Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

זה מעצבן שעושים 'סידורים' עם הרכב שלך, אבל יש לזה גם צדדים חיוביים. לא סיפור גדול יותר מכמה ליטר של בנזי

זה לא הענין.  העניין הוא האמינות והיושרה של הבנאדם. בפרט לפות"ש שהשאיר "סתם" את רכבו.

לדוגמה: השארתי רכב במוסך ושילמתי לו חלק מהסכום מראש (כדי לזרזו)

כשסיים העבודה דרש עוד 150 ש"ח על הרפידות למרות שזה היה כלול!

בלית ברירה שילמתי לו אבל מאז לא דרכתי במוסך זה לעולם!

למרות שהרמאות היתה "בקטנה" האדם הזה איבד את יושרתו.

האמת שהרמאים רק מפסידים לעצמם יותר.

לעומתו מוסך אחר שעברתי אליו היה נחמד וטיפל כמה דברים נוספים בחינם על חשבונו!

הוא קנה את אימוני בינתיים.

תגידו אתם מי המרויח!

משתדל לעזור

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אנחנו אפילו לא יודעים מה התקלה, מה החלק, ואולי ניסו בדרכים מסויימות כן לתקן משהו וזה באמצעות נסיעות.

אין בעיה,

אבל למה אף אחד לא יידע אותו שיצטרכו לנסוע עם הרכב כדי למצוא את הבעיה? (לפחות פות"ש לא כתב את זה, אולי כן נאמר לו)

ובכל מקרה לא הייתי מצפה שיעשו נסיעות פרטיות עם הרכב שלי. קחו את הרכב לנסיעות מבחן, לא לסידורים שלכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 5 שעות, BRAVO30 כתב:

אני רק רוצה לשתף סיפור ולשמוע מה דעתכם. לפני שלושה שבועות, שמתי את רכבי במוסך ידוע בפ"ת ובעל שם די טוב בקרב בעלי רכבים מתוצרת מסויימת ולא רק. הרכב היה שם שבוע על תיקון יחסית מורכב. 

אחרי שבוע וקצת, באתי לקחת את הרכב. אחרי יומיים, גיליתי בנסיעה ארוכה, שמשהו לא תקין במה שעשו, זה משהו די משמעותי עבורי. קודם כל, התבאסתי מאד לשמוע תשובה בנוסח "אתה קטנוני ומה הבעיה בדיוק עם זה, זה לא מזיז למנוע" וכו' וכו'. לא משנה.

הכנסתי עוד פעם את הרכב למוסך, עוד פעם לשבוע וקצת. אממה, בכל פרק הזמן הזה, לא נגעו בכלל ברכב, לפחות לא בכל מה שקשור לעבודה על הליפט. למה? כי פשוט אין את החלק שצריך בשביל לפתור את הבעיה, לא ניתן להשיג אותו לדבריהם. את זה הבנתי שלשום, כשהרמתי טלפון לשמוע אם יש התקדמות. כמובן, שאף אחד לא התקשר ואמר לי שלפחות אקח את הרכב בכל הזמן הזה שהרכב עומד שם. ואם לא הייתי בא לקחת אותו אתמול, סביר שהיה ממשיך לעמוד שם עוד שבוע. אולי כי נוח להם שהרכב עומד ומשמש כרכב מינהלתי לסידורים. כן, כנראה שהשתמשו בו ולא רק פעם אחת. 

אתמול באתי לקחת את הרכב ואני רואה שתי קבלות שהושארו בו, קבלות אשר מלמדות על כך ששלשום, כאשר הרכב עדיין היה במוסך, השתמשו בו בערב מאוחר, מה שכמובן מלמד שכנראה מי שהשתמש בו, המשיך איתו הבייתה וכמובן גם הגיע איתו למחרת למוסך. לא רק זה, אלא ששלשום, גם בשעות הצהריים, נסעו בו למקום שנמצא במרחק 4 ק"מ בערך מהמוסך, פשוט בשביל לקנות משהו, לפי הקבלה. אין לי ספק, שנסעו בו הרבה יותר משני המקומות שציינתי, זה רק מה שראיתי לפי הקבלות אבל משהו בתחושות שלי אומר שכנראה חגגו יותר מזה. 

ייאמר שהק"מ שעשו לא מטורף, אבל רבע מיכל דלק זה וודאי ששרפו לי. את המיכל אני זוכר, לצערי את הק"מ בו הרכב נכנס למוסך, לא זוכר. 

כמובן שגם בגלל השימוש הזה ברכב שהיה ממש ממש מיותר ולא לעניין (אם מוסך רוצה לבדוק משהו ברכב, אין בעיה, תעשה סיבוב אבל לא בשביל ללכת לסידורים שלך ולקנות דברים ובטח לא בשביל לצאת איתו הבייתה) וגם בגלל חוסר המקצועיות של המוסך בטיפול בבעיה שלשמה הוא נכנס פעמיים לפרקי זמן די ממושכים, כפי שרשמתי, אני כבר לא אחזור למוסך הזה. 

ממש לא בסדר מצידך להתלונן על המוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 2 שעות, asix כתב:

נכון מאוד. אתה מאוד צודק אבל חוץ מפוסט של פריקה בלי נתונים הכל מאוד באוויר.

נשים את שם המוסך בצד. פחות מעניין.
אנחנו אפילו לא יודעים מה התקלה, מה החלק, ואולי ניסו בדרכים מסויימות כן לתקן משהו וזה באמצעות נסיעות.

