Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ראשונה - קאן אם מאבריק X3 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם ארוך, תיאור קצר: קסם. 

אבל אני חושב שכדאי לכם לקרוא את התיאור הארוך.

1891798761_-X3-2020-02.jpg.214d735a09e92f9c37661a4c80b81045.jpg601805289_-X3-2020-12.jpg.b2bda2b91e3baaf32f89d882e0b25d1e.jpg98759357_-X3-2020-10.jpg.d76e78fe082aa9a9341d3fea49adacd2.jpg1163478641_-X3-2020-05.jpg.2639486751c77121b99dff6316ef3288.jpg

• מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

של בעלים של הכלים האלה, ומאחר שאין נתונים רשמיים, זו האינדיקציה הכי טובה שאפשר לקבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

בתור אחד בעל ידע עם הכלי הישן והמקביל של פולאריס (4 מקומות לא טורבו), זה אכן פאן טהור

והפולאריס אמין  (אבל אחזקה לא זולה צמיגים טובים יכולים להגיע ל800 ש"ח ליחידה ללא בעיות והצמיגים נקרעים מידי פעם,

ביטוח נגד גנבה הצעקה האחרונה גם שם תשאיר לא מעט כסף).

לכל מי שלא נסע (חופשי ללא מדריך שעוצר אותך כל דקה), זה שווה פעם השכרת כלי!

פורסם (נערך)

הכלים מאוד אמינים. הבעיה העיקרית שלהם היא בלאי גבוה ואחזקת שבר. ודברים נשברים. כל הזמן. למה? כי הכלי דפוק ומטומטם, חולה נפש עם בעיות קשות. איך? בדיוק כמו שפבל כתב: אתה נוהג רגוע,  בכיף, משהו כמו 70 קמ"ש בשביל שטח (מהר למי שלא מתמצא), והוא צועק לך מאחורה: "תן לי, תן לי, אני גומר ת'עליה הזאת ברגע, יא חננה, תלחץ כבר, נתפס לי הגב ממך..." ואז לא נעים לך ואתה לוחץ. אבל אז, כשאתה ב 90 קמ"ש בשביל שטח, שזה כבר מהר, הכלי ממשיך לצעוק לך: "מה 90? מה? יא פאקינג קוקסינל, סע כבר, אני נרדם ממך,  אני בולע את זה ב 110 בלי כלום, סע, סע כבר..." אז אתה לוחץ (ואף פעם לא נגמר לו הכוח, אין דברים כאלה).

ואז אתה בתוך אותה מנהרה מדוברת, ריכוז מטורף, פחד מוות בו זמנית, כשלאחר 8 שניות בערך חולף משמאלך מישהו עם X3 סטוק, כשהו חצי על השביל וחצי בשטח עם בורות ושיחים, מסמן לך שאתה עושה פקק, ממשיך הלאה, עושה לך 2 טון אבק ואז אתה ממש חייב להאיט. ואז אח שלי נותן לי אגרוף לכתף וצועק: " סע, סע כבר יא קוקסינל!"... "אבל אני לא רואה כלום!!!"

"סע על האבק שלו יא מפגר, סע כבר, הוא רואה בשבילך, רק אל תזוז מהאבק...". לך תבין.

מאבריק x3, זה כלי מפגר, לאנשים עם פיגור מוטורי מתקדם. מניסיון .

וכשאתה עוקף מחוץ לשביל, קופץ, מדלג, וכל מה שהכלי צועק עליך לעשות, כשאתה לא עושה את זה מושלם, דברים נשברים. מוטות הגה, ציריות, ג'אנטים, ומה לא...וכן, גם רצועות די חדשות כשאתה לא נותן הזדמנות להן להתקרר.

אז תכינו בממוצע לפחות 1500 שקל בחודש לתיקוני שבר בכלי מאוד אמין. אבל מאוד אמין.

20191014_103223.jpg

עריכה אחרונה על ידי ST12345
  • מצחיק 2

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פשוט חלום כל הכלים האלה.

אבל המחיר, המחיר...

אני חושב לעצמי, בגלל שלכלים האלה יש בלאי מאוד גבוה.

האם למישהו שהפרוטה נמצאת בכיסו, עדיף לקנות חדש או לקנות משומש בין שנתיים?

ששוב פעם עניין הבלאי גדול מאוד בכלים האלו.

