Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד שכל אחד יעשה מה שטוב לו, וכל עוד הוא לא מפריע לאחרים, מכ'פתלי?

אז ש-007 תהיה אישה שחורה, שסימבה יזדהה בתור הומוסקסואל קרוס-דרסר ושאלזה תהיה לסבית מזרחית מהפריפריה..

בסוף מה שמעניין זה האם הסרט טוב או לא וזה מה שיקבע המשכיות, כמות האנשים שילכו לראות סרט רק כי יש שם יצוג למיעוט, היא קטנה.

רוח התקופה היא לייצג את כולם, זה היה באופנה בשנות ה90 בארהב לדחוף לכל סרט לפחות מישהו אחד שחור, לפעמים בצדק כי הוא כישרוני ולפעמים רק כדי לצאת ידי חובה בפני החברה.

המטרה של "לדחוף" מיעוט ליצירה היא כדי ל"נרמל" את היחס של החברה כלפיו, אני בעד.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנו, הגברים הלבנים, נראה מאוד טבעי שעל המסך, בחדשות, בסדרות ובסרטים כמעט תמיד הכל סובב סביב גבר לבן. זה נראה לנו הכי טבעי.

אבל, למרבה הפליאה, יש מגזרים אחרים שזה נראה להם פחות טבעי.

פמיניסטית אמריקאית, טבעה פעם, כלל אצבע שנקרא על שמה, מבחן בקדל:

1. יש בסרט לפחות שתי דמויות של נשים (שאנחנו יודעים את השמות שלהן)

2. יש לפחות סצנה אחת שהן משוחחות בינהן

3. בשיחה, הן לא מדברות על גבר

עכשיו, תנסו לחשוב על הסרטים הקלאסים האהובים, הלהיטים שלכם, ותנסו למצוא סרט שעונה על הקריטריונים הפשוטים האלה.

אז אני בעד הכנסה של יותר דמויות נשים, שחורים, הומואים וטרנסיות, אבל כמובן שזה צריך להיות בצורה הגיונית. אני לא אוהב סרטים שדוחפים לי בכח אגנדה לתוך הגרון.

אני מקווה שימצאו את הדרך לייצר סרטים שהם גם מהנים וגם "אינקלוסיב" (שונא את המילה הפרוגרסיבית הזו, אבל לא מצאתי מילה יותר מתאימה).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לא דיברתי ספציפית על הסרטים האלו, שטרם ראיתי.

ועדיין מה האג׳נדה הגרועה ביותר שאתה עלול לספוג מהצפיה בסרטים, לדעת לקבל את כולם? ואי ואי.

פורסם

כמעט בכל סרט/סידרה אירופית/בריטית זה היום כ"כ בולט (לרמת מוחצנות), מדגישים את זה בשם איזה פוליטיקלי קורטק הזוי ומציאות לא קיימת.

מי שראה "השעות", יש זוג הומואים, זוג לסביות, זוג של שחורה ולבן (שיש להם ילד קוויר) וזוג שאחת מהם היא נכה.

לא השאירו אף מיעוט בלי לעשות עליו וי.

אה, הם כ"כ מכילים וכ"כ מייצגים את כולם וכ"כ שוויון זכויות שהערבים, נעלמו לחלוטין מלונדון!:shock:

זה בולט מאוד היום בכל הסדרות והסרטים האירופים וזה פשוט מגוחך.

בסידרה איסלנדית שראיתי, הרוצח היה מטורף משולח רסן....כמובן מקומי.

מפקד המשטרה ושני חוקריו...מתפלא שלא ניחשתם לבד...מוסלמים.

במהלך החקירה הם עוצרים גנבי רכב, גנבי רכוש, עברייני רחוב, שודדים, ורוצח...כולם מקומיים.

ה"רשת" כמובן לא נשארת אדישה לגיחוך הזה:

7d125c41-0eb9-4e37-917d-9f500582a04f (1).jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא שאני הומופוב אבל לא כזה נחמד לי לראות סצנות של גברים דופקים אחד את השני בכל יצירה שאני רואה...

ולי לא נחמד לראות שטויות כמו שאתה כותב אבל אני שותק ולא שופך זבל בפורום

פורסם (נערך)

תשמע, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה. ב-animal kingdom אחת מהדמויות היא של דארן קודי, למען האמת זו אחת הדמויות שאני הכי אוהב בסדרה! מצד שני, כמעט בכל פרק הוא מצולם בסצנת סקס פרועה עם גברים שונים ומה לעשות שיש משהו בזה שמגעיל אותי... זה לא שאני נגעל בכוונה תחילה...

יש הבדל בין לעשות דמות גאה לבין להחצין את זה בכל סצנה.

זה בדיוק העניין ביקורת נגד מתקבלת כזבל! לא שכתבתי משהו קיצוני, או רע. מה, רק לצד אחד מותר לטעון מה מתאים לו ומה לא?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
ועדיין מה האג׳נדה הגרועה ביותר שאתה עלול לספוג מהצפיה בסרטים, לדעת לקבל את כולם? ואי ואי.

תראה את סטאר וורז the last jedi ותבין.

פורסם
תראה את סטאר וורז the last jedi ותבין.

אני לא מתכוון לראות סרט שלא מעניין אותי רק כדי לשמוע את דעתך, אם אתה רוצה אתה מוזמן לכתוב אותה כאן.

פורסם

מה קרה? מישהוא לא נהנה לראות זוג הומואים מזדיינים וישר אתה בלהעליב וקורא לדעה לגיטימית "זבל"?

רק צריך להכיל להטבים?

