Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש ב-K44

guyman20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי לסוע 400 ק"מ אחרי שאני מוסיף את התוסף - האם צריך נסיעה רצופה כזו? כי אחרת, יכול לקחת לי בערך חודש לעבור מרחק כזה

פורסם

תזהרו מהחומר הזה!!!!

באיביזה 1600 שנת 2008 שהייתה חדשה מהיצרן שמצי בטיפשותי את החומר ותוך שבוע התחילו בעיות במנוע . היה נכבה ברמזורים.

אחרי הרבה בדיקות התגלה שהחומר אכל את המיכל דלך מבפנים וגרגירים שחורים נכנסו לדלק מה שסתם את הפילטר לגמרי וגם המשאבת דלק הלכה

סהכ 2500 שח נזק

פורסם

בס"ד

החומר עובד בשתי מישורים, פסיכולוגי ומעשי.

בפסיכולוגי, אני מרגיש שלפחות נוספו לי 10 כ"ס, במעשי?, צריכת הדלק יותר יציבה, לפי מחשב הרכב לפחות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

החומר עובד בשתי מישורים, פסיכולוגי ומעשי.

בפסיכולוגי, אני מרגיש שלפחות נוספו לי 10 כ"ס, במעשי?, צריכת הדלק יותר יציבה, לפי מחשב הרכב לפחות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

מעניין, לי זה קורה כשאני שוטף את רכב. אוטם צבע מוסיף לי 15 כ"ס ו-3 קמ"ג.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

תצוגת דלק רגעית ברדיו אינה ממש מדד.

צריך לחבר סורק ולראות את גרף ה STFT ו LTFT. לראות האם יש שיפור בפיצוי לפני ואחרי התוסף.

בגיבוי תמונות ברוסקופ של השסתמים לפני ואחרי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

k44 מותג חזק וותיק.

למרות זאת, הייתי בודק המלצת יצרן ובמידה ואין התייחסות שואל במוסך מתמחה.

למרות הרצון הבלתי פוסק לפנק ולהחזיר עטרה ליושנה, שימוש שנוגד את הוראות היצרן עלול להסתיים במפח נפש.

היה פה כבר מקרה של אחד שלא חסך מרכבו כלום, הוסיף תוסף במינון אגרסיבי בניגוד להוראה מפורשת של היצרן. טורבו סיים את חייו. קשור או לא, לא נדע. אבל לא הייתי מהמר.

לכן, כדי להעזר בפורום בנושא - בקש לראות סימוכין מטעם היצרן.

• תוכן חדש...