הכל באוויר וללא אינפורמציה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

צודק.

בתור פוסט של פריקה - זה עוד בסדר איכשהו.

צודק גם שחסר מידע אם רוצים אפילו קצת יותר מלפרוק.

אבל גם אם אתה צודק - למה זה נראה לי גם כניצול של רכב, שבכלל לא היה צריך לעמוד במוסך (כי כנראה עלו על הבעייה עוד קודם והיה צריך להזמין חלק).

לא יודע. רק תחושה (אם נכונים הדברים שנרשמו - יש כאן איזושהי סתירה או "אי התאמה". יש מצב גם שנסעו ברכב לאבחון התקלה ורק אח"כ החליטו שצריך עוד חלק, אבל אז - מדוע לא הודיעו ללקוח לקחת את רכבו. למה ? אני יכול רק לנחש...).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא ברור לי מה הבעיה שלקוח יפרסם את שם המוסך בשל אי שביעות רצונו.

זה בדיוק כמו לפרסם תשבחות על מוסך/נותן שרות שמרוצים ממנו.

פורסם (נערך)

@eyalkar תשבחות ודברי הלל - הרבה יותר קל לפרסם.

אי שביעות רצון - יותר קשה ואם זה נשאר פוסט פריקה (וגם אם לא) - אז עדיף אולי לא לפרסם פרטים.

יש מצב שפות"ש עדיין צריך להתנהל מול המוסך במידה והתקלה לא נפתרה או שהחלק (או "החלק") המיועד הגיע סוף סוף...

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

צודק.

בתור פוסט של פריקה - זה עוד בסדר איכשהו.

צודק גם שחסר מידע אם רוצים אפילו קצת יותר מלפרוק.

אבל גם אם אתה צודק - למה זה נראה לי גם כניצול של רכב, שבכלל לא היה צריך לעמוד במוסך (כי כנראה עלו על הבעייה עוד קודם והיה צריך להזמין חלק).

לא יודע. רק תחושה (אם נכונים הדברים שנרשמו - יש כאן איזושהי סתירה או "אי התאמה". יש מצב גם שנסעו ברכב לאבחון התקלה ורק אח"כ החליטו שצריך עוד חלק, אבל אז - מדוע לא הודיעו ללקוח לקחת את רכבו. למה ? אני יכול רק לנחש...).

בדרך כלל כשפוסטים כאלו מופיעים הם נעלמים ללא כל עדכון וחוץ מפריקה איננו יודעים אם הדברים נכונים בדיוק או שנשמטו/ הוספו פרטים לצורך סיפור המציג רק צד אחד.

אני לא אומר שפות"ש השרשור לא צודק אך אין מספיק נתונים בשביל להחליט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

ואם לא נסעו ברכב והקבלות נפלו מהכיס של מישהו שרק נכנס לרכב למשהו שקשור בתלונה שלשמה נכנסת למוסך?

מצטער, הבעיה בפוסט היא שלא פנית לקבל את תגובת המוסך. יתכן ויש תגובה טובה ומשהו שלא חשבת עליו. זה לא הוגן.

אם באמת נסעו ברכב לסידורים וכד', ללא סיבה ראויה וללא התייחסות רצינית לתלונה - רע מאוד!

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

אם הכל מגובה בכתובים (קבלות) - מה המניעה לפרסם את שם המוסך? הרי המטרה היא כן שיימינג. אם לא היית רוצה, לא היית כותב סימנים מזהים לכאורה (מיקום, התמחות). אלא אם, כמובן, הדברים הם לא בדיוק כמו שאתה מתאר, ואז זה סיפור אחר, לכאורה כמובן. 

מעניין.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

"אוהבים אותך בראבו, תמשיך לבוא".
לא הבנתי מה המטרה פה. אין פה את תגובת המוסך לטענות שלך, אין את השם שלו שיוכל לבוא ולתת את הצד שלו, סתם פריקה. 
היית יכול לרשום "חברים תיזהרו מרמאים בחיים" וזה היה אותו דבר.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 שעות, BRAVO30 כתב:

לא חידה, לא רוצה לעשות שיימינג למוסך. 

לגבי הבעיה, אני פשוט אסע ככה ברכב עד שיהיו לי עוד כמה אלפי ש"ח בשביל ללכת למישהו רציני יותר, שיש לו ניסיון בלפתור בעיות כאלה, שהייתי צריך ללכת אליו מההתחלה, פשוט הוא קצת רחוק לי. 

ביקורת רעה זה לא שיימינג.

שיימינג  זה להגיד "מוסך מסריח" ועוד שלל מילים בסגנון הזה בלי להגיד למה.
לספר חוייה לא טובה זה ממש לא שיימינג ואין לך מה לדאוג.

אני מציע גם שתכתוב את הביקורת הזאת בדף של המוסך בגוגל מפות.

פורסם

מוסך ידוע בפ"ת ובעל שם די טוב בקרב בעלי רכבים מתוצרת מסויימת ולא רק.  

גם בלי לחבר את האמור לכך שלפות"ש אלפא מיטו די מובן שמדובר על אוטו איטליה או מוסך התלתן. כך ששיימינג נעשה, לכן כדאי למקד אותו וזהו.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 2 שעות, מיץ פטל כתב:

ואם לא נסעו ברכב והקבלות נפלו מהכיס של מישהו שרק נכנס לרכב למשהו שקשור בתלונה שלשמה נכנסת למוסך?

אז לא היה יורד רבע מיכל

• תוכן חדש...