Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול למה הפורום לא מקיים מפגשים? אני יודע שהפורום גדול 10000 איש והכל אבל אם תקבעו מקום ויום בפסח נראה לי שהרבה יגיעו וככה גם יוכלו לתרום לפורום ולעזור לו אבל חוץ מזה והכי חשוב זה שנכיר אחד את השני בפורום.

קראתי שבעבר היה מפגש אחד בפורום לפני התקופה שלי פה ואני לא יודע אם הוא הצליח או לא אבל תמיד אפשר לנסות עוד פעם ולראות מה יצא.

מקווה שתשקלו את זה ברצינות כי זה נראה לי רעיון טוב.:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

יש מפגשים של פורום אודיו לרכב, ויש עכשיו את המפגש שיתקיים בראשון שהוא בדביק עכשיו

תיכנס ותראה ברטים

יום טוב

Suzuki Jimny

פורסם

ומה עם ה"מפגש" של יום שישי אחר הצהריים באצטדיון רמת גן?

לא יודע אם הוא נחשב "של הפורום", אבל... מפגש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מה שהתכוונתי, מפגש ייעודי של חברי הפורום ולא מפגש של כל מיני דברים אחרים שבו יש חברי פורום.

בפסח נראה לי שיש להרבה מחברי הפורום זמן ואפשר לארגמן משהו.

המפגש של יום שישי הוא בכלל לא של הפורום, הוא חופשי וברמה נמוכה לפי דעתי. אם נארגן מפגש של קארספורום אז תיהיה לו רמה גבוהה יותר ויהיה יותר מהנה.

נראה לי שזה צריך להיות מאורגן ע"י אחד או כל המנהלים.

מקווה שזה יצא לפועל בפסח.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אה חבר'ה ואם אפשר לא ביום שישי 2 דקות לפני שבת,התחלתי לשמור שבת לא מזמן וזה בעייתי(ולמען החברים ששומרים שבת).

(פ'ונוביץ' הנה אני מגיע!!!!)

• תוכן חדש...