Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון לוי יצחק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

נתקלתי בבעיה בעודי מברר מחירון לוי יצחק של כמה ג׳ולייטות, אין שם את כל תתי הדגמים. (לדוגמה Competizione ו-Turismo בשנתונים 2014-16)

אני תוהה האם אני עיוור, לא מחפש נכון או שאמורים לחפש על תת דגם אחר?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לוי יצחק לרוב מאחד דגמים בלי לפרט כל כך

מה שאפשר לעשות זה לבדוק את הקוד דגם ברישיון רכב ואז באתר של משרד התחבורה אתה יכול להוציא את הקוד של לוי יצחק ולהשוות

• אהבתי 1

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

אז אני לא עיוור כמו שחשבתי.

איפה אני מוצא את זה באתר משרד התחבורה? מצאתי אתר שמוצא את מה שמתאים בלוי יצחק אבל אם יש באתר משרד התחבורה נראה לי שעדיף.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מישהו פעם שלח לי אבל אני לא מוצא את זה
יכול להיות שהנחתי שזה משרד התחבורה

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

• תוכן חדש...