Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בוא, לא צריך להגזים, זה לא שאתה שותה קפה ברמה של טועם יינות מתפלצן. וב99% מבתי הקפה אין מבחר פולים אלא סוג אחד או מקסימום 2 וגם זה לא, אז שום בריסטה לא בוחר פולים בשביל הקפה שלך אלא אם כן ביקרת באיזה קפה ארטיזאני של היפסטרים בשכונות ה"מגניבות" בהארלם.

קפה בארץ, בהגדרה, הוא קפה לא רע בכלל ובעצם בין הטובים ששתיתי בחיי מרוב אירופה ובוודאי מארה"ב. באיטליה למשל, הקפה היה הכי גרוע מכל מדינות אירופה בהן ביקרתי.

יש גם איזה קטע תמיד להגיד כמה הקפה של סטארבאקס גרוע, זה הופך אנשים להיות מגניבים. זה כמו הריב האלמותי בין אנדרויד לאפל\טויוטה למאזדה וכו'. הקפה בסטארבאקס דווקא לא רע בכלל, ללא קשר לכל הסירופים והתוספים שיש בסוגי הקפה שלהם בעלי טעמים, הקפה עצמו, רמת הטחינה, משך הבישול, הטמפרטורה, ההקצפה של החלב ובסופו של דבר הטעם - לא רעים ב-כלל. לא יצא לי לשתות קפה שרוף בסטארבאקס, גם לא קפה מיימי מידי.

אני מת לקבל הסבר הגיוני מכל המשמיצים של סטארבאקס, איך הם חושבים שעושים קפה ברוב בתי הקפה שהם שותים בהם שזה כל כך שונה מסטארבאקס? הפולים מיובאים מדרום אמריקה, מאוחסנים בתנאים נכונים, נטחנים במקום כמו בכל בית קפה ומוכנים במכונות קפה מהטובות בעולם ע"י עובדים שעוברים את אותה ההכשרה, אם לא יותר (ולא צריך להיות מדען גרעין כן?).

בוא גם אתה

הקפה הכי טעים ששתיתי (בקפיטריה) היה במלך שלמה כשעבדתי שם, שמנהל הבר הכין לי ואלו היו עם הפולים של עלית בשילוב 70-30 ערביקה רובוסטה.

ומאז התחלתי לאהוב קפה.

לא אמרתי שהקפה של סטארבקס גרוע, יש להם פה ושם נפילות, אני אוהב את הטעמים שלהם כמו הפרפוצ'ינו והפמפקין וכל שאר העגבניות המוזרות שהם מוציאים לחגים, מעולם לא השתמשתי בסירופים שלהם.

ברוב המקרים זה תלוי במי שמכין לך את הקפה, איך הוא ניקה את המכונה והידית ולא שרף לך את הקפה הטחון לפני שהפעיל בכלל את לחץ המים (אני מדבר על המכונות התעשיתיות בלבד).

נ.ב קפה ממש טוב ששתיתי היה באיזה חנות שאני לא זוכר אפילו לצערי, מקום שמייבא פולים וטוחן במקום, אפילו הכין לי לטעום. לא זוכר גם את התערובת.

אבל לציין את כל זה כ״האוכל האמריקאי״ ... נו ... לא ממש.

אולי האוכל האמריקאי שאתה נתקל בו כתייר כשאתה רוצה לקנות בזול משהו מרשת שנראית מוכרת.

לזה התכוונתי :)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה אתם מדברים, אבל חוץ מאצלי בבית לא אכלתי עוף מטוגן טעים כמו ב-KFC בשום מסעדה בארץ.

בניו יורק יש המבורגר שנקרא אמילי, טעים בטירוף.

ממה שטעמתי, יש שם המון חומרי גלם מדהימים, אבל בארץ האוכל קצת יותר מגוון ובעיקר כישורי הבישול טובים יותר (אצל אנשים בבית ו/או מסעדנים, לרוב).

רק מניסיוני האישי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קפה בארץ, בהגדרה, הוא קפה לא רע בכלל

...

איך הם חושבים שעושים קפה ברוב בתי הקפה שהם שותים בהם שזה כל כך שונה מסטארבאקס? הפולים מיובאים מדרום אמריקה, מאוחסנים בתנאים נכונים, נטחנים במקום כמו בכל בית קפה ומוכנים במכונות קפה מהטובות ...

כרגיל, אנשים שוכחים איך מייצרים קפה. קצת סדר.

קודם כול, הקפה שמוגש בארץ באופן כללי במקומות שמכבדים את עצמם הוא מהטובים בעולם, ולהבדיל מרוב העולם, פה גם יודעים להקציף.

בנוגע לקפה עצמו - הוא גדל בשלל מקומות בעולם, לא רק דרום אמריקה, והפרט ******הכי****** חשוב שכולם נוטים לשכוח היא שמדובר בחומר גלם שחייו נקצבים בשנייה שהתחלת לקלות אותו, או במילים אחרות, שלב הקלייה הוא קריטי הן מבחינת עקומת הקלייה והן מבחינת תאריך הקלייה.