פורסם

מה שיותר קשה זו הטמאעות של היבואן, שחוגג על הבלעדיות שלו. הכלי הזה נמכר בקנדה בגרסת בסיס 19 אלף דולר קנדי ללקוח, כפול 2.5 ש"ח לדולר זה 47 אש"ח. שלא נדבר על הנחת כמות ליבואן. כמה מיסים כבר יש כשמתחילים בגרסת בסיס ב 200 אלף ש"ח? גועל נפש.

כמה פעמים חשבתי לייבא אחד בן חודשיים...שייקח שנה להכניס לארץ, עדיין במיסים מלאים והכל, לא יעבור 135,000 ש"ח. 

פורסם

לא יודע בוודאות. אבל לא חושב שיש חוק נגד זה אם אתה מביא דגם זהה שמשווק בישראל. בכל זאת, נתתי שנה לתהליך יבוא. יש לא מעט מומחים כאן בפורום, אני בטוח שהם יודעים יותר טוב.

פורסם

פולאריס 4 מושבים חדש מהניילון (מנוע 900 ללא טורבו) עולה 115K כולל כמה צ'ופרים מהיבואן הוא אכן פחות חוליגן מאחיו המטורבתים, אבל עדיין פאן טהור עם יכולות מטורפות.

והאחזקה הרבה יותר זולה (דברים פחות נשברים).

פורסם (נערך)

מאבריק x3 טורבו 120 כ"ס עולה כ 150 אלף ומאבריק ספורט דגם קודם (חדש) עולה כ 110 אלף. הפולאריס כלי ממש בסדר אבל לטעמי בין זה לבין השלדה וחוויית הנהיגה של X3 יש הבדל תהומי. מה שמייחד את ה x3 זה שכל נהג טוב עם קצת ניסיון שטח, יכול להוציא ממנו הנאה וביצועים שלא יביישו נהג ראלי. יש משהו בכלי הזה שיודע לסלוח על טעויות וחוסר ניסיון שבהן הפולאריס ישלח אותך לפגישה עם עץ, ואדי, או קיר מסולע. בבורות וקפיצות קלות הסלולארי אחלה, אבל בפניות מהירות מלאות בורות ושיפועים מהירים ההבדל ממש מורגש. אני משווה לפולאריס טורבו 2018 שהתנסיתי איתו, לא יודע מה הם השיקו מאז. יכול להיות שלנהג הממוצע ישראל ישראלי, הפולאריס יהיה מעל ומעבר. 

בסטייג' מתוזמן בתוך נחל אכזב בנגב, מסלול של כ 20 דקות, הצלחתי להיצמד לאחד האנשים המדורגים בין ה 20 הראשונים בארץ (היה עם פולאריס טורבו) כאשר אני חובבן שנוהג פעם ב...

רוב המסלול היה בסללומים מאוד מהירים וצרים, בישורות הוא ברח לי ובפניות שלקחתי ללא מאמץ ניכר, הפולאריס התקשה ונזרק החוצה. עשיתי איתו כמה טיולים ארוכים וכל פעם שנסעתי אחריו, זה נראה דומה, שבפניות אני מדביק אותו ובישורות הוא בורח. 

אני חייב לציין שמתוך פחד בסיסי מובנה אני משתדל לא לעבור 90 קמ"ש בישורות, כאשר אנשים נוסעים 110 -120 כאילו אין מחר. רק להבהיר, 90 קמ"ש בשטח (בשבילי) זה מאוד מאוד מהר, והיכולת להאט, לתקן, לבלום ולצאת מטעות, היא מאוד מוגבלת. מהניסיון שלי 70 קמ"ש זה איפהשהוא המקום ממנו ניתן לשרוד את רוב הטעויות. מ 100 קמ"ש כבר בטוח שברת משהו, נעצרת במשהו או במישהו.

נהגים מנוסים יותר פשוט עפים קדימה עם הכלי במהירויות מטורללות, וכל פעם איך שהוא מגיעים לקצה הסטייג' בחתיכה אחת. 

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם

אז אני כנראה יותר "פחדן"

גם בפולאריס הלא מוגדש עשיתי שטויות והיום אני גם בכלי ה"חלש" הזה לא מגיע למגבלות,

השכל (או ההגיון) אומר לי לעצור, לי אין חלקי חילוף....

• תוכן חדש...