Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דאנקן דונאטס בישראל. אולי שמישהו יפתח?


eladns
שימו לב! השרשור הזה בן 1609 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אפרופו יוגורט שילטתי סניף של chillbox (הראשון בארץ) במדרחוב. קונספט מגניב וטעים לאללה

רק לי זה עושה פלאשבק ל90? פרוזן יוגורט תחת כל עץ רענן? השלט לפחות יפה.

 

לגבי סטארבקס בפעם הראשונה שהייתי עשיתי בשכל והזמנתי צ'אי. היה סביר. בפעם השניה הייתי מאד מאד עייף וגם מאד צמא אז הזמנתי קפה. big mistake - טעם של ג'ורה אחרי שתי לגימות לא יכולתי להמשיך. פעם שלישית לא תהיה.

 

הם כבר היו בארץ ויצאו. לא נראה לי שיהיה עוד נסיון.

שמעתי ש KFC ינסו לחזור בקרוב כולל מתכון כשר עם תחליף טוב למי הגבינה שיש בציפוי. נחייה ונראה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אתה יודע, הם לא מתים, רק מתחלפים...

 

לך תבין, לפתוח גלידריה בירושליים בסוף הקיץ...:screwy::loco::drinking:

שמע אני מכיר סניף של בלוברי שעובד חזק מאוד כל השנה, אז בחורף יותר קרפים ודברים חמים אבל עובד. המסעדנות זו מאגיה שחורה קשה לדעת מה יצליח

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את הקטע בין אוכל ועונה.

אתם לא אוכלים גלידה בחורף/סתו?

לא שותים שתייה חמה בקיץ/אביב?

מה זה הדלביוביזם הזה?

יש לי גלידרה קרוב לבית, עושה אחלה עסקים גם בחורף. גלידה טעים בכל עונה. גם מרק.

 

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו נודה, האוכל האמריקאי הוא זוועה, השוקולדים שלהם במיוחד הרשיז פשוט מזעזעים טעם של חול, הריזיס עם החמאת בוטנים עאלק טעם של רצפה לפני ניגוב לא יודע איך אנשים אוכלים את זה או מביאים לי מתנות כאלו (אני זורק לפח), הדבר היחיד שטעים אצלם מבחינת מתוקים אלו הסוכריות ג'לי / סטארבאסט / ליקריץ' (טוויזלרס) וכדומה, בזה הם טובים. אבל מאפים וכדומה הם פשוט גרועים, בהחלט בבית אצלנו מכינים טוב יותר ולא סתם הדודים מארה"ב מתחרפנים (וגם החברים שלהם בלוס אנג'לס) בכל פעם שסבתא טסה אליהם ומבשלת או שהם לוקחים מפה לאחר טיול ביקור.

 

אבל עדיין.. יש משהו בסטארבקס שעושה נעים, עצם העניין שיש כאן את זה, יש להם פה ושם דברים נחמדים, הקפה שלהם בינוני +- אבל ככה גם כל הקפה שיש בארץ כמו שכתבתי בהודעה קודמת, להלן ארומה / לנדוור / גרג או קפה קפה וכדומה, הם לא באמת יודעים לעשות קפה.

לא חושב שאי פעם שתיתי קפה איכותי אלא אם נפלתי על איזה בריסטה מומחה שידע ממש להשתמש בפולים הנכונים.

 

בא נכליל :)

 

בא ננסה אחרת - רוב הFastfood האמריקאי הוא זבל תעשייתי שמיוצר עם 2 מטרות:

1. להיות זול

2. חיי מדף ארוכים

 

בעוד Fastfood בשיראל - הוא בהרבה מקרים טרי יחסית ומיוצר מתוצרת שבארה״ב היתה נחשבת מקומית ואיכותית (ובלי GMO).

בנוסף לזה - המנעד ה״מיינסטרימי״ של תבלינים אמריקאים הוא בערך סוכר , מלח ושמן בעוד בישראל רגילים להרבה יותר תבלינים מוסיפי טעם.

 

אם תאכל במסעדות מכל מני סוגים - יש הרבה אוכל טוב.

That said - ל ד ע ת י - האוכל הישראלי יותר טעים , טרי ומגוון (אם מכלילים) ות״א זו עיר שבקלות אפשר ללכת בה ולשבת בכל מקום שני ולקבל ארוחה טובה ובמחיר סביר + מספיק מסעדות יקרות מעולות.

