Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי מגלים שהם מושחתים וכל הסדרה בעצם עזרו לכל גנבי הרכוש והעבריינים? :lol:

לנושא השרשור, קצת מגעיל אותי כל ה-PC המוגזם הזה רק כדי להיות יותר נאור מהשכן, בלי שזה באמת מזיז לך את קצה קצהו של הקצה. ורואים את זה מצוין כשמכניסים את הדברים האלה לשיח רק כדי להכניס אותם לשיח ולהגיד "הנה, אנחנו נותנים מקום למיעוטים/נשים/שחורים/מוחלשים/נכים/גייז" ומעלים על נס את כמה קשה להם וכמה הם שונים וכמה צריך להיות הכי נחמדים ומכילים ומבינים, כאשר רואים בבירור שהרוב השפוי של כל הקבוצות האלה פשוט לא מתעניין בזה. לא מעניין אותו דייברסיטי, לא מעניין אותו שהדמות הראשית בסרט על מרטין לותר פא-קינג יהיה ראיין מאדר פאקינג נוטבוק, הם פשוט רוצים לחיות את החיים שלהם ושאף אחד לא ייתן לאף אחד יחס אחר - לא רע לא יותר ולא טוב יותר.

ובאמת לנושא השרשור, לא אכפת לי גם עם ילהקו לתפקידים של 007 או ת'ור את מיצי, החתולת רחוב שאוכלת מהפח ליד הבית שלי. אם היא יודעת להיות 007 או ת'ור טובים, תפאדל. אני אהיה הראשון לפרגן. אבל אם בפגישת קיראייטיב הראשונה יושבים ואומרים "בסרט הבא אנחנו חושבים שת'ור צריך להיות ילד ג'ינג'י הומו מהפרברים שבטוח שהוא גמל שלמה שלכוד בתוך גוף של מסוק תקיפה" ואז זאת נקודת המוצא שלכם? זה ביג נו נו וזה יכול לחרבן את הסרט. אממה, היוצרים של הסרטים האלה יודעים שאף מבקר לא יוכל להגיד דברים רעים על תומס הילד הג'ינג'י והמאותגר מגדרית בביקורת שלו, כי יצלבו אותו על זה שהוא הומופוב, אז הוא כותב שהסרט היה בסדר, והסרט מקבל ציונים גבוהים כי "יחסית לדמות ראשית שלא בדיוק מתיישבת מהרגע הראשון בתור הטייפקאסט של ת'ור, הם הצליחו לעשות עבודה מדהימה בשילוב מסרים בני ימינו עם אקשן מרתק והומור מרומם" ואנשים הולכים לראות אותו, והאולפן עושה ארגזים של דולרים.

אז אתה אומר שכל המבקרים מרמים את הציבור לראות סרטים שמקדמים אג'נדה שמאלנית, על פני איכות התסריט והמשחק? טענה.. מעניינת.

תזכיר לי איזה אג'נדה פמיניסטית פרו-להטבית, פרו-מוסלמית ואפרו-אמריקאית ניסו לקדם ב-Endgame? באווטאר? ב-StarWars? בפארק היורה?

מפריע לך שהקריאייטיב רוצה להיות פוליטיקלי קורקט? אל תראה את התוצר הסופי, זה כל-כך פשוט.

למה ללכת רחוק? בכל ריאליטי היום אצלנו יש לפחות הומו/לסבית 1, ערבי/ה 1, שחור/ה 1, המלהקים עושים את זה בכוונה תחילה, ומה רע? אז הילד שצופה באח הגדול רואה שלא כל הערבים מחבלים, שלהיות הומו זה לא מחלה נפשית וששחורים לא נחותים, מה כל כך נורא? אם יגלה שהוא הומו למשל, לא יפחד להיות שלם עם עצמו, במיוחד שגיל ההתבגרות בה הזהות שלך מתעצבת ולא חסר מקרי התאבדות של ילדים שלא קיבלו אותם כמו שהם.

אתם אומרים "מקבלים אותם כבר בכל מקום, למה צריך את כל זה, למה לדחוף לכל מקום להטב למשל"

הנה נדקר שבוע שעבר ערבי-ישראל על ידי אחיו כי הוא מתכנן לעשות ניתוח לשינוי מין, האשם העיקרי הוא החברה הערבית-הישראלית שברובה מאוד מיושנת בנושא הזה, הדרך היחידה לפרוץ לתוך חברה כזאת היא על ידי פימפום הנורמליזציה לקהילה בעולם המערבי, כי בסופו של דבר המערב מחלחל לעולם המזרחי, אין דרך אפקטיבית מזו כרגע.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

יש לי בעיה עם ליהוק של דמויות רק לצורך קידום אג'נדה שמאלנית פרוגרסיבית.

