Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 120 ל 130 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם,אני מחפש רכב עד 130 אש"ח רוב הנסיעות הן בינעירוניות...

מחפש רכב חסכוני אך אוטומט.

חשבתי ללכת בכיוון is300h בדקתי את הרכב אכן מרשים ונוח אך אני לא יודע איך הוא מבחינת דלק בנסיעה בינעירונית.

אשמח לקבל את עזרתכם

פורסם

במסגרת המבחן שעשינו לה בפורום, צריכת הדלק הממוצעת במחשב הדרך עמדה על 1-16/17 , בלי לנסות לחסוך. אמנם לא המדד הכי מדויק, אבל גם משהו.

פורסם

אשמח לשאול כמה שאלות על זה.

1. האם מדובר בנסיעות בינעירוניות גם?

2. ראיתי באתר שלהם שאפשר לעשות אחריות על הסוללה עד 10 שנים ( כולל ה5 שנות אחריות הראשונות ) האם זה אומר שבאמת צריך להחליף סוללה בתום התקופה?

3. האם המנוע החשמלי עובד בדרך בינעירונית אם זה יוצא ככה?

פורסם

1.אני נהגתי בה בעיקר בנסיעה בינעירונית וזו הייתה הצריכה רוב הזמן, אפילו היה קטע שלחצתי וזה לא ממש הזיז לה.

2.צריך לבדוק מה אורך החיים ההממוצע של סוללה ברכב היברידי, סביר להניח שהסוללה לא תתפגר ישירות שהרכב יצא מאחריות.

3.אני לא זוכר, אולי כמנוע עזר אבל לא כמנוע עיקרי.

פורסם

מה עם מגאן גרנד קופה דיזל?

יש גם ב0 קמ באיזור ה 115, מניסיון של חבר יודע שהרכב חסכוני ברמות אחרות, 1-20 בקלות.

יצא לי לנסוע עליו, רכב מאוד נוח ומפנק

פורסם

יונדאי איוניק / קיה נירו מ-0 ק"מ יכנסו בתקציב ליונדאי הוצגה בימים אלה מתיחת פנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...