Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר ואומר: אין לי שום בעיה עם גאים! אני פשוט נגד לדחוף את זה בכוח...

צודק, לי גם אין בעיה עם סטרייטים. אבל אני פשוט נגד לדחוף אותם בכוח לכל סרט או סדרה שאני רואה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרי ברור שאתה זכאי הן לדפדף בסרט והן לחוש את שאתה חש, אתה גם זכאי לחלוק את זה בפורום, אבל שאלת למה יש אנשים שזה מפריע להם - וזו ההנחה שלי. אולי זה מפריע, כי אולי זה קצת צורם לקרוא שמישהו מגעיל על היותו הוא.

תחושת האי נעימות נובעת מזה שכגבר הטרוסקסואלי, אתה לא נמשך לגברים. כשאתה רואה משהו, אתה ישר מציב את עצמך בתוך הסיטואציה, וזה יוצר את הרתיעה. זו אותו הדבר אם תראה מישהו מתנשק עם מישהי שנראית בעיניך לא אטרקטיבית. זו תחושה אוטומטית.

לפסול מישהו זה כבר החלטה מודעת.

לאדם הומו שקורא כזה משפט, זה באמת לא נעים... אבל כמו שלמדתי מחלק מחברי שהם הומואים, יש ביניהם גם כאלו שלצפות ביחסים פיסיים עם נשים זה מגעיל אותם. כמו שאני מכיר נשים שמהחשבה על יחסים עם נשים אחרות מגעילה אותן...

אז לא לדבר על זה?!

אני חושב שאפשר, תלוי בהשקשר.

אני חושב גם שזה לפחות קצת מעליב, שמישהו נגעל ממה שאתה עושה.

אין לזה פתרון, אנשים נגעלים ואנשים נעלבים.

אני גם מניח שאולי אם תהיינה יותר סצינות של חד מיניים, פחות ייגעלו מזה. או שלא. אולי התגובה תהיה הפוכה.

בכל מקרה, תחושת הרתיעה לכשעצמה לא הופכת אף אחד להומופוב.

אבל, כמו שכתבת:

לי נראה שהתועלת שולית (אם בכלל), בעוד שהנזק יכול להיות כואב - אמנם נקודתית, אבל עדיין. בעיני זה פשוט מיותר. אפשר לקרוא לזה "הגבלת חופש הביטוי" ואפשר לקרוא לזה אמפתיה או נימוס.

זה באמת לא מנומס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל כמו שלמדתי מחלק מחברי שהם הומואים, יש ביניהם גם כאלו שלצפות ביחסים פיסיים עם נשים זה מגעיל אותם. כמו שאני מכיר נשים שמהחשבה על יחסים עם נשים אחרות מגעילה אותן...

נכון, כשמדובר בפורנו. אבל לא כשמדובר בסצנות סקס מצונזרות בסרט או סדרה.

אני אישית לא מכיר הומואים שנמנעו מלראות משחקי הכס בגלל שראו שם את הציצים של חליסי או בכללי.

ואני גם לא מכיר הומואים שנגעלים מרוב הסרטים והסדרות שיש בהם יחסי מין הטרוסקסואלים.

אז שיעשה לי האדון הנכבד טובה...

פורסם

הוא לא יעשה לך טובה...הוא לא בקטע[emoji23]

(אל תרתח עזריאל... מתלוצצים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

טוב, אני אנסה להסביר שוב:

השרשור נפתח בשאלה האם השינוי שיש בעולם הקולנוע הוא מסיבות כלכליות או שיש דחיפת אג'נדה מאחורי הדבר. במקור דובר על נשים ומיעוטים, אני הוספתי את סוגית ההומוסקסואליות והסטתי את כול אש התותחים עלי, כי כנראה בפורום יש פחות פמניסטיות ושחורים.

אין לי באמת שום בעיה שמישהו יתייג אותי כהומופוב, זה פשוט לא כל כך מדויק.

ראיתי סרטים כמו: The Danish Girl, Dallas Buyers Club,The Imitation Game בכולם יש מסר שמעבירים אותו בצורה נכונה, לא דוחפים שם אג'נדה בכוח!

מה שהתכוונתי לומר מלכתחילה זה שבדיוק כמו שדוחפים אישה לתפקיד של בונד, אני(אני! - יכול להיות שזה רק אני) מרגיש שבכל יצירה משתדלים לדחוף גאים ומחצינים את זה יותר ויותר במחשבה של: אם ידחפו לי כל הזמן אצבע לעין, אז בסוף אני יתרגל לזה - אני לא.

