Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס סופר 7 כרכב אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האים מותר ליבא לארץ לוטוס סופר 7 כרכב אספנות בן 30 שנה?,האים חייב להיות יבואן בארץ שיטפל ברכב?.ניכנסתי לאתר של מישרד התחבורה אך לא מצאתי תשובה ברורה לגבי הנושא:?

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שאני יודע יש שתי לוטו סופר 7 בארץ

אחת אספנות אדומה ואחת אם אני לא טועה לא אספנות ירוקה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

תודה על התגובות אבל אני צריך מידע מדויק וממוקד יותר לגבי השאלה.:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ברגע שרכב מגיע לגיל 30, כל עוד זמן שההגה שלו שמאלי ויש לו רישוי כביש (מס הסתם לא מכונית פורמולה 1) אפשר ליבא אותו ארצה.

תעשה חיפוש בפורום אספנות, יש הרבה כתבות על העיניין.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
שלום לכולם

האים מותר ליבא לארץ לוטוס סופר 7 כרכב אספנות בן 30 שנה?,האים חייב להיות יבואן בארץ שיטפל ברכב?.ניכנסתי לאתר של מישרד התחבורה אך לא מצאתי תשובה ברורה לגבי הנושא:?

אתה יכול להביא לוטוס 7 לארץ, אתה לא יכול להביא קייטרהם. שים לב, רק 7 שיוצרה על ידי לוטוס יכולה לנוע על כבישי ארצנו מכיוון שיש לה VIN, לקייטרהם, שזאת מכונית רפליקה ברישיון של הלוטוס אין אישור תנועה בארץ בגלל שאין לה VIN.

אגב

יש 3 לוטוס 7 בארץ, אדומה משופצת ויפה, שחורה יותר משופצת ויותר יפה, וירוקה לפני שיפוץ.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אתה יכול להביא לוטוס 7 לארץ, אתה לא יכול להביא קייטרהם. שים לב, רק 7 שיוצרה על ידי לוטוס יכולה לנוע על כבישי ארצנו מכיוון שיש לה VIN, לקייטרהם, שזאת מכונית רפליקה ברישיון של הלוטוס אין אישור תנועה בארץ בגלל שאין לה VIN.

אגב

יש 3 לוטוס 7 בארץ, אדומה משופצת ויפה, שחורה יותר משופצת ויותר יפה, וירוקה לפני שיפוץ.

לידיעתכם-

קיימת גם לוטוס 7 מקורית (מנוע פורד) מתחילת שנות השבעים (אם איני טועה) צהובה בחיפה.

הבעלים לא ימכור אותה בחיים, מהיכרות אישית.

פורסם
לידיעתכם-

קיימת גם לוטוס 7 מקורית (מנוע פורד) מתחילת שנות השבעים (אם איני טועה) צהובה בחיפה.

הבעלים לא ימכור אותה בחיים, מהיכרות אישית.

הצהובה שלך והירוקה שלי הן אותה אחת...

פורסם
הצהובה שלך והירוקה שלי הן אותה אחת...

יכול להיות שאיני מעודכן לחלוטין. כשאני חושב על זה, באמת די מזמן לא דרשתי בשלומה...

אוודה בהזדמנות ראשונה.

כשאתה כותב "שלי" - הכוונה לא בבעלותך, נכון?

כי זה יהיה לי קצת קשה להאמין (אם כי בימינו הכל אפשרי).

בברכה, דרור.

