Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הנעתי את הרכב והופיעה הודעה Check Battery, נתתי טיפה גז והיא נעלמה, כמה הנעות מאוחר יותר במשך היום היא לא הופיעה.. המצבר בן שנה וחצי של שנפ. האם אלו תסמינים של אלטרנטור? הרכב עם 194 אלף ק''מ.

פורסם

אכן ייתכן מאוד שהאלטרנטור לקראת סיום חייו. לפני הכול בצע בדיקה עצמית של מספר דברים והם:

1. בדוק שחיבורי המצבר מחוזקים וגם החיבורים לאלטרנטור.

2. בסל"ד סרק של המנוע תדליק אורות גבוהים ומפשיר אדים אחורי. האם המנורה דולקת ?

בכול מקרה אם התופעה חוזרת כנס למוסך לבדיקה מקצועית של האלטרנטור ומערכת החשמל.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק, הנורה דלקה מאותו בוקר לכמה שניות ולא חזרה יותר, אחזור לעדכן.

אגב השבוע עלתה בראשי מחשבה שהאלטרנטור עלול ללכת בקרוב.. אולי ככה זה שאוהבים את הרכב :wink:

פורסם

יתכן ויש קשר לפולי קלאץ? לפני שנה כמעט הוא עשה לי רעשים בהנעות קרות ומאז והפסיק, יש מצב שהלחיצת גז הקטנה העירה אותו כדי שהאלטרנטור יחזור להטעין? ההנעה היתה חלקה ומהירה כמו תמיד.

פורסם

לא ידוע לי על פולי קלאץ באלטרנטורים. ייתכן והייתה לך בעיה רגעית חד פעמית שלא תחזור גם. תבדטק ערכי טעינה וזה הכל תראה שהם תקינים, לא רואה צורך להכין אלטרנטורים בספייר.

פורסם

אולי רצועת אבזרים בלויה? אולי החליקה לרגע על הפולי של האלטרנטור?

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם
האם אלטרנטור של קורולה דור 11 (משנת 2013 ומעלה) מתאים לדגם שלי?

לא יודע.

הדרך הנכונה לבדוק זה לבצע השוואה של המק"טים של האלטרנטורים. בדרך כלל על האלטרנטור קיימת מדבקה או חריטה של דגם האלטרנטור במקום מסויים.

לדוגמא ראה תמונה מצורפת.

Pages from אלטרנטור למצי.pdf

פורסם
יתכן ויש קשר לפולי קלאץ? לפני שנה כמעט הוא עשה לי רעשים בהנעות קרות ומאז והפסיק, יש מצב שהלחיצת גז הקטנה העירה אותו כדי שהאלטרנטור יחזור להטעין? ההנעה היתה חלקה ומהירה כמו תמיד.

איפה קיים אצלך פולי קלאץ' ? למיטב זיכרוני רק הפולי של המדחס הינו עם קלא'צ אלקטרו-מכני.

• תוכן חדש...