Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 90-91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב הזה?

מבחינת אמינות וצריכת דלק. וגם יש סיכוי למצוא רכב כזה במצב סביר?

והכי חשוב כמה המחירון שלו?

תודה מראש לעונים.

פורסם

בקשר למחירון בסביבות ה-20 אלף ,כדאי שתבדוק ביצחק לוי

הביטוח יקר להחריד +דורש איתורן

הרכב אמין אבל כל רכב לגופו ,קהל היעד של הרכב (צעירים) בד"כ מתעלל בו ,עלות חלפים יקרה

צריכת דלק גבוהה יחסית למנוע 1600

יש סיכוי טוב למצוא דגם כזה במצב טוב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

1. אמינות צריכה להיות טובה כמיטב מסורת הונדה.

2. צריכת הדלק מצויינת לדעתי, לא פחות מ 10 קמ לליטר בעיר לאוטומטיות (להזכירך, רכב בן 14 אוטוטו ומנוע 1600 סמ"ק).

3. ביצועים מעולים ויש סיכוי למצוא רכב כזה במצב סביר (בעיקר כאלה שהיו אצל מבוגרים).

4. בנוגע לביטוח - רוב החברות כבר לא מבטחות רכבים בני 13 ומעלה (ואם אתה מתעקש, זה בסביבות 4000 שח, לא ממש משתלם). אין צורך באיתוראן.

המחירון עומד באיזור ה 24-25 אלף שח למודל 1991 (אוטומטי).

למחיר מדוייק פנה למחירון לוי יצחק ב YNET.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי הונדה סיויק מודל 1991 דגם EX אוטומט, ותרשה לי לחזק את הדברים שנאמרו כאן.

צריכת דלק - בעיר 1 ל-10, מחוץ לעיר 1 ל-12.

ביצועים - כמובן שהביצועים תלויים במצב המנוע והגיר, עד כמה טיפלו בהם ונמנעו מהתעללות, כמה ק"מ עברו וכו'. אבל באופן כללי, הרכב מהיר מאוד (אם זה מה שאתה מחפש), וכמעט כל אדם או בעל מוסך שהיה לו רכב דומה, אומר שמדובר ברכב מהיר מאוד בהשוואה למכוניות אחרות. אצלי יש כמה נקודות חולשה, אבל ייתכן שמדובר במשהו ספציפי ברכב שלי ולא באופן כללי בדגם הזה - לדוגמה - נסיעה בהילוך שלישי (אוט') והאטה ל-20 קמ"ש, הרכב מאיץ חזרה באיטיות יחסית.

אמינות - נחשבת מעולה לכל הדיעות, וגם לפי ניסיוני האישי.

מרווחת - מאוד.

חלפים וטיפולים - בניגוד למה שחושבים מחיר החלפים והטיפולים לא גבוה במיוחד בהשוואה לרכבים מקבילים.

אשמח לענות לך על שאלות נוספות.

דרך אגב, לאור הניסיון המוצלח עם הונדה, אני מעוניין להתקדם kסיויק מודל 1994-1997.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

צורה חדשה :lol: (לפי YNET?).

דרך אגב, כמובן שאני יודע שבשנים הללו הצורה התחלפה, אבל שתי הצורות מוצאות חן בעיני, ומה שחשוב לי יותר זה מצב הרכב. אז אם אתה מכיר הונדה כזו למכירה, אשמח לשמוע ממך :roll:

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

את הוויכוחים ב92 על מה יותר יפה - הסיוויק החדשה או הישנה. אין ספק שב92 הונדה עשו לסיוויק עיצוב מאוד מהפכני יחסית לאותה תקופה והיו הרבה טענות שסיוויק הקודמת עדיפה מבחינת העיצוב . היום סיוויק מהשנתונים האלה במצב טוב נראה ממש כחדש, ומודל 90-91 נראה כמו אוטו מהאייטיז...:shock:

• תוכן חדש...