Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאמור בכותרת, הזמנתי שניים כאלה בגלל הייפ של החברה והמלצות רבות על המוצרים שלה. פותח אחד ואין שום ריח (למעט ריח של גומי) אמרתי אולי בנסיעה כאשר המזגן דולק הריח אמור להתפזר. נסעתי מאז מספר נסיעות לא קצרות וכולם עם מזגן ואין שום ריח. אז לפני שאני שולח להם להם את זה בחזרה. האם אני עושה משהו לא נכון?! אגב, זה לא יושב על התריסי מזגן כמו בתמונה. הפניית הרכב הכי עדינה שיש תגרום לו ליפול.

נ''ב, על מדבקת ה-try me שנמצאת למעלה באריזה, יש ריח כאשר מגרשים אותה, ריח מאד טוב וחזק.

e0b1bfb3-b5a7-4237-ba69-678db7364d82.jpg

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

יש סיכוי שהאריזה היתה פתוחה והריח התנדף לפני שהשתמשת, לדעתי תחזיר פשוט לחנות ותקח חדש ותפתח שם כדי לבדוק.

לגבי זה שזה נופל כמדומני שהוא גמיש ואפשר לעקם לו את הידיים (אלים אני)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מצונן והיו כמה נוסעים ברכב ואף אחד לא הריח משהו. פתחתי גם את השני ושם המצב טיפה יותר טוב אבל לא משהו מורגש כלל. מוצרים פגומים לדעתי.

פורסם
כאמור בכותרת, הזמנתי שניים כאלה בגלל הייפ של החברה והמלצות רבות על המוצרים שלה. פותח אחד ואין שום ריח (למעט ריח של גומי) אמרתי אולי בנסיעה כאשר המזגן דולק הריח אמור להתפזר. נסעתי מאז מספר נסיעות לא קצרות וכולם עם מזגן ואין שום ריח. אז לפני שאני שולח להם להם את זה בחזרה. האם אני עושה משהו לא נכון?! אגב, זה לא יושב על התריסי מזגן כמו בתמונה. הפניית הרכב הכי עדינה שיש תגרום לו ליפול.

נ''ב, על מדבקת ה-try me שנמצאת למעלה באריזה, יש ריח כאשר מגרשים אותה, ריח מאד טוב וחזק.

[ATTACH=CONFIG]521167[/ATTACH]

מהיכן קנית, שנדע לבדוק על המקום

פורסם

קרה לי הרבה פעמים שקניתי את הריחן הזה ממקומות שהוא עמד בשמש והתייבש/אוחסן לא טוב לכן הריח שלו נעלם.

יש להם אחלה ריחות, הבעיה שהם לא מפיצים ריח אלא רק אם המזגן עובר דרכם (בניגוד לריחנים יותר "כימיים" כמו קליפורניה). כמו כן הם שורדים בגג חודש, אחרי זה די מאבדים את הפואנטה ואת האמת שזה די מבאס להדליק מזגן כל פעם שרוצים ריח טוב.

תחזיר למקום שקנית ממנו וקח חדש. אגב, ממליץ על הריח הלבן.

2016 BMW M235i.

פורסם
כמו שכתבו לך כניראה התייבש.

רוצה ריח טוב שלא צריך להפעיל מזגן עבורו

01cad6d5bbac80b1a4282567a03fca76.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

איפה אפשר למצוא אותו באיזור המרכז?

פורסם

יש לחברת Mr&Mrs ריחות מהממים, הבעיה שזה לא מחזיק הרבה זמן. הריח אפקטיבי בתוך תעלות המזגן

אבל מפיצים ריח גם שהם בצד. (שבוע שבועיים) כנראה נפלת על מוצר פגום.

• תוכן חדש...