Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכישת רכב שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב שני לאשתי אני מחפש רכב לא גדול במיוחד מה שחשוב שיהיה אמין (יפני) וחסכוני בצריכת דלק , מהוא הרכב הכי חסכוני שקיים היום מישהו יודע ??

תודה לעונים

פורסם

ברוך הבא לפורום.

מה התקציב?

איזה גיר?

דיזל או בנזין?

בנוסף מה הגודל הרצוי? (קטנה יותר = צריכת דלק נמוכה יותר). לא גדול במיוחד יכול להיחשב משפחתי אצל חלק מהאנשים, עדיף להיות ספציפי יותר. האם רכב בגודל של יאריס\ הונדה ג'אז יספיק? מה עם בטיחות ונוחות?

תן לנו עוד פרטים ונוכל לעזור לך טוב יותר.

גיא

פורסם

רכב עם גיר אוטומט , בנזין , עד סכום של 70K

אני פתוח לשמוע הצעות לרכבים קומפקטים עד משפחתים

נ.ב : מה דעתך על דיהטסו טריוס (גיפ) איך הוא נחשב ?

פורסם

הטריוס איטי, קופצני ולא נוח במיוחד בכביש. גם בשטח הוא לא מבריק במיוחד, אבל כל עוד לא תנסה אותו בשטח תובעני מדי, יהיה בסדר. בסך הכל, ג'יפ עירוני עם תדמית נשית משהו.

בתקציב כזה תוכל לרכוש טיוטה יאריס. קטנה, חסכונית ואמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכב עם גיר אוטומט , בנזין , עד סכום של 70K

אני פתוח לשמוע הצעות לרכבים קומפקטים עד משפחתים

נ.ב : מה דעתך על דיהטסו טריוס (גיפ) איך הוא נחשב ?

סמארט היא האופציה הכי טובה לפי דעתי (רק חבל שאין לה גיר אוטומט מלא), בסכום הזה תוכל למצוא אחת שנת 2003-2004. אם היא קטנה מדיי בשבילך אז יאריס תעשה את העבודה (בתקציב שלך תוכל למצוא שנת 2001-2002).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בתגובה לשאלה מהו הרכב החסכוני בארץ - בגרסת בנזין: טויוטה פריוס, סמארט (פור-טו).

בגרסת דיזל: סיטרואן C3 נפח מנוע 1.4, רנו מגאן 2 נפח מנוע 1.5.

ליאור

פורסם
בתגובה לשאלה מהו הרכב החסכוני בארץ - בגרסת בנזין: טויוטה פריוס, סמארט (פור-טו).

בגרסת דיזל: סיטרואן C3 נפח מנוע 1.4, רנו מגאן 2 נפח מנוע 1.5.

ליאור

בקשר לפריוס היא חסכונית רק על פי נתוני היצרן... לפי מה שאני ראיתי היא לא חסכונית יותר ממכונית קטנה עם מנוע דיזל..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...