להטבים לא יודעים להכיל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מפקד המשטרה ושני חוקריו...מתפלא שלא ניחשתם לבד...מוסלמים.

במהלך החקירה הם עוצרים גנבי רכב, גנבי רכוש, עברייני רחוב, שודדים, ורוצח...כולם מקומיים.

מתי מגלים שהם מושחתים וכל הסדרה בעצם עזרו לכל גנבי הרכוש והעבריינים? :lol:

לנושא השרשור, קצת מגעיל אותי כל ה-PC המוגזם הזה רק כדי להיות יותר נאור מהשכן, בלי שזה באמת מזיז לך את קצה קצהו של הקצה. ורואים את זה מצוין כשמכניסים את הדברים האלה לשיח רק כדי להכניס אותם לשיח ולהגיד "הנה, אנחנו נותנים מקום למיעוטים/נשים/שחורים/מוחלשים/נכים/גייז" ומעלים על נס את כמה קשה להם וכמה הם שונים וכמה צריך להיות הכי נחמדים ומכילים ומבינים, כאשר רואים בבירור שהרוב השפוי של כל הקבוצות האלה פשוט לא מתעניין בזה. לא מעניין אותו דייברסיטי, לא מעניין אותו שהדמות הראשית בסרט על מרטין לותר פא-קינג יהיה ראיין מאדר פאקינג נוטבוק, הם פשוט רוצים לחיות את החיים שלהם ושאף אחד לא ייתן לאף אחד יחס אחר - לא רע לא יותר ולא טוב יותר.

ובאמת לנושא השרשור, לא אכפת לי גם עם ילהקו לתפקידים של 007 או ת'ור את מיצי, החתולת רחוב שאוכלת מהפח ליד הבית שלי. אם היא יודעת להיות 007 או ת'ור טובים, תפאדל. אני אהיה הראשון לפרגן. אבל אם בפגישת קיראייטיב הראשונה יושבים ואומרים "בסרט הבא אנחנו חושבים שת'ור צריך להיות ילד ג'ינג'י הומו מהפרברים שבטוח שהוא גמל שלמה שלכוד בתוך גוף של מסוק תקיפה" ואז זאת נקודת המוצא שלכם? זה ביג נו נו וזה יכול לחרבן את הסרט. אממה, היוצרים של הסרטים האלה יודעים שאף מבקר לא יוכל להגיד דברים רעים על תומס הילד הג'ינג'י והמאותגר מגדרית בביקורת שלו, כי יצלבו אותו על זה שהוא הומופוב, אז הוא כותב שהסרט היה בסדר, והסרט מקבל ציונים גבוהים כי "יחסית לדמות ראשית שלא בדיוק מתיישבת מהרגע הראשון בתור הטייפקאסט של ת'ור, הם הצליחו לעשות עבודה מדהימה בשילוב מסרים בני ימינו עם אקשן מרתק והומור מרומם" ואנשים הולכים לראות אותו, והאולפן עושה ארגזים של דולרים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שלא הבנת אותי נכון...

אני לגמרי בעד שילוב מגזרים, שעד היום היו פחות נראים על המסך.

אני רק חושב שלפעמים, זה נעשה בצורה שפוגמת בזרימה הטבעית של העלילה.

סתם דוגמא שקופצת לי לראש, שלא בהכרח קשורה למגדרים, התחלתי לראות את הסרט, ג'אנקשן 48. באמצע פרשתי למרות שבאופן כללי אני כן מסכים עם המסר של הסרט. אבל היו פרטים בעלילה, שניכר שהכניסו אותם בכח, רק בשביל להדגיש שציונים הם רעים וערבים הם מסכנים, שהפך את זה ללא אמין בעיני, עד שכבר לא יכולתי להמשיך לצפות.

עוד דוגמא שנזכרתי בה, הסרט יוסי וג'אגר. סבבה שמראים רומן בין קצין לחייל, אבל למה שאר הדמויות חייבות להיות איזה סטריאוטיפ מפגר. עשו את הדמות של המג"ד, מין מאצ'ו הומופובי, שכמובן מז**ן את הפקידה ומתנהג כמו קריקטורה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
מה קרה? מישהוא לא נהנה לראות זוג הומואים מזדיינים וישר אתה בלהעליב וקורא לדעה לגיטימית "זבל"?

רק צריך להכיל להטבים?

להטבים לא יודעים להכיל?

הבעיה, שכשמישהו אומר שמגעיל אותו לראות הומואים מזד**ים, הוא פוסל את המגזר, את האנשים.

הרי הוא לא אמר שמגעיל אותו לראות סקס בכלל.

לא של גבר ואישה ואני בטוח שגם שתי נשים, לא יעוררו התנגדות.

מה בדיוק להטב צריך להכיל? את מי שקורא לו מגעיל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אגב, כתבתי "דופקים" לא מקיצוניות, אלא תרתי משמע! בהרבה סצנות שיוצא לי לראות כמו ב- animal kingdom, lucifer ועוד... לא עושים את זה רומנטי, או מצונזר איפה שצריך, אלא ממש מקצינים את זה לסצנות שבחלקם מזכירות איזה פורנו גס.

אני מצטער, אין לי מושג מה מרגיש הומו שרואה סצנה של גבר ואישה, אבל לדעתי התגובה היא שונה מגבר שרואה זוג גברים.

אני לא פוסל ולא קורא לאף אחד מגעיל! סתם מעלה את דעתי. ביום-יום אני לא נכנס לאף אחד למיטה וממש לא מעניין אותי מה הוא עושה שם.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA

• תוכן חדש...