Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתפלא, רכב של שכן שלי פיקנטו בת 4

נקנתה מ 0 ק"מ ומעולם לא טופלה

פיתחה בוצה תוך 30 אלף.

עם השמן המקורי פיתחה בוצה לאחר 30 אלף? ראית את הבוצה בעיניים או שזה מה שאובחן לו במוסך?

פורסם

הקרטר לפני ניקוי:

הרכיבים לפני ניקוי:

מכסה שסתומים וטיימינג לפני ניקוי:

כל החלקים לאחר ניקוי:

החזירו לי את הרכב מהמוסך ואין יותר את המנורה הרכב גם מרגיש טוב בנסיעה המליצו לי לעשות שוב פלשינג והחלפץ שמן עוד 6000 קילומטר

פורסם

לפי התמונות, הייתה הזנחה מעבר לפספוס של טיפול בודד.

ישנם רכבים אם מנוע זהה,

שהחלפת שמן מתבצעת כל 20 לפי הנחיות היצרן.

כאן, לא פתחו מכסה מנוע לכל הפחות שנתיים ואף יותר.

פורסם
הקרטר לפני ניקוי:

הרכיבים לפני ניקוי:

מכסה שסתומים וטיימינג לפני ניקוי:

כל החלקים לאחר ניקוי:

החזירו לי את הרכב מהמוסך ואין יותר את המנורה הרכב גם מרגיש טוב בנסיעה המליצו לי לעשות שוב פלשינג והחלפץ שמן עוד 6000 קילומטר

כל הכבוד למוסך על דרך הטיפול והעדכון ללקוח עם סרטונים.

פעל לפי המלצות המוסך וחזור אליכם לביצוע פלאשינג.

פורסם
איזה מנוע הם הולכים כבר לפתוח?!? לא צריך לפתוח שום מנוע. תגיד להם שיפרקו את שסתום ה vvt ינקו אותו הייטב יחזירו ויאפסו תקלה ואז תמשיך לעקוב תראה אם התקלה חוזרת בהמשך ותעדכן.

מזל שפותח האשכול לא פעל בעצתך אחרת המנוע יכול לשבוק חיים כתוצאה מהבוצה שנמצא במנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
מזל שפותח האשכול לא פעל בעצתך אחרת המנוע יכול לשבוק חיים כתוצאה מהבוצה שנמצא במנוע.

ועל זה נאמר מבט אחד שווה 1000 מילים ואין טוב ממראה עיניים. מפרגן לגמרי למוסך וכן יירבו דרכי טיפול שכאלה במצבים שכאלה.

• תוכן חדש...