בארץ יש לא רק שלל בתי קלייה תעשייתיים ופרטיים, אלא אפילו מכונות קלייה שמוכרים ל... איטלקים.

אז לא, בפשטות ובלי להתחיל עכשיו עם חפירות, אי אפשר לעשות "העתק-הדבק" ממדינה למדינה ככה בקלות והסיבה שהקפה בארץ טוב היא שהמקומיים למדו מאיפה להשיג את חומר הגלם (לא, זול זה לא טוב) ואיך לעבד (לקלות) אותו בעצמם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חבורת שמנים.

אם כבר, אז שיפתחו בארץ Hooters. אחלה דונאטס!!

א. היה בארץ בנתניה לשנה בערך - וסגר.

ב. האמת יש להם תפריט עסקיות צהריים לא רע בכלל באיזור שלי.

ג. מי שלקח אותי פה היתה האמת עובדת אמריקאית שעבדה איתי. זה מקום לכל המשפחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את המשפחה שלי לא היית לוקח לHooters כמו שלא היית לוקח אותם לסניף של סיזלר בפט-פונג

רק אומר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא קראתי את כל התגובת אבל בארץ יש דונאטס מעולה אפילו יותר מדאנקן דונאטס

זה נקרא מיסטר דונאטס

הם נמצאים בכפר סבא.

לרוב יש להם דוכנים בקניונים.

יש לנו מנהג דיי קבוע בימי שישי ללכת לדוכן שלהם בקניון עיר ימים (קומה 2 בדיוק ליד המדרגות הנעות)

דונאטס ברמה גבוהה מאוד והפתעתי לגלות שהם לא מכילים חלב, כלומר הם מעבר לפרווה/טבעוני אלא גם מתאימים לאלרגנים.

https://mr-donuts.co.il/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדאנקן דונאטס הדונאטים הממולאים בקרם הם הדונטים הטעימים, אני מסוגל לאכול בלי סוף כאלה.

הדונטים הרגילים הם לדעתי סתם סופגניה.

פורסם

כך גם במיסטר דונאט, הקרם שלהם חלום.

ניתן להתקשר ולברר איפה ומתי יש להם דוכנים, ויש הרבה, הם מדפיסים דונאטס בכמויות.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כשגרתי בישראל אהבתי גם מאוד את מיסטר דונאט. הם מייצרים דונאטים מעולים. קצת קטנים אולי ועם מילוי מועט אבל זה נסלח לאור העובדה שדונאטים הם מצרך נדיר בישראל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מת לקבל הסבר הגיוני מכל המשמיצים של סטארבאקס, איך הם חושבים שעושים קפה ברוב בתי הקפה שהם שותים בהם שזה כל כך שונה מסטארבאקס? הפולים מיובאים מדרום אמריקה, מאוחסנים בתנאים נכונים, נטחנים במקום כמו בכל בית קפה ומוכנים במכונות קפה מהטובות בעולם ע"י עובדים שעוברים את אותה ההכשרה, אם לא יותר (ולא צריך להיות מדען גרעין כן?).

הרמה של הבריסטות. ב99% מהפעמים שקניתי קפה בסטארבאקס (ניו יורק, לונדון, פראג, כל עיר ביפן שהייתי בה) הוא היה רותח. ברמה שלא יכלתי להחזיק את הכוס ביד. יכול להיות שחומרי הגלם שלהם מצוינים, אבל התוצר עדיין לא משהו. ואני ממשיך לקנות שם בחול, כי יש להם מיקום מנצח, בדרך כלל, ולפעמים זה פשוט נח יותר מלפתוח גוגל ולחפש משהו יותר טוב, שלא בהכרח קיים בסביבה המיידית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מצד אחד, סטארבאקס חברה מדהימה. יש להם ברנד חזק ביותר, הם מפעילים יותר מ-30000 חנויות ברחבי העולם והמנייה שלהם בשיא של כל הזמנים.

מצד שני, הקפה עדיין בינוני מינוס :-D

גם המשקאות האחרים - רובם מפוצצי סוכר ומותאמים לטעם האמריקאי. כל פעם שאני מוותר לעצמי וקונה משהו כזה אני מתחרט.

ולאלו שטוענים שאין הבדלים בין משקאות קפה בסטארבאקס ומקומות אחרים - really? רילי רילי?

אני שותה פאקינג קפוצ'ינו בחמישה מקומות שונים ליד הבית שלי ואצל כל אחד מהם הקפה שונה בתכלית. יש הבדלים מהותיים, גם בפולים, גם באופן ההכנה.

וכן, בארץ יש קפה טוב, אבל הקפה הכי טוב ששתיתי לאחרונה היה דווקא בברלין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...