לדוגמא ב-Star Wars נתנו לאיזו מטומטמת ללא שום רקע צבאי או מוח לפקד על המורדים רק כי רצו להראות שגם אישה יכולה לחלק הוראות לחיילים.

זה רע, זה לא אמין וזה נועד בעיקר בשביל להכניס אצבע בין הצלעות של "שמרנים".

בנוגע ל-007 אין לי בעיה עם אישה מרגלת. דפי היסטוריה מלאים בנשים מרגלות לדוגמא מהאטה הארי.

יש לי בעיה עם ליהוק של אישה לתפקיד גברי רק בשביל "להוכיח" שגם נשים יכולות. חלק מהאג'נדה הפרוגרסיבית להוכיח שאין הבדלים מגדריים ובעצם גברים לבנים פטריארכליים הם מדכאי נשים ומיעוטים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

הכי מגוחכים בעיני רי מייק לסרטים שעכשיו עם נשים.

12 הנועזות, אושן 8, מכסחות השדים וכאלה...

הערת עריכה,

אם יש פה לוחמי זכויות להטבים/נשים/מיעוטים, זה מצויין!

אם תרבות הדיון שלהם היא כזו שבסימן הקל ביותר לביקורת, אתם מיד עוברים לשיח של קללות, ראו הוזהרתם, אנחנו לא סובלנים לרמת דיון כזו.

נהלו דיון מכובד או שתורחקו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא שאני הומופוב אבל לא כזה נחמד לי לראות סצנות של גברים דופקים אחד את השני בכל יצירה שאני רואה...

אגב, כתבתי "דופקים" לא מקיצוניות, אלא תרתי משמע!... לא עושים את זה רומנטי, או מצונזר איפה שצריך, אלא ממש מקצינים את זה לסצנות שבחלקם מזכירות איזה פורנו גס.

אני מצטער, אין לי מושג מה מרגיש הומו שרואה סצנה של גבר ואישה, אבל לדעתי התגובה היא שונה מגבר שרואה זוג גברים.

אני לא פוסל ולא קורא לאף אחד מגעיל!

אתה יודע למה אתה נשמע לא בסדר? כי מפריע לך שזה גבר על גבר (אגב לא אמרת כלום על אישה ואישה). פה הבעיה.

כי משתמע מזה שאם באמצע אחת מהסדרות שציינת היו פשוט מזיינים איזו כוסית - אז יאללה בסדר.

לטעמי כמות הסקס הלא מועיל (פרט נורא חשוב) בסרטים ובסדרות בעשור או שניים האחרונים זה מגעיל. לא אכפת לי אם זה גבר על גבר על גבר או אישה עם אישה או גבר מזיין פצצה עם ציצים מושלמים. כי מה שלי מפריע זה שאני צופה באיזו סצנת סקס שלא תורמת כלום לעלילה או לבניה רצינית של הדמות, ובאמת שלא חסר דוגמאות לסצנות כאלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

למה זה לא בסדר שסצינה של גבר עם גבר תגעיל אותו?

הוא לא קרא לסקול אותם.

הוא לא אמר להוריד מיד סצנות כאלה מכל המדיות עד אחרי הימים.

בסה"כ ציין שאותו באופן אישי זה מגעיל.

זה בסדר גמור!

פורסם

הסקס המוגזם על מסך הטלוויזיה התחיל ב-ROME של HBO.

לאחר מכן הייתה דעיכה מסוימת ואז עוד הפעם נכנס לאופנה במשחקי הכס במיוחד בעונה הראשונה והשנייה עד שאמרו להם להוריד את הווליום.

אני גם חושב שזה מיותר ולא תורם לדבר בעלילה/פיתוח דמויות.

פורסם

מה מיותר, מה?

זכינו לראות את זינה מקבלת מאחורה!

רגע מכונן ששני רק לציצים של מרי פופינס (ג'ולי אנדרוס) בויקטור ויקטוריה :wink:

פורסם
אתה יודע למה אתה נשמע לא בסדר? כי מפריע לך שזה גבר על גבר (אגב לא אמרת כלום על אישה ואישה). פה הבעיה.

לא הבנתי.

למה זה בעיה?

כשאתה צופה בפורנו, אתה נכנס גם לפורנו של הומוסקסואלים?

אם אתה אוהב נשים שחורות ולא אוהב אסייתיות זה גזענות?

הוא אמר שמגעיל אותו לראות גברים עושים סקס. גם אותי. לא מבין מה הבעיה בזה. אני לא נמשך לזה וזה דוחה אותי.

