Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים:)

אני אחד המוזרים שעדיין לא מתלהב מג'יפונים ומחפש האצ'בק קומפקטית.

התקציב גג 130 "על הכביש"

כרגע על הפרק:

גולף 1500 או פוקוס ST LINE שאמורה להגיע ממש בקרוב כך נאמר לי וכנראה תתומחר מתחת לאקטיב X

חשוב לי: איכות גימור , נוחות, שקט .

פחות חשוב: צריכת דלק , תא מטען , מקום מאחור (נוסע לבד , מקס 1+1)

מבין השתיים הללו - יודע שהגולף הוחלפה כבר לדור חדש - מה הייתם בוחרים ולמה?

חלופות נוספות?

המון תודה,

פורסם

יובל שלום רב.

להלן הצעתי אליך לפני ביצוע הליך רכישת הרכב החדש.

1. להמתין להגעת הפוקוס ST LINE,
    לקרוא מבחני דרכים, לדעת מחיר,
    לבקר באולמות התצוגה וכמובן
    לתאם נסיעת מבחן שלך לרכב.

2. לברר מתי מגיע לארצנו הגולף החדש.
     כאשר יגיע הגולף העדכני
     לבצע את כל מה שנרשם בסעיף 1.

3. החשוב ביותר להתאזר בסבלנות.

פורסם

הייתי מוסיף סיאט לאון החדשה שאמורה להגיע גם כן בקרוב. 

סקודה סקאלה או קאמיק (לא ממש ג'יפון מבחינת הגובה) גם יכולות להתאים. 

ניתן לרכוש היום אאודי a1 מאפס קילומטר ב-140000 שקל ואספקה מיידית (אוטודיל).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

140000 זו כבר חריגה גדולה מהתקציב. נהגתי בקאמיק 1500 , רכב נחמד מאוד אבל אין לי צורך ברכב יחסית גדול. הלאון וגם הגולף דור 8 אכן אמורות להגיע, השאלה מתי ובאיזה מחיר. 

פורסם

גולף נחשבת לאמת-מידה לקומפקטיות 5 דלתות, ולהערכתי תהיה איכותית מהפוקוס,כולל בידוד-רעשים.

מבחינת איפה הן על הציר של התנהגות לעומת נוחות, הגולף יותר נוחה (על חשבון ההתנהגות) והפוקוס מתנהגת טוב יותר (על חשבון הנוחות).

אני מניח שבכל מקרה תעשה נסיעת-מבחן על שתיהן לפני שתחליט, אז אחרי נסיעת-מבחן תהיה הרבה יותר חכם.

אגב, לגבי המתנה לדגם חדש ברכבי VAG, לאור התקנות החדשות בזיהום האוויר, כנראה שהייתי מזמין לפני החלפת הדגם. הסיבה היא  שייתכן שהדגמים החדשים כבר יגיעו עם מערכת היברידית-קלה. המערכת מיועדת לחסכון בדלק, אבל על חשבון משקל וביצועים.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...