Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשמונה חודשים קניתי מיצובישי ספייס סטאר ידנית 2014,

היום הקילומטראז עומד על 100000~ ויש לי 2 שאלות לגבי דברים שאני לא בטוח בהם לגבי הטיפול הקרוב:

1.נוזל קירור (לרדיאטור) - אני מעוניין להחליף כי אני לא בטוח כמה ק"מ הרכב נסע מההחלפה האחרונה, מה שכן אני מתלבט איזה נוזל כדאי לשים.

בספר נהג כתוב ככה "MITSHUBISHI MOTORS GENUINE SUPER LONG LIFE PREMIUM או מקביל לו*

ובכוכבית כתוב :נוזל קירור דומה באיכות גבוהה, המכיל אתילן גליקול ללא סיליקט, ללא אמינים, ללא ניטרטים וללא בורט, בטכנולוגית חומצה אורגנית היברידית עם חיי שירות ארוכים.

בכל מקרה מצאתי באינטרנט אתר שמוכר את הנוזל של מיצובישי אבל הוא נראה קצת יקר לטעמי: 170 שקל ל4 ליטר. לעומת 50 שקל לנוזל קירור אחר, מה שכן לא מצאתי נוזל שעונה בדיוק על כל התנאים המאוד ספציפיים שרשומים בספר רכב.

השאלה היא האם יש הצדקה? הנוזל של מיצובישי יקר כי הוא יותר איכותי או בגלל שזה "מקורי של מיצובישי"? איזה נוזל לדעתכם כדאי לשים?

2.שמן גיר - אני לא בטוח אם אני צריך להחליף או לא.

יש לי חוברת טיפולים שמתייחסת לכל הדגמים של מיצובישי וראיתי שבסעיף של 100000ק"מ כתוב להחליף שמן גיר לממסרות הבאות:W6MBA,F5MGB,F5MBB,W5MBB,F5MBD,F6SGA,F5MGA,F6MBA.

אין לי מושג מה הדגם הספציפי של הגיר שלי, כל מה שאני יודע זה שהגיר ידני. מה הדרך הכי טובה לבדוק מתי צריך להחליף? אם תוכלו גם להגיד לי מה הדגם של הגיר שלי סתם לידע כללי אני אשמח.

תודה רבה :)

פורסם

יש נוזל קירור של זירקס שהוא לא מקורי של הרכב אבל איכותי מספיק לרכב יפני.

אישית,לא הייתי לוקח סיכון ומחליף את שניהם (נוזל קירור ושמן גיר)  למקורי בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 12.6.2020 בשעה 20:47, colauti 9 כתב:

יש נוזל קירור של זירקס שהוא לא מקורי של הרכב אבל איכותי מספיק לרכב יפני.

אישית,לא הייתי לוקח סיכון ומחליף את שניהם (נוזל קירור ושמן גיר)  למקורי בלבד.

תודה רבה :)

ד"א יש לך מושג אולי מה הדגם של הגיר ברכב שלי?

• תוכן חדש...