Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

העניין שציינת זה משהו שהתחיל אחרי החלפת רצועת התזמון, מעצבן עד שהדבר יאובחן אבל לא מפריע כרגע לנסיעה ברכב בשום צורה. מקווה שיתגלה בסוף כחיישן מלוכלך.

מצבר בן 2.5 עלול להיות קרוב לסוף חייו בכל רכב, אני קיבלתי חדש באחריות.

צמיג סיני חדש עקום לא קשור לפג׳ו.

מכיוון שידעתי מראש ולפני שקניתי את הרכב על נושא רצועת התזמון המתפוררת לא הופתעתי שזה קרה וגם לא התרגשתי מהנושא (וכלכלית גם לא עלה לי הרבה - קיבלתי זיכוי מלובינסקי).

אז דווקא התקלה היחידה שנראית לי לא סבירה היא החיישן על המושב שלהערכתי פשוט זז או התקפל...

אני מסכים לגבי ההצקות של להסתובב במוסכים.

לצערי הרמה שלהם די נמוכה בכל מה שמעבר להחלפת שמן בטיפול תקופתי וכל תקלה קטנה הופכת לסיפור גדול עם מספר כניסות למוסך עד שנפתרת.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

בתור אחד שמתכוון לקנות פיג'ו בעתיד הקרוב, אני מקווה שהמקרה של הרכב שלך הוא חריג ולא מעיד על היצרנית עצמה, במקומך עם כל הכאב ראש הייתי מחליף למשהו שפוי יותר תוך הפסד כלכלי מינימלי.

זה מאוד תלוי. אני רגיש לכל רישרוש וקירקוש. אני נוסע המון בלי רדיו/מוזיקה בכלל ומאזין לכל רחש מאזור בית הגלגלים ועבודת המתלים והמנוע. מרבית האנשים שפגשתי כלל לא שמים לכך לב, אלא אם מדובר ברעש חריג במיוחד. לדוגמא בעוד שאני עלול להחליף בולמים על חופש קל מאוד, רבים יסעו עוד קילומטרים רבים עד שיבצעו את ההחלפה. כנראה גובל אצלי באובססיה :\ .

לפות"ש, אנסה לבדוק היום בנוגע לחיישנים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בדקתי ביונדאי של המשפחה והרגשתי שורה של חיישנים במרכז המושב. כנראה שאצלי זה זז איכשהו.

איך זה קורה, החיישנים לא מקובעים למקום?

בגלל הספק הבטיחותי אני הולך לסדר את זה מחר...

פורסם (נערך)

הייתי במוסך של לובינסקי,

פירקו את הריפוד לבדיקה וטוענים שהחיישן במקום. בדקתי ב 208 אחרת שנכנסה אחר כך וגם שם החיישן לא ממורכז, יש מצב שקצת יותר קרוב למרכז מאצלי.

בהתחלה אמרו שאם אני רוצה אני יכול להחליף חיישן. עולה בערך 950 ש''ח ואין שום אפשרות לדעת אם זה יפתור את הבעיה. להערכתי החיישן תקין, במגע ישיר לא חזק לאורכו הוא מגלה ללא בעיה..

סגרנו את זה בזה שניקו את הרווח בין מגעי החיישן ואני אבדוק אם המצב משתפר. במקביל בעל המוסך יבדוק בספרות הטכנית האם החיישן הזה קשור לכרית אוויר ומהווה בעיה בטיחותית או שזאת רק התראה לחגורה. יאמר לזכותם שלא לקחו כסף.

כמובן שאין קונצנזוס האם בכלל יש בעיה, קיבלתי הסברים מפה עד הודעה חדשה לגבי תזוזות על הכסא וכו וכו... שורה תחתונה אם אדם מבוגר שלא שוקל 40 ק''ג יושב על הכסא והחיישן לא מגלה אותו אלא אם הוא זז זה לא תקין (לדעתי). כמובן שאם זה לא בטיחותי אין לי שום כוונה להתעסק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי את החיישנים במושב הנוסע, לפי המגע הם נמצאים בחלק הימני של המושב כאשר השורה הארוכה ביותר נמצאת במרכז או מעט ימינה ממנו.

בחלק השמאלי אין חיישנים כלל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...