Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אוזניות Apple Airpods 2 גרסאת אלי אקספרס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית משתמש בQCY QS2, עולות 70 ש"ח בעליאקספרס, סאונד מצוין (להשוואה יש לי CX300 של סנהייזר ואוזניות AKG שמגיעות עם מכשירי סמסונג, הסאונד מהQCY טוב בהרבה).

חיבור מהיר ויציב מאוד.

הסוללה באוזניות מספקת כ4 שעות מוזיקה והקייס מוסיף עוד 32 שעות.

מה שכן המיקרופון לא איכותי במיוחד אז האוזניות לא מתאימות למי שמתכוון לבצע דרכן שיחות.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תבדקו את הסאונד שלהם בהשוואה למקורי בביקורות ביוטיוב.

אחרי התלבטויות קניתי את המקוריות ב700 וקצת שקלים בארץ, סאונד מעולה.

יש לי גם את השיומי פרו שעולות פחות בחצי מחיר ויותר שגם כן מעולות.

אני הזמנתי את אלו מali

 

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם

לספורט יש לי mpow flame בפחות מ100 שקל, מחזיקות כבר המון זמן, לא TWS אבל בהחלט מתאים למי שמחפש משהו אלחוטי (סך הכל חוט שמחבר בין האוזניות, לדעתי עדיף לפעילות אינטנסיבית)

לשיחות יש לי i11 או משהו גנרי בסגנון שקניתי ב10 דולר, מעולות לשיחות, איכות סבירה, סוללה טובה.

שמעתי מעט דרך האיירפודס 2, אוזניות בהחלט מעולות, לדעתי לא שוות אפילו 100 דולר, אבל מי שמוכן לשלם את המחיר המקורי שיהנה.


×
×
  • תוכן חדש...