Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחרים מול פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות כרגע I30 בשנתונים שבין 12 ל14. ראיתי מספר אפשרויות שנראות אחלה לפני בדיקה.

העניין הוא שבינתיים המחירים שסוחרים מפרסמים בהם, נמוכים בכמה אלפים מהמחירים של הרכבים מידיים פרטיות שראיתי.

עד עכשיו התרחקתי מסוחרים בעיקר לאחר קריאת חוות דעת שליליות רבות. האם החשש שלי מוצדק, או שכדאי בכל זאת לבדוק את האפשרות הזאת בזהירות? יש הבדל בין סוחרים קטנים לבין חברות השכרה גדולות?

תודה מראש!

פורסם

לפעמים אצל הסוחרים,אפשר למצוא פנינים כמו שאני מצאתי ,הונדה סיוויק 2015 יד 1 מפרטי עשתה 7500,לאבא מצאתי את האצבק עם 70000 גם יד 1 מפרטי

פורסם

ממה כן להזהר אצל סוחרים?

יש לי הבנה בסיסית ברכבים ויכול לזהות די הרבה בעיות גם בלי המוסכניק, אבל לא מכיר מספיק את עניין הקנייה/מכירה בשביל לדעת באילו בורות לא ליפול

פורסם

יש כאן שרשור נעוץ בראש תת הפורום- רמאויות בקניית רכב יד 2,אתה מוזמן לקרוא ולהחכים-רוב הסיפורים שם הם סיפורי זוועה על סוחרים ולא חשוב מהיכן בארץ- חולון/חיפה/ראשל"צ איפה שלא תרצה.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?158230-%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%93-2

לגופו של עניין,יש את טרייד אין כלמוביל שהוא טרייד אין רשי של היבואן ובטוח שיהיו שם רכבים מתאימים-אם לא היום אז עוד שבוע-שבועיים.

למה לחפש צרות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחשוב שמאחורי כל סוחר שמוכר לך את הרכב בכמה אלפי שקלים פחות..

עומד מוכר שמכר לו את הרכב בעוד כמה אלפי שקלים פחות.

מפה זה שיקול שלך.. ממי אתה רוצה לקנות רכב.

ממישהו שחושב שהרכב שלו שווה.. וכנראה השקיע כל השנים ושמר עליו.

או ממישהו שאומנם קנה רכב חדש ויקר .. אבל שהוא בא למכור העדיף להעיף אותו לסוחר.

אם הייתי קונה באופן עיוור 10 רכבים מאנשים פרטיים שרוצים 3000 ש"ח יותר

ועוד 10 רכבים מסוחרים (גם באופן עיוור) שרוצים 3000 ש"ח פחות..

כמה נפילות לדעתך היו לי ב 10 הפרטיים? וכמה נפילות היו לי בסוחרים?

כנראה שבממוצע הנפילות ברכבים של הסוחרים היו גדולות בהרבה יותר מ 30,000 ש"ח...

אבל בהחלט יכול להיות שהרכב הכי גרוע מהפרטיים היה יותר גרוע מהרכב הטוב ביותר מהסוחרים .

פורסם
לגופו של עניין,יש את טרייד אין כלמוביל שהוא טרייד אין רשי של היבואן ובטוח שיהיו שם רכבים מתאימים-אם לא היום אז עוד שבוע-שבועיים.

למה לחפש צרות ?

הגעתי היום לכלמוביל בראשון לציון.....אין שם כמעת כלום, למרות שבאתר שלהם יש רכבים טובים. צריך להזמין רכב מסניפים אחרים ולשלם 1000 ש''ח לכל רכב :)

פורסם
הגעתי היום לכלמוביל בראשון לציון.....אין שם כמעת כלום, למרות שבאתר שלהם יש רכבים טובים. צריך להזמין רכב מסניפים אחרים ולשלם 1000 ש''ח לכל רכב :)

אתה לא מזמין את כל המגרש.

תתביית על רכב טוב אחד ותבקש להזמין אותו או שתשאל היכן ממוקם ותסע ישירות לאזור בו הוא ממוקם ובדוק אותו במכון בדיקה.

באוטו סנטר למשל שינעתי את שני הרכבים האחרונים שלי והורידו 1000 ש"ח מהחשבון הסופי בכל עסקה- סה"כ מדובר בדמי רצינות ולא משהו מעבר לכך מבחינתם.

יתרה מכך,התחייבו שאם חלילה הרכב עבר פגיעת שילדה הכסף יוחזר -לא הייתי זקוק לזה למזלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממה כן להזהר אצל סוחרים?

יש לי הבנה בסיסית ברכבים ויכול לזהות די הרבה בעיות גם בלי המוסכניק, אבל לא מכיר מספיק את עניין הקנייה/מכירה בשביל לדעת באילו בורות לא ליפול

הכי חשוב קח אותו לבדיקה,גם במגרשים וגם סוחרים לרב אוהבים ליפות את המצב,אם ההנהלה תאשר או שתפנה אליי בפרטי אביא לך מקום אמין שאני קונה מהם פעם 2

פורסם

ישראל מדינה קטנה. כנראה שנסיעה לכמעט כל סניף שלהם תעלה לך הרבה פחות מ-1000 ש"ח וגם תחסוך לך מפח נפש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הסניף הגדול של כלמוביל נמצא בפ"ת. הוא גם ממולץ מניסיון האישי מבחינת השירות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממה כן להזהר אצל סוחרים?

שים לב שסעיף "רישום מקורי" יישאר נקי גם אם הרכב היה בבעלות חברה. סוחרים מנצלים את זה ומוכרים את הרכב כאילו היה פרטי (הסוחר עצמו מופיע כבעלי הרכב כך שאי אפשר לדעת למי הוא היה שייך בעבר). רק בעלות קודמת של ליסינג (החכר), השכרה, מונית, צבא וכיו"ב מופיעה ברישיון, אבל סתם חברה בע"מ - גם אם זו חברת שליחויות למשל - לא תשאיר זכר ברישיון רכב.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
שים לב שסעיף "רישום מקורי" יישאר נקי גם אם הרכב היה בבעלות חברה. סוחרים מנצלים את זה ומוכרים את הרכב כאילו היה פרטי (הסוחר עצמו מופיע כבעלי הרכב כך שאי אפשר לדעת למי הוא היה שייך בעבר). רק בעלות קודמת של ליסינג (החכר), השכרה, מונית, צבא וכיו"ב מופיעה ברישיון, אבל סתם חברה בע"מ - גם אם זו חברת שליחויות למשל - לא תשאיר זכר ברישיון רכב.

יש דרך לבדוק "רישום מקורי" ??

פורסם

^

רק בעל הרכב יכול להפיק פלט של בעלויות קודמות ברכב (במשרד הרישוי או ברישיומטים). מי שקונה רכב מסוחר, כדאי שידרוש את הפלט הזה וכן מסמך נוסף, ממרכז הסליקה של חברות הביטוח, שמפרט את התביעות ביטוח שהיו, אם היו, ברכב הזה. גם את זה רק בעל הרכב יכול להפיק (במחיר של 10 שקלים, באינטרנט, תוך דקה).

סוחר או בעצם כל מוכר שמסרב לספק את שני המסמכים האלה - ב-99% מדובר ברמאי.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

זה פיקדון שמוחזר לך במידה ואתה לא קונה את הרכב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...