Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי באזור 50 -ה80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אשמח להתייעץ איתכם. כיום יש לנו פורד פוקוס (נהדרת) שמתחילה להגיע לקיצה ואנחנו מתחילים לחפש רכב שיחליף אותה.

כרגע אנחנו 2 מבוגרים ו2 ילדים וכלב אבל התכנון זה שבשנתיים הקרובות יצטרף עוד ילד(ה). 

בנוסף הבאגז מתחיל להיות קצת צפוף ובגלל שאני 1.90 מטר הבנות נאלצות לבעוט לי בגב. אז אנחנו מחפשים רכב שיפתור את הבעיות הללו.

אנחנו נוסעים כמעט ורק בין עירוני ומתקרבים ל20 אלף קילומטר בשנה וזה צפוי לעלות.

ההתלבטות זה בין לקנות סטיישן לרכב 7 מקומות שגם בנוסף אנחנו נצטרך לקחת הלוואה/ לקנות במימון.

דרישות הרכב 

1) בטיחות אקטיבית ובקרת שיוט - אנחנו נוסעים הרבה ביחד עם הילדים וכרגע אם יש טכנולוגיה שיכולה באמת להגן עליהם זה הכי חשוב. בגלל זה אנחנו מוכנים לקחת הלוואה ולקנות רכב שיש לו את זה. 

2) מרווח ונוחות- אנחנו מבלים הרבה באוטו ונוסעים מעל שעה לכיוון ולכן נשמח לאוטו נוח גם לנוסעים וגם שיהיה לנהג  קצת כיף ;) 

3) אמינות - בעיקר שלא יהיו תקלות ידועות שחוזרות על עצמם ויקרות (כמו לדוגמא  s-max)

4) צריכת דלק הגיונית וסבירה שלא צריך אוניית לידך לתדלוק. 

ממה שראיתי סיטרואן c4 גראנד פיקאסו בדגם האקסלוסיב יש את הדברים הללו. 

יש לכם רעיונות לעוד מכוניות או תובנות לחשוב עליהם? אני בעיקר בשלב הצבירת נתונים אז אשמח לכל הדעות. 

תודה רבה ;) 

פורסם

אם אתה כבר מחפש פיקאסו, בק"מ כזה, הדיזל תהיה יותר חסכונית אבל סובלת מבעיה ידועה במשאבת האוריאה. אם תמצא אחת שכבר החליפו לה מיכל אוריאה, יותר טוב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...