Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרוב פה נגד סוכנויות רכבים, גם אני אחד מהם אישית,

אבל הדגם שאני אישית מחפש (פורד פוקוס 2016 טיטניום) נמצא רק בסוכנויות לפעמים כי בחוץ פשוט אין אותו לשוק הפרטי כל כך בחוץ עכשיו.

אז השאלה שלי היא, האם אתם הייתם מתרחקים כמו מאש מהסוכנויות רכבים האלה ?

אני פשוט לא אוהב לעשות את המקח וממכר איתם כי הם בדרך כלל די מגעילים בקטעים האלה, 

ועוד שאלה

היה לי אופציה לפני כמה ימים שלא לקחתי אותה בסוף אבל של רכב שעבר החלפת דלת בסוכנות רכבים

לשאלתי מה קרה הם אמרו שהוא קיבל מכה והחליפו לו את הדלת לדלת מקורית אצלהם בליסינג. ושהם בכלל לא חושבים אפילו על להוריד מחיר על זה

כי זה לא מוריד מהערך של האוטו.

האם דבר כזה זה שלט אזהרה ענק ללא לקנות ? או מה עושים עם דבר כזה ?

תודה!

פורסם

אני לא רואה סיבה לא לבדוק רכב ממגרש מוכר של חברה גדולה.

גם במגרשים פרטיים לא תמיד מדובר על נוכל ורכב גמור.

מה שכן צריך לקחת לבדיקה מטעמך ולא לסמוך רק על הבדיקה שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מגרש ויש מגרש - בחברות הליסינג הגדולות ובחברות הגדולות הסיכוי לנפילה קטן לעומת רכישה ממגרש פרטי שאין לו אבא ואמא-מחר ילך חלק כזה או אחר ואתה בבעיה.

מצד שני,גם ברכישה מפרטי אין אחריות אז אם הרכב לא עבר תאונת שילדה (וכאן אתה לוקח לבדיקה במכון משלך ולא סומך על בדיקה מוכנה) ,לא מעוקל/משועבד/משוכפל ,אז אין מניעה לקנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קח בחשבון שאין מציאות של ממש- יכול להיות שאדם /מגרש ליסינג שלחוץ למכור יתגמש ב 5-10K ולא יוריד את התחתונים שלו במכירה.

אם הרכב מוצע למכירה בחצי מחיר תתחיל לחשוד שלא הכל כשורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...