אני בטוח שאותם גברים לא רוצים לראות אותי ******, לא משנה עם מה.

סביר להניח שאף אדם עם מנת משכל קרובה לממוצע ומעל לא חושב שאין לזה מקום בטלוויזיה או בעולם. או פשוט טען שהאקט עצמו לא לטעמו. זה סופר לגיטימי.

אולי הוא עוד לא גילה שיש אופציות להריץ קדימה ולהימנע מהסצינה, אבל זו שאלה אחרת.

לא הבנתי את הבעיה כפרות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש הבדל בין שני הדברים.

אתה יכול להיגעל.

אתה לא יכול לדכא את התופעה, כי היא קיימת, היא פשוט לטא לטעמך.

כלומר, אתה לא יכול להגיד "אין להומואים מקום בסרטים".

אתה כן יכול להגיד "לראות אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקטע המצחיק הוא, כל הסרטים/סדרות הנאורות האלה קיבעו איזה סטראוטיפ (כנראה בהתרפקות על סצינה ניויורקית משנות ה 80) הומואי (הומואים בלבד, לא כל הלהטבים) כמיגזר שתוף זימה ומין, סטוצים בשרותים, ריבוי משתתפים, חילופי בני זוג כל שני וחמישי.

בטוח שזה לא עושה להם טוב.

פורסם
יש הבדל בין שני הדברים.

אתה יכול להיגעל.

אתה לא יכול לדכא את התופעה, כי היא קיימת, היא פשוט לטא לטעמך.

כלומר, אתה לא יכול להגיד "אין להומואים מקום בסרטים".

אתה כן יכול להגיד "לראות אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר".

זהו שהיום גם אי אפשר להיגעל ובחוגים מסוימים אתה לא יכול להגיד "אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר". גוגל פיטרו עובדים על פחות מזה.

זה הכל חלק מהשתקת פיות. בשנות ה-50 זה היה מקארתיזם והיום זה חוגים של שמאל קיצוני שהתשלטו לחלוטין על השיח החברתי.

פורסם
אז אתה אומר שכל המבקרים מרמים את הציבור לראות סרטים שמקדמים אג'נדה שמאלנית, על פני איכות התסריט והמשחק? טענה.. מעניינת.

תזכיר לי איזה אג'נדה פמיניסטית פרו-להטבית, פרו-מוסלמית ואפרו-אמריקאית ניסו לקדם ב-Endgame? באווטאר? ב-StarWars? בפארק היורה?

מפריע לך שהקריאייטיב רוצה להיות פוליטיקלי קורקט? אל תראה את התוצר הסופי, זה כל-כך פשוט.

למה ללכת רחוק? בכל ריאליטי היום אצלנו יש לפחות הומו/לסבית 1, ערבי/ה 1, שחור/ה 1, המלהקים עושים את זה בכוונה תחילה, ומה רע? אז הילד שצופה באח הגדול רואה שלא כל הערבים מחבלים, שלהיות הומו זה לא מחלה נפשית וששחורים לא נחותים, מה כל כך נורא? אם יגלה שהוא הומו למשל, לא יפחד להיות שלם עם עצמו, במיוחד שגיל ההתבגרות בה הזהות שלך מתעצבת ולא חסר מקרי התאבדות של ילדים שלא קיבלו אותם כמו שהם.

אתם אומרים "מקבלים אותם כבר בכל מקום, למה צריך את כל זה, למה לדחוף לכל מקום להטב למשל"

הנה נדקר שבוע שעבר ערבי-ישראל על ידי אחיו כי הוא מתכנן לעשות ניתוח לשינוי מין, האשם העיקרי הוא החברה הערבית-הישראלית שברובה מאוד מיושנת בנושא הזה, הדרך היחידה לפרוץ לתוך חברה כזאת היא על ידי פימפום הנורמליזציה לקהילה בעולם המערבי, כי בסופו של דבר המערב מחלחל לעולם המזרחי, אין דרך אפקטיבית מזו כרגע.

אני אומר שהמבקרים מעדיפים לפרסם ביקורת שמתעלמת במפגיע מהחסרונות של ליהוק שמתחיל ב"צריך אישה/הומו/טרנס/גבר/אפאצ'י" וממשיך ל"שצריך/ה לעשות XYZ" במקום בליהוק שמתחיל ונגמר ב"דמות שצריכה לעשות XYZ" כדי להימנע משיטסטורם שיובל ללא ספק ע"י על מיני SJWים משועממים. לחלוטין יש מקום למגוון של צבעי עור/מינים/העדפות מיניות, אבל זה צריך להיות משני ליכולות של השחקן/ית להחיות את הדמות.