לרוב זה באמת לא משנה לי(חוץ מהמקרים שהגיבור הראשי פתאום מתגלה כהומו בעונה השלישית פלוס+ למה? ככה), אבל נוצרה ההרגשה, ויכול להיות שזה שייך ספציפית למספר יצירות מהאחרונות שראיתי שמתחילים להגזים עם זמן מסך לסצנות סקס גבריות, שאני פחות אוהב...

אותם הלהט"בים שקופצים עם קצף בפה על כל דעה שמנוגדת לאג'נדה שלהם הם סטרייטופובים(אם אפשר לומר ככה), בדיוק כמו פמיניסטיות קיצוניות, או כל קבוצה קיצונית אחרת.

אני באמת איתכם, וחושב שמגיע לכולם שוויון זכויות, אבל לא צריך להזכיר לי כל פעם איזה מיוחדים אתם!

צודק, לי גם אין בעיה עם סטרייטים. אבל אני פשוט נגד לדחוף אותם בכוח לכל סרט או סדרה שאני רואה.

מה לעשות שרוב האנשים הם הטרוסקסואלים וזה הגיוני להתחשב גם ברוב.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
אני באמת איתכם, וחושב שמגיע לכולם שוויון זכויות, אבל לא צריך להזכיר לי כל פעם איזה מיוחדים אתם!

צ'מע, זה די זין להיות הומו...

חלק גדול מהשיח, שעוסק באופן טבעי במערכות יחסים, לא מדבר אליך, חלק גדול מהאנשים מתייחס אליך באופן שלילי. אתה חריג ובמיעוט.

זה לא נעים. ולפעמים זה יכול להשפיע על הקידום שלך בעבודה, על היכולת לשכור דירה, וכו'.

לך תסתובב, כמו שאתה, בשכונה חרדית. זה לא נעים להרגיש שונה.

אז זה נכון שהומואים לא בולטים בהכרח עם בגדים שונים, אבל הם עדיין מתמודדים כל יום עם שונות גדולה מהנורמה, וזה לא שהם יכולים לשנות את זה (רובם, לפחות).

אז יש מקום להבין את הרגישות לאמירות.

להגיד שמשהו מגעיל אותך, זה מעליב, גם אם לא מתלווה לזה אג'נדה של קיפוח זכויות.

זה יותר מעליב מלהגיד שלא היית רוצה שהבן שלך יהיה הומו. הגיוני לגמרי לרצות שהבן שלך יהיה כמוך, וגם כמו כולם. יותר קל לך להזדהות איתו, ויותר קל יהיה לו בחברה.

אבל להגיד על משהו, כמו קיום יחסי מין, שזה מגעיל... זה פוגעני.

תחושת הגועל אצלנו יוצרת קטגוריה של דברים שאנחנו לא יכולים לסבול, לרב שאינם הגיינים. זה משהו נפרד מפחד. הנאצים (להבדיל, לא משווה אותך וגו') השתמשו בגועל כדי לעשות דה-הומניזציה ליהודים. יש הרבה דברים שנוטים לעורר אצלנו גועל, רובם קשרים לדברים לא סניטריים: לחות, צמיגות, צבעי צואה, ריח דוחה, פגמים בעור (יש כאלו שיש להם ממש פוביה מתבניות חוזרות של חורים, כמו כוורת. הם לא יכולים לשאת את המראה).

אני לא אומר שאתה מכוון לכל זה ברמת האינטנסיביות הזו, אבל להגיד שמשהו מגעיל אותך... זו אמירה שנושאת איתה הרבה תחושות שליליות, שמובילות אצל בני אדם לדחייה של מושא הגועל.

זו מילה קשה וטעונה.

תחשוב על זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זו מילה קשה וטעונה.

תחשוב על זה.

אני מסכים, בדיעבד לא הייתי משתמש במילה הזו.

------------------------

פשוט אני רוצה לשאול: מתי לי כהטרוסקסואל, יש את האפשרות להעביר ביקורת? מתי אני יכול לומר עד כאן! גם לי יש קו אדום.

כי ההרגשה שלי שבדוגמא שנתת:

לך תסתובב, כמו שאתה, בשכונה חרדית. זה לא נעים להרגיש שונה.

הם בוחרים לעשות את זה, רק על הדרך לובשים תחתון חוטיני ואומרים לי - בעיות שלך! זה מה יש! יש לך משהו לומר על זה? אז אתה הומופוב מסריח וזבל של אדם.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי מההתחלה, אגרסיביות ורמיסת זכויות בסיסיות בשם הזכות (הלא קיימת) שלהם לא להעלב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת, הפתיעה אותי איזה דיון נוצר פה מתגובה אחת (ואני גולש פה לא מאתמול שלשום).