פורסם
מה זה VIN ?
VIN אלו ראשי תיבות של Vehicle Identification Number, או במילים אחרות, מספר השלדה של המכונית, שכולל פרטי זיהוי לגבי הדגם, שנתון, אופציות וכו'. הציטוט המצ"ב לקוח מכתבה של נמרוד רחמימוב שפורסמה ב"אבטומוביל" ובאתר קלאסיקאר:

"אם ברצונך להביא רכב שהובא באופן סדיר לארץ בעבר - אין כל בעיה. אם תרצה להביא רכב שאין למשרד התחבורה נתונים קודמים עליו תצטרך לספק אישורים או אסמכתאות מקוריות של היצרן לגבי פענוח ה VIN . VIN זה ראשי תיבות של vehicle identification number ומקדד בתוכו את נתוני הבניה המקוריים של הרכב: תצורת המרכב, נפח מנוע, משקל מותר, מקום ושנת היצור ועוד. רשיון היבוא מציין את המפרט הזה ואין לחרוג ממנו. אם לדוגמא לרכב שקנית היה במקור מנוע מסוים, אינך רשאי להביאו עם מנוע בנפח אחר אפילו שבארה"ב זה מותר ולרכב שקנית יש רשיון אמריקאי בר - תוקף."

לגבי הקייטרהאם - אני משוכנע שיש לרכב VIN כלשהוא, אבל יתכן שאינו מוכר ע"י משרד התחבורה מכיוון שקייטרהאם אינה מוגדרת כיצרן רכב, אלא יצרן קיטים. מצד שני, אפשר לקנות מהם גם מכוניות מורכבות, אז לך תדע... הפתרון הכי טוב הוא לברר במשרד התחבורה. יתכן שיובל ("משה והרפורמים") כבר ברר שם בעבר, ויש לו מידע מאומת. יובל?

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
בבעלותו של "משה והרפורמים" לוטוס סופר 7 ירוקה לפני שיפוץ!

אז כן כשהוא כותב "שלי" הוא מתכוון "שלו" :smile: !

תסתכל בעצמך : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60634

ל-"משה והרפורמים" יש לוטוס אירופה, ולא סופר 7. היא גם לא ירוקה, אלא בצבע שנקרא "שחור מלוכלך במהלך שיפוץ".

כשהוא כתב "שלי" הוא התכוון לזו שעליה הוא כתב בהודעה מספר 6 לעיל...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
VIN אלו ראשי תיבות של Vehicle Identification Number, או במילים אחרות, מספר השלדה של המכונית, שכולל פרטי זיהוי לגבי הדגם, שנתון, אופציות וכו'. הציטוט המצ"ב לקוח מכתבה של נמרוד רחמימוב שפורסמה ב"אבטומוביל" ובאתר קלאסיקאר:

"אם ברצונך להביא רכב שהובא באופן סדיר לארץ בעבר - אין כל בעיה. אם תרצה להביא רכב שאין למשרד התחבורה נתונים קודמים עליו תצטרך לספק אישורים או אסמכתאות מקוריות של היצרן לגבי פענוח ה VIN . VIN זה ראשי תיבות של vehicle identification number ומקדד בתוכו את נתוני הבניה המקוריים של הרכב: תצורת המרכב, נפח מנוע, משקל מותר, מקום ושנת היצור ועוד. רשיון היבוא מציין את המפרט הזה ואין לחרוג ממנו. אם לדוגמא לרכב שקנית היה במקור מנוע מסוים, אינך רשאי להביאו עם מנוע בנפח אחר אפילו שבארה"ב זה מותר ולרכב שקנית יש רשיון אמריקאי בר - תוקף."

לגבי הקייטרהאם - אני משוכנע שיש לרכב VIN כלשהוא, אבל יתכן שאינו מוכר ע"י משרד התחבורה מכיוון שקייטרהאם אינה מוגדרת כיצרן רכב, אלא יצרן קיטים. מצד שני, אפשר לקנות מהם גם מכוניות מורכבות, אז לך תדע... הפתרון הכי טוב הוא לברר במשרד התחבורה. יתכן שיובל ("משה והרפורמים") כבר ברר שם בעבר, ויש לו מידע מאומת. יובל?

בברכה,

קובי

לא אני בררתי, ברר את זה חבר מועדון אחר, זה שממנו קניתי את היורופה שלי, שגם הוא רוצה להיות בעלים של סופר 7, וזאת התשובה שהוא קיבל.

וסתם תמונה של היורופה שלי...

bbbbbbbbbbbbbhPCDV0005.JPG

• תוכן חדש...