Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם !

פוקוס 2010, מנוע דורטק - לצורך העניין זהה למאזדה 3 מנוע 2000 כמעט על כל מכלוליו

פמפומים קלים אך לא-נורמליים מכיוון הכסא והרצפה בסרק בלבד.

- הוחלפו שלוש תושבות למקוריות מייד - אותה בעיה.

- הסל"ד יציב מאד, אין קשר בין הרעידה למצערת לצורך העניין.

- פלאגים חדשים ומקוריים, אין היסוס במקסימום האצה אז אני מניח שהקוילים גם בסדר.

- מצבר מראה וולטג' נכון.

- MAP מראה 3.5 PSI בסרק. (אין MAF)

- אין נורות מנוע, אין נורות גיר, וגם אין קודים שקטים במערכת של פורד עצמם - כביכול מושלם.

- טיימינג אדוונס לא מראה ערכים שליליים או בעיה בתזמון הצתה.

- אחרי טיפול, פילטר אוויר חדש, שמן CASTROL, שתי פחיות קיי44, וריסוס מנקה מצערת על מנוע רץ בסל"ד. אפשר לאכול ארוחת ערב מכל הקו יניקה.

- רווח פלאגים נבדק ונוסה ב2 ערכים שונים, של 1 מ"מ ו1.3 מ"מ- אין הבדל.

- סרק או פארקינג בלבד ! הנסיעה שקטה וחלקה, העברות הילוכים שקטות. מדובר רק על ויברציות בעצירה

באינספקשן ויזואלי למנוע עצמו, ניתן לראות שהוא רוצה לשקשק מעט יותר מהנורמלי. אם מסתכלים על בית המעצרת אפשר לראות שהוא מת "לשקשק" אבל התושבות החדשות משאירות אותו במקום.

זה לא שאי אפשר לחיות עם זה, אלה לא רעידות כמו של אוטו עם תושבות פגומות שממש יש רעש וכו'.... אבל בינינו, כשקנו את האוטו הזה ב2009, זה לא היה :)

אשמח לתובנות ! תודה

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם (נערך)

וואלה, יכול להיות סליל חלש בלי MISFIRES או הססנות? חלש רק בהילוך סרק בעצירה ? מעניין.

קורה בכל טמפ' ללא קשר לבוקר או התנעות שניות, בכל סוג של עמידה (עמידה ניוטרל ועמידה D) ואכן מזגן מעצים מעט את הרעידות אבל זה לא שבלי מזגן הכל בסדר. הסל"ד יציב, לדעתי איזור ה780, והרעידות הן בלי קשר לקפיצות סל"ד. כלומר יש הרגשה שהשקשוק לא בא מכיוון מצערת או יניקה או משהו שמשפיע על סל"ד כי כשמסתכלים על השעון ויושבים על הכסא, השעון כמו בטון על סל"ד כלשהו גם תוך כדי הויברציה.

יש גם לציין שהרעידה היא לא תמידית וצפויה, כמו בתושבות דפוקות שתמיד רועד. מדובר פה על מעין "טעינות" של גלים משניים כאלה, כך שמרגישים פולס כל איזה 3 או 4 שניות. כשמסתכלים על המנוע דולק רואים שהוא תמיד רוצה לשקשק, אך התושבות החדשות המקוריות לא מאפשרות לו אז השקשוק הוא מאד "נשלט" כזה.

יש לציין שאפילו ניסיתי מותגים אחרים של תושבות לפני שהגעתי לתושבות המקוריות- ובדקתי מספר פעמים שהן מותקנות "במרכז" כמו שצריך. בהחלט אחד המוזרים.

אם שמים את היד על הפליטת אגזוז מאחורה, אפשר לתרגם את זה לאי-צפיות של הפמפומים בתוך הרכב.. מה שיוביל לחשוב שאולי איזה דליפת אגזוז גורמת לויברציות, אך אין לשמוע שום דליפה כשסותמים את היציאת גזים מאחורה, וגם בלי, לא נשמע שיש חור באגזוז

מכירים איך מנוע רועד כשמנתקים קויל או אינג'קטור אחד ? הלוואי שזה היה רועד ככה, כי לפחות זאת רעידה צפויה של המנוע אפילו שהוא פי 10 יותר חזקה ממה שאני מרגיש. אבל בגלל האופי הלא הצפוי והארטי של הויברציות זה מה שמעצבן אותי.

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם

נשמע כמו מסוג התקלות של עד שלא יחמיר מעט או יותר אז הכל יהיה בגדר ניחושים שעלולים לעלות בהוצאות. ראה ערך התושבות שחשבת שזה מהם והלכת גם על נסיון של תושבות מסוג אחר ולא עזר וניקית מצערת כך שזה גם זמן עבודה וגם חומרים שעלו בכסף לשווא. אולי פשוט לחכות עוד קצת ולראות אם הבעיה מחמירה.

פורסם

אכן מאור - זאת גם התשובה שקיבלתי מחבר במוסך. זה היה בסגנון " אני מרגיש על מה אתה מדבר, שלא תבין אותי לא נכון, פשוט רק לך יהיה אכפת מדבר כזה " ואז המשיך להגיד " אז שירעד ... כשהרכיב שעושה את זה ישבוק אנחנו נדע טוב מאד מה עשה את זה "

פורסם

כן כי תחשוב שאתה יכול לזרוק כסף בלי סוף ולא תגיע למקור הבעיה. הרכב הוא לא חדש ובלאי קיים בכל המיכלולים ברכב עם השנים שעוברות. אם אתה מצליח לחיות עם זה עד שיחמיר מה טוב..אם לא אז בהצלחה. רק תדאג שמי שמיתכוון להחליף חלק כלשהו ובטוח שהוא הבעיה אז שייתחייב לך שיחזיר הכסף או שלא ייגבה אם הבעיה לא ניפתרת.

פורסם

תודה !

שני חיישני חמצן מראים את הSWEEP הקלאסי הזה בטווח שלהם (הגרף שלהם עושה הרים ושקעים) אז להבנתי זה נורמלי ? אני אפרק לנקות בכל מקרה

• תוכן חדש...