Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין ההתלבטות שלי קיה פורטה 2016-2017 בנזין/סולר

נוחות נסיעה קצת חלש בבנזין

גיר 7 הילוכים בסולר ויותר חזק קצת חושש מזה

לא שמעתי חוות דעת על האוטו

סובארו b4 2016 מנוע 2500 אהבתי את הנסיעה נוח וחזק אבל לוגם דלק

באינטרנט רשום אחד ל 11 לא שמעתי מישהו שיגיד שאכן זה הצריכת דלק

רנו פלואנס 2016 1.5 דיזל צרפתי חשש מתקלות יקרות לא יודע לכמה אנשים יש את הרכב הזה בשביל אמינות שמעתי פה בפורום על גיר 19000 ש"ח עלות

נסיעה ממוצעת בשנה 18 אלף קילומטר

אם למישהו יידע נוסף לגבי אחד מהרכבים

אשמח לשמוע

פורסם

מישהו יודע לגבי קיה פורטה בנושא אחריות

הבנתי שמילסינג לא מקבלים 7 שנים אחריות

ומפרטי כן והאם זה תופס גם לגבי דיזל הם לא מוכנים להגיד.. רק בקנית רכב חדש

פורסם

מישהו יודע לגבי אמינות גיר 7 הילוכים רובוטי של קאיה זה אחד הדברים שדיי מרתיעים אותי.. אולי בגלל הגיר הם מקטינים את האחריות

פורסם

חוששים מתקלות בגיר הרובוטי ( זה לא חסר ביסוס ) ומעדיפים אחריות ארוכה?

תקנו פורטה בנזין פרטית ( אם תצליחו למצוא דבר כזה ) . רק צריך לשים לב שהרכב פרטי במקור ולא מליסינג 0 קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנסיעה שלך היא קצת מעל הממוצע אבל עדיין עדיף רכב שיהיה חסכוני בדלק, ממה שאני יודע הפורטה דיזל מאוד אמינה ומינימום הוצאות אחזקה. הסובארו b4 גם רכב מעולה ומפנק מבפנים אבל שותה דלק ולא משתלם כלכלית.

• תוכן חדש...