התגובה (הכמעט מקורית, אחרי העריכה) (הפורום לא נתן לי לצטט יותר):

"תשמע, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה. ב-animal kingdom אחת מהדמויות היא של דארן קודי, למען האמת זו אחת הדמויות שאני הכי אוהב בסדרה! מצד שני, כמעט בכל פרק הוא מצולם בסצנת סקס פרועה עם גברים שונים ומה לעשות שיש משהו בזה שמגעיל אותי... זה לא שאני נגעל בכוונה תחילה...יש הבדל בין לעשות דמות גאה לבין להחצין את זה בכל סצנה.זה בדיוק העניין ביקורת נגד מתקבלת כזבל! לא שכתבתי משהו קיצוני, או רע. מה, רק לצד אחד מותר לטעון מה מתאים לו ומה לא? "

אני מניח שמה שמפריע לGiant_TA הוא צפיה בסצנות הסקס, החד מיניות ממין זכר, הפרועות ולא שיש ריבוי פרטנרים.

הבעיה, שכשמישהו אומר שמגעיל אותו לראות הומואים מזד**ים, הוא פוסל את המגזר, את האנשים.הרי הוא לא אמר שמגעיל אותו לראות סקס בכלל.לא של גבר ואישה ואני בטוח שגם שתי נשים, לא יעוררו התנגדות.מה בדיוק להטב צריך להכיל? את מי שקורא לו מגעיל?

הוא לא קרא לאף אחד מגעיל. הוא קרא לצפיה באקט מגעילה. מפה ועד לפסול מגזר שלם, לאדם הסביר, הדרך ארוכה.

לבחור פה אכפת מאוד שזה הומואים, כי הומואים זה פיכסה, גם אם לא רואים כמעט כלום בתכלס בסצנה, אבל לסביות וסטרייטים זה סבבה.

הוא לא אמר משהו שאפילו קרוב לזה. ציטטתי למעלה את ההודעה במדויק. לא כתב שלסביות וסטרייטים זה סבבה (או לא). ואיך הסקת מדבריו שהומואים זה פיכסה?

הבעיה, אני מניח, היא הסאבטקסט.מה זה תורם לומר שמגעיל אותך לראות הומואים, מה בעצם אתה מנסה לקדם? אני מניח שאתה מנסה לקדם ביטול סצינות כאלו (אחרת מה הפואנטה? להוכיח שאתה יותר סטרייט מנתנג'וניור?).בהנחה שאתה לא מנסה לקדם ביטול סצינות מין בכלליות (כמו מה שרשם דויד), אז בעצם האג'נדה שאתה דוחף - במודע או שלא - היא שאין מקום להומואים על המסך, כי זה מגעיל בעיניך, מה שעונה על הפסקה הראשונה שלך.

מגעיל זו מילה לא נחמדה. מסכים. יכול להיות שהוא טוען שאין להם מקום על המסך שלו? אבל אז, למה הוא לא מעביר לערוץ אחר?

אני לא יודע מה הייתה עמדתו של Giant_TA בנוגע לקידום ביטול סצנות מין כלשהן (הטרו\הומו) בעת שכתב את התגובה ההיא. אבל אם אתה שואל אותי (אבל אתה לא, אז היפותטית), לא תמיד למה שאומרים יש מטרה או ניסיון לקדם משהו.

דוגמא להצגת דעה אחרת:אני לא מסכים עם בגירה, כי לדעתי הוא טועה ב... דוגמא לפסילה של אנשים:מגעיל אותי לראות אנשים כמו בגירה בסרטים. חבל שמראים לנו אותם בשם אג'נדות מטורללות.

זו דוגמא טובה למחיקת מגזרים. אבל זה לא מה שהוא אמר. מה שהוא אמר (זה מופיע למעלה), זה שמגעיל אותו לראות אנשים כמו X עושים מעשה Y. יש הבדל. הוא תהומי.

צודק' date=' לי גם אין בעיה עם סטרייטים. אבל אני פשוט נגד לדחוף אותם בכוח לכל סרט או סדרה שאני רואה.[/quote']

שוב, זה לא מה שהוא אמר. זה מופיע למעלה. הוא לא ביטל הופעה של מגזר שלם.

אני בגדול עם bagira בנושא שהרבה "תקפו" את Giant_TA על משהו שהוא בכלל לא אמר. חלק הגיבו באופן כללי (אבל כשיש מסגרת למלל, זה לא באמת כללי). אני לא הבנתי מה העליהום. אולי לא הבנתי את מה שהוא אמר, גם אפשרות.

ומה שבמבי כתב בנוגע לנגעלים ונעלבים - spot on.

