Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין דגמי קיה Xceed

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Xceed.jpg

בפועל הפרש של 16000ש"ח בין פרמיום לגרסת בסיס, אולי יותר ברכישה של 0 ק"מ. ההתלבטות האם ההפרש שווה תוספת מערכות בטיחות של בקרת שיוט אדפטיבית והתראת שטח מת (בכל הדגמים יש בלימת חרום אוטו', סיוע לשמירת נתיב עם תקוני הגוי ומערכת התראה להתנגשות קדמית). בנוסף, בפרימיום לוח מחוונים עם תצוגה דיגיטלית שאישית דווקא פחות מעדיף, משקולי אמינות ועמידות.

פורסם

דגם ה ex הוא הבחירה הנכונה. 

דגם lx הוא דגם ליסינג שיסבול מהיצע גדולשל רכבי ליסינג במחיר נמוך שיגררו את מחירו כלפי מטה. 

הוא גם דל באבזור נוחות. 

תוספת המחיר בין ex לפרימיום די גבוהה ביחס לתמורה המתקבלת. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

לי נשמע שתוספת של מערכת בטיחות(תנועה חוצה מאחור)+ בקרת שיוט אדפטיבית שווה 5500 שקל(למען האמת, לא הייתי רוכש רכב בלי בקרת שיוט אדפטיבית היום), אבל זה רק אני.

מה גם שהמושב של הפרימיום משמעותית יותר נוח מהEX(לא יודע להסביר למה).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם אני,

לשלם 140K על הרכב בלי בקרת שיוט אדבטיבית ב2020 זה לא לעניין, ואפילו פחות, זו גם אחת הסיבות ששללתי את הקליאו RSLine, הייתי מוותר על החניה האוטומטית בשביל בקרת שיוט אדפטיבית.

חבל מאוד שהחליטו להביא את האקסיד בלי המולטימדיה האיכותית אפילו ברמת האבזור הגבוהה, לי לפחות איכות התמונה העלובה שראיתי בסוכנות הורידה לי את כל החשק.

ופות"ש, אם אתה חושש מאמינות מלוח מחוונים עם תצוגה דגיטלית, אז אני חושב שאתה צריך לחשוש יותר מהגיר הרובוטי הכפול מצמד, שבטח יעלה הרבה יותר ממסך כזה אם יתקלקל, אפילו רק החלפת מצמדים.

פורסם

ההפרש בין דגם ה- lx לפרימיום הוא רק 11 אלף ₪ (10,500 ₪ ליתר דיוק) במבצע חבר לא?

לא מכיר את ההבדלים במפרטים, מלבד שבפרימיום יש מושב נהג חשמלי עם זכרונות.

אם יש 2 נהגים ויותר ברכב זה פיצ'ר מאד נוח (בייחוד אם גם מראות הצד מתכווננות עם הזכרונות- לא יודע אם זה קיים באקסייד).

אל תשכח שההפרש האמיתי בין הרכבים הוא ירידת הערך העתידית על אותו הפרש.

לצורך הענין לאחר 3 שנים ירידת הערך הצפויה היא כ- 35 אחוז וזה אומר ירידת ערך נוספת בפרימיום יחסית ל- lx בסך של 3,850 ₪. 

לאחר 5 שנות אחזקה ירידת הערך הצפויה היא כ- 50 אחוז וזה אומר ירידת ערך עודפת בסך של כ- 5,500 ₪.

לא סכומים גדולים ולא מדובר כאמור במלוא סכום ההפרש ברכישה בסך של כ- 11 אלף ₪.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מישהו יודע להגיד האם שיש מושבים עם זכרונות חשמליים זה גם משנה את הכיוון של מראות הצד?

במידה ולא - זה לגמרי לעשות חצי עבודה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תודה רבה על התגובות, מועילות מאוד.

אגב, האם הגיר הרובוטי מועד לפורענות ..? אם כן האם יש רכב בקטגוריה שאינו שלוש בוכנות ו/או גיר רובוטי?

פורסם

יונדאי וניו , קיה סטוניק 1.4, טויוטה CHR , מיצובישי ASX ,סוזוקי ויטרה 1.4, שברולט טראקס, סוזוקי קרוסאובר. 

לא רובוטי אבל כן שלוש צילינדרים - פיג'ו 2008 , סיטרואן C3 איירקרוס, אופל קרוסלנד,  שברולט , סוזוקי ויטרה מנוע ליטר. 

פורסם

המתחרה הכי בולט של האקסיד לדעתי הוא מאזדה CX-30 ואין לו גיר רובוטי ולא מנוע טורבו. תא הנוסעים איכותי יותר משל האקסיד והעיצוב ייחודי יותר. הוא מגיע עם בקרת שיוט אדפטיבית וניטור שטחים מתים כבר מדגם הבסיס אבל הוא יקר יותר.

• תוכן חדש...