Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מרצון לעשות ישור קו לרכב יונדאי גטס, 2006, ללא תיעוד היסטוריית טיפולים, חוץ מהחלפת שמנים פילטרים, בדיקת מצב רצועות, מה עוד צריך לעשות, לבדוק.

באחת מהנסיעות ברכב, נכבה באמצע נסיעה (ללא נורה), אני יודע שזה מורכב ויכול להגרם מכמה דברים, ישנם איזה שהם מחלות ידועות לדגם?

פורסם

לא מכיר מחלות אל הייתי ממליץ לך לבדוק את הרדיאטור ולעשות לו ניקוי כללי ולבדוק חום מנוע.

תבדוק רפידות / צלחות / שמן ברקסים . מתי החליפו שמן גיר ואם בכלל.תקינות של הציריות והפרונט.

פורסם

אוקיי, לגבי השמנים, שמן מנוע מה מומלץ סינטטי מלא? איזה שמן מומלץ, נוזל קירור אני יודע שיש את המקורי של יונדאי שצריך למהול, אבל הבנתי של פרסטון גם טוב.

פורסם
Just now, daniel2018 כתב:

אוקיי, לגבי השמנים, שמן מנוע מה מומלץ סינטטי מלא? איזה שמן מומלץ, נוזל קירור אני יודע שיש את המקורי של יונדאי שצריך למהול, אבל הבנתי של פרסטון גם טוב.

אני ממליץ לך על הפרסטון שאין צורך למהול אותו. תראה בספר טיפולים איזה מים צריך. אני ממליץ לך לבצע החלפה מלאה של כל המים ברדיאטור גלון אחד לא יספיק לך.

לגבי השמן מנוע תראה לפי הספר. בגדול סינטטי מלא עדיף יותר.

פורסם

שמן מנוע 10/40 או 15/40 יתאימו בהחלט. נוזל קירור פרסטון ירוק מצוין..זה מה שהולך אין שום בעיה. בהמשך לבדיקות תבדוק מצב בלמים אפילו תוריד גלכלים וצלם לנו מצב הרפידות אם אתה לא בטוח. גומיות כמו גומיות ציריות פנימיות וחיצוניות, גומיות הגה גם כן, משולשים, תפוחי הגה. מצתים אם אינך יודע מתי הוחלפו אז להחליף הם זולים. שמן גיר לבדוק מתי הוחלף ושאינו שרוף. 

לגבי כיבוי הרכב תמשיך לעקטב אם זה קורה שוב תראה מתי בדיוק זה קורה ותביד לנו..אם במצב שהוא ללא לחיצה על הגז וכו..

• אהבתי 1
פורסם

שים שמן סינטטי 5W30 או 5W40, נוזל קירור מקורי עולה כמו פרסטון לכן אין שום סיבה להשתמש במשהו אחר חוץ ממקורי,

טיימינג ידוע מתי עשו?

פילטר שמן גם תקנה רק מקורי.

בנוסף למה שרשמו תחליף פילטר מזגן.

• אהבתי 1

פורסם

טיימינג לא יודע כלל מתי הוחלף, הרכב עם 100+k, לפי הספר צריך להחליף כל 90, ככה שאני מניח שצריך כבר לעשות זאת, איך ההחלפה מסובכת?

• תוכן חדש...