Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר אור.

הרבה פעמים שאני עובד ברכב אני נזקק לחשמל (שואב אבק מקדחה מלחם) מה שמגביל אותי מאוד בעבודה במיקום ספציפי.

אי לכך קניתי את ממיר המתח הזה-https://he.aliexpress.com/item/32867195066.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.23dc4c4dPjzVey

אממה שאני מבין שאני לא מבין :) במדידת הספקים נכונים. אז כמה שאלות.

1- האם הספק גבוה (אני מתייחס לנתון WAAT כהספק סופי אני לא בטוח שאני צודק) זה תלוי בממיר ללא קשר לגודל המצבר /אלטרנטור?

והאם זה יכול לגרום נזק לרכב.

2- מקדחה פשוטה של 600W נראה לכם יהיה בעייתי לחבר לזה (המוכר כותב שלא מומלץ לא הבנתי למה).

3- והכי חשוב האם מומלץ להימנע לנסות כל מכשיר בשיטת מצליח אם עובד סבבה אם לא . ממש לא מתחשק לי לגרום נזק.

פורסם

נתחיל מהסוף - בחיבור ישיר למצבר - אפשר פשוט לנסות, בהנחה שלממיר מעגל הגנה.

ככלל אצבע - המצבר יכול לספק את האמפר שלו כפול המתח. והוא המגביל שלך, לא דגם הממיר עצמו.

זאת אומרת שמצבר 50 אמפר יוכל לספק 600 וואט גם אם הממיר 2000.

לגבי הפעלת מכשירים מנועיים זה יותר בעייתי, דורש ממיר סינוס טהור, בדרכ יקר יותר.

פורסם

ככלל אצבע - המצבר יכול לספק את האמפר שלו כפול המתח. והוא המגביל שלך, לא דגם הממיר עצמו.

זאת אומרת שמצבר 50 אמפר יוכל לספק 600 וואט גם אם הממיר 2000.

נראה לי שאתה טועה.

• תוכן חדש...