Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראת מדהים, עברתי על כל השרשור.
אני לאחרונה התענייתי בabarth 500, ואפילו קפצתי היום לראות אחת (שנתון סוף 13, אחרי מתיחת פנים) ויכול להגיד שממש התאהבתי.
מה אתה יכול להגיד לי מבחינת עלויות תחזוקה? כמה נוראי? איך היא בניגוד לאלפא למשל?(מיטו או גולייטה). צריכת דלק?
ועוד שאלה על הגיר הרובוטי (יודע ששלך ידני), כמה ההבדל ניכר בביצועים ובאמינות?

פורסם

עלויות תחזוקה, מבחינת טיפולים שוטפים המחיר בסדר גמור (שמנים, פילטרים וכו'..), טרם העברת הבעלות ברכב שלי ביצע טיימינג שהוא יחסית יקר - במוסך מורשה אבארט

לבנתיים הרכב מראה אמינות מופלאה (10,000 + קילומטר שננהגו על ידי)

צריכת דלק - אני לא כל-כך רגוע כל הגז לכן הצריכה שלי סביבות ה- 1:11 שזה סביר מאד, בנסיעה רגוע ניתן להגיע לצריכה אמיתית של 1:15

הגיר הרובוטי האבארט הינו גיר חד מצמדי, אבל זריז באופן יחסי, אני אישית לא נהגתי על אחת אבל בוא נגיד שהן עומדות יפה מאד בקצב...

@Psdd נוהג על אחת זהה לשלי אך אוטומטית, תחכה שיגיב

Chevrolet aveo 2006 - sold, Seat leon fr 2014- sold, abarth 500c 2015

פורסם

נשמע טוב מאוד סך הכל, באמת שהדבר היחיד שמטריד אותי (מאוד) הוא הגיר הרובוטי מבחינת האמינות שלו, כי הבנתי שלהחליף חלק כזה או אחר מסתכם בכמה אלפי שקלים.
מתאר לעצמי שלמצוא אחת ידנית מעל שנתון 13 בתקציב של סביבות 60 תיהיה משימה לא פשוטה.

פורסם

מידי פעם יש רכבים טובים שיוצאים למכירה בקבוצה, שלח לי ה"פ ובמידה ויש משהו רלוונטי העביר לך

פורסם

קודם כל תתחדש! נראת מדהים!

יש איזו סטיגמה מוזרה במיוחד בקרב וואגיסטים שה500 האלה הן מכונות תת היגוי ומצועצעות ושל בחורות ובלה בלה בלה (מן הסתם שזה לא מעניין אף אחד לכן רשמתי סטיגמה כי זה לא נכון). ואני רוצה להגיד שכל פעם שראיתי את הרכב הזה בפעולה (אם זה במסלול או בנס הרים וכו') קיבלתי wake-up call רציני לגביי יכולות ה"פיאט" הזו. ללא ספק רכב מרשים. שוב, תתחדש, תהנה, וסע בזהירות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

2005 VW Passat B5.5 2.0l 115hp 
1991 VW Golf Mk2 1.3l 55hp 

פורסם

אומר שזכיתי להתגלח על אחת מהן ועד היום בוער בי החשק - מצד שני אני יודע שתוך שבוע מתנוחת הישיבה, אני אצטרך כנראה טיפול רפואי בגלל כאבי גב. 

הגיר הזה עובד - חלק! ממש לא מרגיש רובוטי בניגוד לפיאט 500 1.2 נורמטיבית שם הגיר הרובוטי כן מורגש אבל עדיין עובד יפה - באבארט' בגלל הכוח של המנוע והטורים הגבוהים - הוא פשוט חלק ולא מורגש כלל. בפן הזה הרכב הזה הוא (בעיניי) פיסת גן עדן מוטורי קטנה שכולה חיוכים וצחוקים. 

ממש לא עניין אותי באמת כמה מהר הדבר הזה מזנק או איך הדבר הזה לוקח פניה - סתם צחוק חסר שליטה וחיוך של ילד - זה מרגיש כמו: 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 26.6.2020 בשעה 12:18, lanosforce כתב:

יום אחד.. אני אהיה בעלים של עקרבוט! עושה חשק.

לא הייתי מאמין שתשקול דבר מכווץ כזה עד שהבנתי שעברת לסאב מעוך מתחת למושב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 10:10, lanosforce כתב:

הגיר הזה עובד - חלק! ממש לא מרגיש רובוטי בניגוד לפיאט 500 1.2 נורמטיבית שם הגיר הרובוטי כן מורגש אבל עדיין עובד יפה - באבארט' בגלל הכוח של המנוע והטורים הגבוהים - הוא פשוט חלק ולא מורגש כלל. בפן הזה הרכב הזה הוא (בעיניי) פיסת גן עדן מוטורי קטנה שכולה חיוכים וצחוקים. 

