Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מתלבט בין רנו קאופצ׳ר אוטמט או רנו קליאו , חשבתי גם על יונדאי i25 

כמו שראיתם אני עדין לא יודע בדיוק מה אני מחפש.

אני עצמאי שלפעמים נוסע בשטחים של אתרי בניה  יש לי תסביך שעד עכשיו לא היה לי רכב ״צעיר״ ולכן אני יותר פוזל לקליאו או קאופצ׳ר , אני נוסע כ15-18 ק״מ לשנה.

התקציב הוא 40,000 

הקליאו שנת 2016 💙

הקאופצ׳ר שנת 💜2014-2015

יונדאי i25 שנת 2013-2014 🖤

פורסם

צמד הרנו יהיו חזקות יותר ועם התנהגות עדיפה, הקליאו די נוקשה.

יש להם גיר רובוטי שלא שיא האמינות, יש תלונות לגבי מח גיר.

האיבזור טוב כבר ברמת אבזור הבסיסית, עלות טיפולים ממוצעת.

ידני אופציה?

אם לרכב רגיל לא תהיה בעיה בשטחי בניה מבחינת סלעים/גובה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי מעדיף רק אוטמט , זה לא סלעים וגובה יותר דרך כורכר וכביש רעועים.

לגבי הקאופצ׳ר מה דעתך?

אני אומר לאנשים הקרובים אליי רנו והם אומרים אל תיגע בצרפתים,האם זו סטיגמה ?

פורסם

זאת רק סטיגמה שהצרפתים הרוויחו ביושר.

לצרפתים היו כמה יציאות לא מוצלחות בשנים האחרונות למשל מנוע הפרינס של פיג'ו סיטרואן או גיר הAL4 או מנוע ה1.4 של ה206 שהטרמוסטט היה נתקע במצב סגור ואס המנוע היה מתחמם והדרך.לראש מנוע הייתה קצרה.

יש לצרפתים רכבים מוצלחים ולא מוצלחים כול רכב לגופו למשל תראה את שוק המסחריות 90% נוסעים על דיזלים צרפתיים אתה חושב שאם אלו היו רכבים בעייתיים הם היו ממשיכים לשלוט על שוק רכבים העבודה עשרות שנים?

ספציפית לגבי הקפצור והקליאו זה חצי נכון יש תלונות על הגיר והתיקון יכול להיות לא זול (שמענו מספרים כמו 7000 שקל להחלפת מח גיר) ויש גם תלונות על מנוע ה1.2 TCE לכן אישית הייתי עושה 1+1 ונמנע מהרכב.

אולי אם תמצא קפצור דיזל זאת תהיה אופציה עדיפה כי הדיזל לא סובר מההעיות ונשאר רק הסיכון של הגיר.

• תוכן חדש...