E9A.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...