גיר חלק? בהחלט, ביחס לזה של ה-500 הרגילה.

עד המתיחת פנים הוא היה סביר וגם זו מחמאה.

לאחר מתיחת הפנים, הוא הפך נעים ומהיר יותר.

עדיפה התיבה הידנית ובפער עצום!

בארה"ב הן נמכרות עם תיבה אוטומטית פלנטרית וחבל מאוד שבחרו לא להשתמש בה גם באירופה.

• אהבתי 1

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפני 3 שעות, מיץ פטל כתב:

לא הייתי מאמין שתשקול דבר מכווץ כזה עד שהבנתי שעברת לסאב מעוך מתחת למושב.

ל500 תא מטען יותר ממספק גם בשביל לשים דאבל 12 אם רק רוצים - בחרתי בסאב שטוח מסיבות בטיחוטיות בעיקר - והצלחתי להוציא מהדבר הזה תוצאה שלרוב האנשים תפיל את הלסת. 

• מצחיק 1
  • מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 09:53, SmallbutClean כתב:

יש איזו סטיגמה מוזרה במיוחד בקרב וואגיסטים שה500 האלה הן מכונות תת היגוי ומצועצעות ושל בחורות ובלה בלה בלה (מן הסתם שזה לא מעניין אף אחד לכן רשמתי סטיגמה כי זה לא נכון). ואני רוצה להגיד שכל פעם שראיתי את הרכב הזה בפעולה (אם זה במסלול או בנס הרים וכו') קיבלתי wake-up call רציני לגביי יכולות ה"פיאט" הזו. ללא ספק רכב מרשים. שוב, תתחדש, תהנה, וסע בזהירות.

חחח,זה לא הפוך? דווקא אצל החבר'ה של האיטלקיות נוהגים לרדת על הוואגיות בקטע של תת היגוי. בכל מקרה, מבטיח לך שיש הרבה פחות תת היגוי באבארת מכל סוג לעומת ליאון FR למשל או איביזה קופרה. לא אגיד ליאון קופרה חדשה כי יש התקדמות ניכרת כבר ברכב הזה. 

• אהבתי 1
פורסם

לגמרי מצחיק כי זה בד"כ ההיפך 😛 

אז מתי עושים טיול??

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני כשעה, liav12 כתב:

לגמרי מצחיק כי זה בד"כ ההיפך 😛 

אז מתי עושים טיול??

אני זורם תמיד :)

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 10:10, lanosforce כתב:

אומר שזכיתי להתגלח על אחת מהן ועד היום בוער בי החשק - מצד שני אני יודע שתוך שבוע מתנוחת הישיבה, אני אצטרך כנראה טיפול רפואי בגלל כאבי גב. 

ממש לא עניין אותי באמת כמה מהר הדבר הזה מזנק או איך הדבר הזה לוקח פניה - סתם צחוק חסר שליטה וחיוך של ילד - זה מרגיש כמו: 

טוב מתי בא לך עוד סיבוב?  הותקנו כמה שדרוגים מאז שנסעת בפעם האחרונה :) 

• אהבתי 1
  • אחראי פורום
פורסם
בתאריך 31.8.2020 בשעה 17:05, Anatoli999 כתב:

עלויות תחזוקה, מבחינת טיפולים שוטפים המחיר בסדר גמור (שמנים, פילטרים וכו'..), טרם העברת הבעלות ברכב שלי ביצע טיימינג שהוא יחסית יקר - במוסך מורשה אבארט

יקר? אצל מיכאל עלה לי 1300 ש"ח אם אני זוכר נכון והוא התנצל שזה יקר יחסית כי תא המנוע צפוף והוא חייב לפרק חלקים לטובת גישה.

יקר זה 4000 ש"ח כמו שעלה לי ב-147 וב-159.

יש איזו סטיגמה מוזרה במיוחד בקרב וואגיסטים שה500 האלה הן מכונות תת היגוי

אוי האירוניה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 25 דקות, itaysamurai כתב:

יקר? אצל מיכאל עלה לי 1300 ש"ח אם אני זוכר נכון והוא התנצל שזה יקר יחסית כי תא המנוע צפוף והוא חייב לפרק חלקים לטובת גישה.

יקר זה 4000 ש"ח כמו שעלה לי ב-147 וב-159.

אוי האירוניה.

לי יש קבלה שמנה בהרבה.. ממוסך מורשה

מי זה מיכאל ? אשמח לשמוע 

• תוכן חדש...