אין לי בעיה עם פוליטקלי קורקט, אני לחלוטין בעד האיסור לסקול הומואים בגלל שהם הומואים ולחלוטין נגד אמירות כמו "ערבי טוב הוא ערבי מת". אני נגד פוליטיקלי קורקט מוגזם, שמגיע על חשבון דברים אחרים. אני נגד זכויות יתר לנשים כי A ולאתיופים כי B, ואני נגד ליהוק מוגדר מגדרית.

לא לראות זה פשוט, אבל איך אני אדע אם ליהקו אישה לתפקיד של 007 כי היא פשוט נתנה את האודישן הכי טוב, או שזה כי היא האישה שנתנה את האודישן הכי טוב? ואיך אני אדע אם התוצאה של זה טובה, מבלי לראות את הסרט? יכול להיות שאין לזה בכלל שום קשר ל-PC ופרוגרסיביות, וסתם רצו לתת טוויסט ולראות אם זה יתפוס ובמהלך הצילומים והליהוקים הבינו שוואלה, זה באמת הולך לתפוס.

אני לחלוטין בעד שוויון זכויות והזדמניות וכו' וכו' וכו' ללא הבדלי דת גזע ומין, הבעיה שלי היא שהמטוטלת שהיית במקום של שוביניזם ופטריארכליות, הונפה עכשיו רחוק מדי לצד השני.

ולגבי החברה הערבית וההוא שנדקר - אתה צודק, אכן צריך לפמפם נורמליזציה. הבעיה היא שאנחנו לא עושים את זה, אלא מפמפים בדיוק את אותה שנאה ואפליה, רק כלפי הצד השני.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זהו שהיום גם אי אפשר להיגעל ובחוגים מסוימים אתה לא יכול להגיד "אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר". גוגל פיטרו עובדים על פחות מזה.

זה הכל חלק מהשתקת פיות. בשנות ה-50 זה היה מקארתיזם והיום זה חוגים של שמאל קיצוני שהתשלטו לחלוטין על השיח החברתי.

מסכים בגדול עם מה שאתה אומר, אבל זה לא אומר שצריך לשתוק, ההפך!

צריך כל הזמן לצאת נגד השיח הזה שאתה מדבר עליו שלא מוכן לקבל שום דבר שהוא לא אוהד ותומך בלהטבים/ טבעונות/פמיניזם וכו (וכבר ראינו מייד דוגמאות לזה פה בשרשור).

פורסם
לא הבנתי.

למה זה בעיה?

כשאתה צופה בפורנו, אתה נכנס גם לפורנו של הומוסקסואלים?

אם אתה אוהב נשים שחורות ולא אוהב אסייתיות זה גזענות?

הוא אמר שמגעיל אותו לראות גברים עושים סקס. גם אותי. לא מבין מה הבעיה בזה. אני לא נמשך לזה וזה דוחה אותי.

אני בטוח שאותם גברים לא רוצים לראות אותי ******, לא משנה עם מה.

כשאני צופה בפורנו, אני צופה במה שבא לי, לא נכנס לפורנו הומוסקסואלי (משני המינים אגב) גם לא בקטע של BDSM ועוד הרבה דברים.

אני לא יודע באיזה סדרות אתם צופים אבל ממהסדרות שאני ראיתי זה לא קרוב לפורנו, ההשוואה בכלל לא במקום. האמת שאם לדבר יחסית לפורנו, זה די רך.

ושוב, כמו שרשמתי, לי מפריע כול אקט מיני בסדרות ובסרטים שלא תורם לעלילה (כן אני צופה בפורנו, דברים שונים לגמרי), ולא אכפת לי אם זה הומואים, לסביות או סטרייטים. לבחור פה אכפת מאוד שזה הומואים, כי הומואים זה פיכסה, גם אם לא רואים כמעט כלום בתכלס בסצנה, אבל לסביות וסטרייטים זה סבבה.

אולי באמת הבעיה היא בזה שאני לא צופה באותם סדרות.

ב"בורג'אס" המתנקש התברר כהומו שזיין את חבר שלו על הקבר של אביו, מבחינה ויזואלית זה לא באמת מגעיל כי לא רואים שום דבר מיוחד, הרעיון מגעיל ודוחה, במיוחד כי *הוא לא קידם כלום בעלילה*.

ב"צ'רנוביל" הרגע עירום היחיד לדעתי היה הכורי פחם עם הבולבולים בחוץ, וזה לא היה מיותר כי זה העביר מסר, ומבחינה ויזואלית רואים הרבה יותר מבסצנה בבורג'אס.

ובחייאט, 2019, מה שמפריע לכם זה זוג שחקנים שמשחקים אותה כאילו הם בדוגי, נו באמת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...