Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר ברכב סוזוקי סוויפט 2012, בעת העברת משקל ברכב בפניות כלומר בזמן שהמוט פיתול האחורי נכנס לפעולה הוא משמיע רעש מתכתי די חזק.

הלכתי לשני מוסכים, מוסך אחד לאחר שעשה סיבוב קצר ברכב אמר שצריך להחליף 2 בולמים קדמיים (כשהרעש בכלל מגיע מאחורה) מגוחך. מוסך שני העלה את הרכב על הליפט וניסה לאתר כל מקור שיש בו דרגת חופש של תנועה, סרק כל סנטימטר במוט אבל לא מצא סדק, גירז את המחברים בין המוט פיתול למתלה אך עדיין לא עזר והתייאש.

אציין שהבולמים מרגישים במצב תקין, כאשר מנדנד את הרכב בצדדים הבולמים (לחוד) מרסנים יפה.

אם זה אפשרי אשמח גם להמלצה למישהו שיכול לפתור לי את הבעיה. אני נמצא באזור הדרום אבל יכול להגיע לאזור המרכז.

פורסם

אני מניח שמה שחובק את המוט פיתול/ מייצב אלה הגומיות אז כדאי לבדוק שמצבם טוב כי ברגע שהם מתייבשות נוצר חופש בניהם לבין המוט וזה התופעות שאתה עלול לחוות.

פורסם

תודה!

אני גם מאוד חושד בגומיות האלו, איפה אני יכול למצוא כאלו?

או לחילופין המלצה במוסך בבאר שבע שיסדר\יחליף לי, בלי ליפט, עם ג'קים, זה די קשה לפרק ולהחליף.

אולי במקרה גם יש איזה סרטון ביוטיוב להחלפה של הגומיות האלו שיש לשלוח, אני מתקשה למצוא סרטון כזה.

פורסם

כל תיקון ניתן לעשות על בוקים. החלפתי עם בוקים לא מעט פעמים גומיות אלה ועוד שלל תיקונים כולל החלפת מנועים, גירים וכו..

את הגומיות האלה מוצאים בחנויות חלפים לפי רשיון רכב.

• תוכן חדש...