Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחד הוויכוחים הקבועים שלי ושל בת הזוג הוא בנושא שטיפת כלים

זה אחד הדברים השנואים עלי בעולם, אין לי בעיה לעשות כל דבר אחר בבית

מצד שני - שני אנשים שבקושי בבית - מדיח זה כנראה overkill בשבילנו

מדובר בבערך 10 כוסות, 4 קערות, 4 צלחות וקצת סכום - ביום

מדי פעם סיר או 2 שכנראה אין ברירה אלא לשטוף ידנית

מחפש רעיונות יצירתיים לפתרון ביניים כלשהו שיהפוך את נושא הכלים לנסבל יותר, החל ממדיח קטן ועד כל מני גאדג'טים שיעזרו

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדיח זה החיים.

יש מדיחי כלים קטנים וקומפקטיים, לא יודע לאמוד את התפקוד שלהם, רק יודע שקיימים, כי ראיתי אחד כזה. נראה סבבה.

כשאתם מארחים, אז רק חד"פ.

מה זה 10 כוסות? לזוג? אין לכם כוס אחת קבועה שממנה שותים הכל?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לשטוף ברגע שמסיימים להשתמש ולא לחכות שהכיור יתמלא.

ככה זה פחות מרגיש כמו מטלה. חוץ מזה שעם כוסות לפעמים אפשר סתם להעביר וויש של מים וזהו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מניח שאין מקום יעודי למדיח בארונות מטבח ואין כוונה לשנות את המטבח.

אם כך, מדיח משרדי "על השיש" דורש תשתית מינימלית ויכול לתת פתרון טוב לכמות הכלים הנ"ל. אגב מדיח כלים הרבה יותר חסכוני במים מכל שטיפה ידנית.

פתרון קסם חוץ מישמוש בחד"פ אני לא מכיר. אגב באיחוד האירופאי הולכים לאסור שימוש בכלים חד"פ החל מ 2021, אפשר להניח שישראל תצטרף לאיסור בשלב כלשהו.

פורסם

אני אישית חושב שאלא אם כן אתה מארח 15 אנשים או שאתה עושה פיקניק בחוץ, אין מקום לחד פעמי.

תתרגלו לשטוף ישר את הכלים ברגע שאתם מסיימים לאכול, זה הופך את העניין לפחות מטלה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כמות הכלים שתיארת מתאימה כמו כפפה ליד עבור מדיח צר )42 ס"מ(. אצלנו יש מדיח צר שמתחבר לאותו ברז של מכונת הכביסה עם מפצל, התקנה פשוטה שלא דורשת שום טכנאי.

ההמצאה הזאת לא זוכה למספיק קרדיט, היא שינתה עולמות. בכל פעם שאני רואה את המנקה במשרד שוטפת כלים ידנית אני מתכווץ, איזה בזבוז של זמן על מטלה כל כך משעממת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

+1 לבוקי.

לנו היה מדיח "על השיש" כשגרנו בדירה שכורה. מכיוון שהמטבח היה בצורת ריש כלואה בין קירות אז ביקשתי אישור מהמשכיר לקדוח חור מסודר בפינה נסתרת כדי להעביר את צנרת המים, הניקוז, וכבל החשמל. את הצנרות הארכתי על ידי חיבור צינור נוסף לכל אחד. כל האביזרים זמינים בטמבוריה הקרובה לביתך. המדיח היה של מותג מדבקה אלקטרה ונקנה באלף - אלף ומשהו במחסני חשמל. עבד אצלינו קרוב לשנתיים עד שעברנו דירה, ואז נמכר ביד2.

פורסם
פתרון קסם חוץ מישמוש בחד"פ אני לא מכיר. אגב באיחוד האירופאי הולכים לאסור שימוש בכלים חד"פ החל מ 2021, אפשר להניח שישראל תצטרף לאיסור בשלב כלשהו.

אני מהמר שישראל לא תמהר להצטרף לאיסור.

יש המון משפחות חרדיות שחיות רק על חד"פ (חוץ מארוחות שבת וחג). כל עוד יש להם נציגים בממשלה, לא יעבור איסור כזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אני מהמר שישראל לא תמהר להצטרף לאיסור.

יש המון משפחות חרדיות שחיות רק על חד"פ (חוץ מארוחות שבת וחג). כל עוד יש להם נציגים בממשלה, לא יעבור איסור כזה.

כנראה שיצא איזשהו חוק עם החרגה שתעקר אותו, כמו עם הקנקלים (בקבוקי פלסטיק מעל ליטר וחצי שהוחרגו מחוק הפיקדון המצחיק במילא).

ללכת בלי ולהרגיש עם.

בעוד ועוד תחומים: עולם שלישי במסווה מערבי.

פורסם

כאמור, מדיח קטן על השיש.

המדיחים האלה היום הם בעלי דופן כפולה כך שהרעש שהם משמיעים נבלע בדופן הכפולה ולמעט מה שבוקע סביב לדלת הם שקטים למדי.

לאלה שפגשתי יש מיכל מובנה של חומר הברקה וצריך רק להכניס קובייה של חומר ניקוי וזהו. הייבוש שלהם לא משהו אבל ניתן להשאיר את הדלת פתוחה בתום המחזור ואז הכלים מתייבשים.

אם אתה רוצה לחסוך הגדל את מלאי הכוסות וכדומה ואז תספיק שטיפה מדי יומיים, ובלבד שתשטוף את הצלחות לפני הכנסתן למדיח כדי שהמדיח לא יסריח משאריות מזון עד שתפעיל אותו.

יוסי

פורסם
שם מוזיקה/סרטון מעניין ביוטיוב ברקע. אין טעם למדיח, לפעמים צריך לעשות דברים שלא אוהבים ולקבל באהבה את הסבל.
מדיח כלים זה אביזר שהוא בעייני בגדר חובה בבית מודרני, כמו מכונת כביבסה (מה בעייה לכבס ביד? אין בעיה אבל אף אחד כבר לא עושה את זה), כמו מיקרוגל (מה בעיה לשים על כריים?) וכו'.

אפשר להסתדר בלי, אבל אם יש תקציב ולא אוהבים לשטוף כלים (יש מישהו שכן אוהב?) אז למה לא? זה נוח, זה חוסך זמן וחוסך מים.

• תוכן חדש...