Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

מדובר ברכבו של מכר.

פיג'ו 208 שנת 2014. מנוע 1.2 ידני 82 כ"ס. כרגע עם 100א ק"מ. טופל בצורה טובה.

בתקופה האחרונה הרכב צורך שמן בכמות מוגזמת (כליטר ל1000 ק"מ ואף יותר) שהולכת ומתגברת.

החלפת לשמן בצמיגות גבוהה יותר לא עזרה (5W40).

במוסך מורשה פיג'ו בוצעו בדיקות קומפרסיה ובדיקת לחץ הפוך.

לפי הרשום בדף התוצאות שהתקבל מהמוסך:

בדיקת קומפרסיה ב180 Bar - "תקין" בשלושת הצילנדרים.

בדיקת לחץ הפוך:

צילנדר 1 6%

צילינדר 2 5%

צילינדר 3 4.5%.

לפי המלצת המוסך יש להחליף מנוע בשל טבעות בוכנה שחוקות.

שאלות לבירור:

1. אם בדיקת קומפרסיה תקינה, איך ייתכנו דליפות לחץ מטבעות הבוכנה?

2. מהו הטווח המותר לדליפות לחץ במנוע זה?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שאצלו מדובר ברג'קטים קשים מנושא הרצועה המתפוררת, זו בדיוק המחלה של המנוע הזה, ולא כולם נתקלים בזה, אצלי למשל כבר עברתי 100K ואין צריכת שמן בכלל, אך הרכב היה יד ראשונה לאיש מבוגר וקליל מאוד בנהיגה.

מגבע גם הבנתי שיש מנועים ששבקו חיים עוד בחצי מהקילומטראג' הזה ויש כאלה שלא, כנראה זה גם תלוי באופי הנהיגה, כנראה מי שהיה כבד על בנהיגה סבל מזה קשה ומהר יותר.

פורסם

יש יציאה של שמן מובנת לכיוון רצועת הטיימינג. יש עוד כמה רכבים עם תכנון כזה מהחברה.

אני חושב שהרבה אומרים שהרכב חד פעמי.

פורסם
לפני 3 דקות, dorban3 כתב:

יש יציאה של שמן מובנת לכיוון רצועת הטיימינג. יש עוד כמה רכבים עם תכנון כזה מהחברה.

אני חושב שהרבה אומרים שהרכב חד פעמי.

אני לא חושב שכיום יש רכב שהוא לא חד פעמי....

הזמנים של מנועים כבדים אמינים ובלתי ניתנים להריסה נעלמו מאוד מהר

• תוכן חדש...