Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הרכב הישיש נכשל בטסט על זיהום ... בעקבות המלצות הגעתי ל'רוני אגזוזים' ברחובות , הבחור הציע ממיר משומש מסוג מאוד מסוים שהוא דואג להביא מפירוקים , שלידיעתו ומנסיונו יאריך חיים ואף מציע אותו במחיר יקר יותר מאשר חליפי חדש.עד כדי כך בטוח בממיר הזה.
-האם מישהו נתקל בהמלצה הזו? מישהו החליף ויכול לחוות דעה?
תודה.

פורסם (נערך)

לדעתי תלך על חדש בלבד.

זה רכיב שלאורך זמן ניסתם.

מניסיון עם חברים,אל תאמין לכל מה שרוני אגזוזים אומר לך.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, ar28031979 כתב:

איזה רכב מדובר? אני מניח שמדובר על רכב  וותיק מעט, שעושה פעמיים בשנה טסט? או משהו קרוב לזה? 

ברכבים כאלו לצעריינו ממירים  לא שורדים הרבה, היות והם במרכז הרכב,ולא למעלה במנוע.

לוקח לממיר המון זמן להתחמם, ולהיות יעיל. 

בנוסף לעיתים ברכבים רכבים וותיקים "אוכלים שמן" ושלל בעיות הצתה וכדומה, מה שעלול לפגוע ביעילות שלו. 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

רכב בן 20+ שנים ... נכשל על CO , בסופו של דבר הממיר הוא סוג של פילטר ... אז למה לא להחליף בחדש ...? (כמו שהציע levy) מצד שני אומר הבעל מקצוע להחליף למשומש "איכותי" עדיף על חדש תחליפי סיני/טורקי ( או השד יודע מאיפה ...) מה שלא כ"כ מסתדר עם ההגיון ... רציתי להבין אם עוד מישהו נתקל בהצעה כזו מרוני או בעל מקצוע אחר? , ואחרי מה שכתב levy על רוני ... אני חושב שהתשובה ברורה יותר עכשיו.

תודה!

פורסם

לא ציינת דגם וזה חבל כי אי אפשר לתת לך ככה מענה איכותי.

כעקרון ממיר קטליטי זה לא פילטר אלא כשמו הוא. הוא לא נסתם עם הזמן, אלא מאבד יעילות אחרי זמן ממושך. 

כעקרון לא רואה פסול בממיר מפירוק, רק שיתן אחריות למעבר הטסט. 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ar28031979 כתב:

רכב בן 20+ שנים ... נכשל על CO , בסופו של דבר הממיר הוא סוג של פילטר ... אז למה לא להחליף בחדש ...? (כמו שהציע levy) מצד שני אומר הבעל מקצוע להחליף למשומש "איכותי" עדיף על חדש תחליפי סיני/טורקי ( או השד יודע מאיפה ...) מה שלא כ"כ מסתדר עם ההגיון ... רציתי להבין אם עוד מישהו נתקל בהצעה כזו מרוני או בעל מקצוע אחר? , ואחרי מה שכתב levy על רוני ... אני חושב שהתשובה ברורה יותר עכשיו.

תודה!

שאלת שאלה, תקבל תשובה דיי מדויקת עד כמה שאפשר, מאחד שעוסק בתחום. 

אז ככה, עובדתית, ברכבים של 20 שנה ומעלה, ממירים תחליפים אינם יחזיקו מעמד יותר מידיי זו עובדה כואבת אבל זו עובדה.

(גם של חברת מגנפלו, תקן יורו 4+5 אפילו) 

ובגלל הסיבה הזו, שלא יווצר מצב שלקוח בא, מחליף ממיר חדש, ומשלם ממיטב כספו עבור מוצר שיכול תוך רגע עוד חצי שנה או שנה להיכשל שוב בזיהום אוויר.

( בגלל זה אני באופן אישי כשאני מציע הצעות של החלפת ממיר לרכב מיושן אני דואג לומר ללקוח  מספר פעמים , שאם לא יעבור בחצי שנה- שנה  הקרובה, שלא יבוא בתלונות) 

בממירים משומשים(מקוריים) בדגמים מסוימים קיימים יותר חומר פעיל שממיר את הגזים השרופים ומפחית co. 

למען הסר ספק, אין בעיה לשים תחליפי חדש, אבל הסיבה שאני לא אוהב להתעסק בזה, הוא  התלונות (הצודקות) שיכולות להגיע לאחר חצי שנה  ואפילו שנה. 

תוספת לידע כללי על דברים לא נכונים שנאמרו פה.

זה ממש לא נכון שבסוף חייו של ממיר החלק נסתם, פשוט עם הזמן הממיר יכול להיות עם יעילות מופחתת. אני יכול להוריד  ממיר שקיים גם 30 שנה (רכבי יבוא אישי מארהב למשל) והממיר יפה ונראה מעולה) 

גילוי נאות ; אני בעל המוסך, וזו הסיבה שהצעתי את מה שהצעתי . אני בטוח  שלאחר ההסברים, דברים יותר מובנים. 

אנחנו עובדים עם המון לקוחות ביום יום, כך שאני לא זוכר ספציפית את השיחה איתך, אבל אני מניח שאם ביקשת הצעת מחיר לגביי החליפי חדש, אני כן הבאתי ללא כל בעיה וקושי. 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...