השארתי את הדיסקליימר לסוף:

אני דווקא בעד כל קומבינציה (ליניארית ולא ליניארית) בסצנות סקס בסדרות/סרטים. סטרייטים, גייז, לסביות - הכל טוב. במידה וזה נעשה בטוב טעם. HBO לא באמת יודעים את העסק כמו Brazzers, אז עדיף שישאירו את הארדקור למקצוענים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

just passing through

dont mind me

שווה צפייה :) [בנוגע להקשר המקורי של השיחה]

לא נותן דעה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מגעיל זו מילה לא נחמדה. מסכים. יכול להיות שהוא טוען שאין להם מקום על המסך שלו? אבל אז, למה הוא לא מעביר לערוץ אחר?

אני לא יודע מה הייתה עמדתו של Giant_TA בנוגע לקידום ביטול סצנות מין כלשהן (הטרו\הומו) בעת שכתב את התגובה ההיא. אבל אם אתה שואל אותי (אבל אתה לא, אז היפותטית), לא תמיד למה שאומרים יש מטרה או ניסיון לקדם משהו(1).

...

אני בגדול עם bagira בנושא שהרבה "תקפו" את Giant_TA על משהו שהוא בכלל לא אמר. חלק הגיבו באופן כללי (אבל כשיש מסגרת למלל, זה לא באמת כללי). אני לא הבנתי מה העליהום(2).

1. האם ההבהרה הזו לא עונה על הסוגיה? לא רטורי, שואל ברצינות.

2. אני חושב שזה לא הוגן לטעון שה״עליהום״ הוא נגד צד אחד, בזמן שמנגד נזרקות מחמאות לאוויר כמו ״עלוב״, ״מטורלל״, ״אנטי-דמוקרטי״, ״פרובוקטור בשקל״, ״קצף בפה״... בטח פספסתי כמה, זה ככה בשליפה.

giant, אתה מקפיד לכתוב בלשון רבים, אז במידה ומאיזושהי סיבה קיבלת את הרושם שכתבתי שאתה - אז א. לא כתבתי (עובדתית) וב. לא רמזתי, ואם הבנת אחרת אז זו לא היתה הכוונה ואני מצר על כך. אני לא חושב שאתה אדם רע ודי בטוח שציינתי את זה מפורשות באחת ההודעות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
just passing through

dont mind me

שווה צפייה :) [בנוגע להקשר המקורי של השיחה]

לא נותן דעה

Now F**k off... כן אחד הגדולים.

כל פעם שהוא שם תמונה של ריאן ג'ונסון זו חגיגה - Naaa, it's gonna be fine...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הודעה אחת על סרט, ושרשור שלם על עניינים ברומו של עולם. - CarsForum קלאסי.

אבל, אם אפשר להחזיר את השרשור לנושא המקורי-

ג'יימס בונד לא הופך להיות אישה. ג'יימס בונד יגולם ע"י דניאל קרייג.

מספרי הסוכנים ב00 לא מקושרים לאדם בודד, אלא עוברים למחליף בתפקיד.(בדומה למספרי רכבים בארה"ב, ולא למספרי הרכבים בארץ)

לפי מה שפורסם, בעלילת הסרט ג'יימס בונד פורש מהסוכנות, ומאיישים סוכנת חדש לסוכנות.

בגלל שבונד הוא הפורש האחרון, אז המספר הפנוי הוא 007.

בעקבות משבר כלשהו בונד נקרא חזרה לסוכנות לעזור בעניין.

את הסרט יוביל כרגיל ג'יימס בונד כדמות הראשית.

פורסם
Now F**k off... כן אחד הגדולים.

כל פעם שהוא שם תמונה של ריאן ג'ונסון זו חגיגה - Naaa, it's gonna be fine...

הוא לא סובל אותו ובצדק

אני גם לא סובל את מארוול בשנים האחרונות לא בגלל מה שהם דוחפים או לא

אלא בגלל ההומור הזול שהם מכניסים לסצנות שלהם

וסדרות אחרות או סרטים אחרים הולכים בעקבות זה רק כדי להוציא גיחוך מהקהל ולהראות לכולם "היי, אנחנו אפלים אבל אנחנו גם מגניבים"

כל ה ONE LINERS בסרטים כאלה זה מגוחך

מצד שני, מארוול מצאו איך להלחם בפיראטיות של הסרטים שלהם, את "ת'ורה" אני כבר לא אטרח להוריד בדיוק כמו שלא טרחתי עם קפטן מארוול [מה זו ההנפצה הזו]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קפטן מארוול סרט פח... קיבלתי כרטיסים חינם ועדיין כמעט ביקשתי ריפאנד ביציאה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...