משהוא שביחסים האלו - אני לא מוצא גם בניו יורק.

 

אבל לציין את כל זה כ״האוכל האמריקאי״ ... נו ... לא ממש.

אולי האוכל האמריקאי שאתה נתקל בו כתייר כשאתה רוצה לקנות בזול משהו מרשת שנראית מוכרת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

בשבועיים בארה"ב אכלתי בכל מיני חורים (כולל עיירות על הדרך שבקושי ראיתי אנשים ברחוב) אוכל פגז. עשיר, מגוון וטעים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוכל הישראלי פגז.

האוכל האמריקאי מהרשתות הוא חרא למעט chipotle שלפעמים יוצא שהוא אחלה ולפעמים על הפנים.

Time is the only thing standing between me and the throne

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

גם ההמבורגר בצ'יליז היה ממש סבבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את הקטע בין אוכל ועונה.

אתם לא אוכלים גלידה בחורף/סתו?

לא שותים שתייה חמה בקיץ/אביב?

מה זה הדלביוביזם הזה?

יש לי גלידרה קרוב לבית, עושה אחלה עסקים גם בחורף. גלידה טעים בכל עונה. גם מרק.

 

 

 

בדיוק כמו שאתה אוכל פחות סלטים לארוחת צהריים בחורף.

 

בדיוק כמו שבקיץ איך לך עניין בארוחות כבדות בצהריים.

 

יש לנו נטיה מולדת להתאים את המזונות (או את סגנון בישולם) שאנחנו אוכלים לעונה.

 

בסופו של דבר, הנתונים לא משקרים, צריכת הגלידה בחורף יורדת ב 45% לעומת חודשי הקיץ.

 

אם ניקח את מכלול המוצרים שגלידריה מוכרת (קרפים, וופל בלגי וכו'), אז גלידה בקיץ היא 70% מהפדיון בעוד שבחורף היא פחות מ 30% מהפדיון.

רק שים לב שלמוצרים האלה בעל הגלידריה צריך לקנות ציוד נוסף שהוא לא זול.

בניתוח הפדיון הכללי לכל מכלול המוצרים, גלידריות חוות 20% ירידה בפדיון בחודשי החורף.

 

שגם זה, ובייחוד לעסק חדש, זה המון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוכל בדיוק אותה כמות של אוכל ומאותו סוג ללא קשר לעונה.

מוזר, למה להעניש את עצמי בלי גלידה רק כי חורף בחוץ?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אהבתי את הדונאטס של וולמארט, לטעמי יותר טובים מחלק מהסוגים שיש בדאנקין.

 

פנדה אקספרס היה סבבה.

השארתי אצלם כמה מאות דולרים כשהייתי בארה"ב, ממש אהבתי.

גם טאקו-בל סביר, והמבורגרים של פייב-גאיז גם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת ? טאקו בל ? מה הלאה - הטאקו בדולר של בורגר קינג ? :)

יש אופציות מקסיקניות או טקס מקס כ״כ יותר טובות.

 

Five guys (לטעמי) זו ממש אשפה. הדבר היחיד שכיף שם זה הבוטנים והצ׳יפס לא רע.

בכלליות ההמבורגרים בFast food האמריקאי הם תת רמה (סורי 5 Guys , שייק שאק וכו הם בינוניים במקרה הטוב), והאמת גם ההמבורגריות המיד לבל שלהם לא מתקרבות לרמה המקבילה בארץ (מוזס , אגדיר וכו) לדעתי

 

באמת כל עוד זה תלוי בי (וחצי מהזמן זה לא) - לגמרי צריך לפסוח על כל הרשתות התעשייתיות.

יש רשתות שמתעסקות במוצרים יותר טריים והן כבר סבירות... אבל אוכל פאסטפוד אמריקאי - רק כשאין ברירה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת מוזר הקטע של הציפס.

אם תסתכל טוב, עדיין השם של העסק הקודם מופיע שם. היה שם יוגורטיה.

לדעתי, זו חנות "עונתית", ברגע שיגמר הקיץ, עם גל התיירים שאוכלים צ'יפס שלוש פעמים ביום, הם יחזרו ליוגורטיה, או משהו עונתי אחר. כן, גם בירושלים גלידריות התחילו לפרוח בחורף, הירושלמים פתחו קצת את הראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...