Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה, אני מניח, היא הסאבטקסט.

מה זה תורם לומר שמגעיל אותך לראות הומואים, מה בעצם אתה מנסה לקדם? אני מניח שאתה מנסה לקדם ביטול סצינות כאלו (אחרת מה הפואנטה? להוכיח שאתה יותר סטרייט מנתנג'וניור?).

בהנחה שאתה לא מנסה לקדם ביטול סצינות מין בכלליות (כמו מה שרשם דויד), אז בעצם האג'נדה שאתה דוחף - במודע או שלא - היא שאין מקום להומואים על המסך, כי זה מגעיל בעיניך, מה שעונה על הפסקה הראשונה שלך.

או שהוא פשוט לא אוהב לראות גברים עושים סקס אחד עם השני. לא לכל דבר צריך להיות סאבטקסט, לא כל אחד מנסה לקדם משהו ולא כל אחד מונע ע"י אג'נדה. לפעמים אנשים אשכרה סתם אומרים את מה שהם חושבים, בלי איזה פרופוגנדה נסתרת שצריך לחפש בכח, לפענח ולתקוף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל נטלי פורטמן בחצאית של לוחם ויקינגי ופטיש ביד - אני מכין פופקורן!

זה עבד טוב עם גל גדות ולאסו - מה כבר יכול להשתבש?!?

רק אומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההודעה שאתה מתייחס אליה:

שזה הרבה יותר קרוב ל״הטקסט שלך מגעיל אותי״ (שזה כמעט 1:1 מה שההודעה עליה אתה מסנגר אומרת) ל״תסתום את הפה שלך הסאב טקסט שלך נאצי״.

אדם הומו שקורא בפורום שאורח החיים שלו מגעיל מישהו, זה פי מליון יותר פוגעני בעיני מאשר מישהו שאומרים לו שהטקסט שלו מגעיל. אבל האחד כשר בעיניך, השני בזוי. זו הבמה שלך, ואתה תחליט מה מותר ומה אסור, אבל וואלה אני חושב שמנגנון התעדוף שלך טעון שיפור ונותן לך מספיק קרדיט בשביל לנסות לשכנע.

עריכה אחרי ההודעה האחרונה: או שלא.

אתה רואה איפה הבעיה? אתה צווח "ניהיל לא דמוקרטי...סתימת פיות..." בזמן שכלל לא ראית את ההודעה עליה אני מדבר אבל בנית כבר תילי תילים על הודעה שכלל לא עברה שם אדמיניסטרציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

טוב, אז לאור העליהום והצורה שבא בחרו להתייחס למה שכתבתי, אני פורש מהדיון - אין צורך לריב.

אני מבקש סליחה מכל מי שנכנס לדיון והרגיש בגלל משהו מאוד ספציפי שרשמתי, שהוא מגעיל אותי או כל דבר אחר שהוא נפגע ממנו לאור הפרשנות האישית של דברי ע''י חלק מהמגיבים. אני עומד על שלי שלא רשמתי שום דבר ספציפית נגדכם.

יכול באמת להיות שנגעתי בנקודה שאסור לגעת בא, כל עוד אתה לא עטוף בדגל הגאווה.

עריכה ל-oryo שכתב את התגובה בזמן שהגבתי.

ואדם שקורא את זה מהצד מבין שאורח החיים שלו זה משהו שהוא צריך להתבייש כשהוא מביא הבייתה, או לשקול פעמיים (או יותר) לפני שמקים משפחה.

ו Giant_TA, אני מתנצל שאני מצטט אותך, אין לי כוונה ״לתקוף״ אותך ואתה כמובן זכאי לדעתך. שאל את עצמך אם חלילה לא עליך טפו^3 בנך יוצא, לא עלינו, הומו, והוא שומע מאבא דברים כאלו - מה זה מאותת לו? עזוב את בנך בוא נצא מנק׳ הנחה שהגנים/חינוך שלך משריינים אותך מדבר כזה, תחשוב על חבר טוב של הבן שלך שעדיין בארון, מה זה מאותת לו..?

אני אומר לך בשיא הכנות -

כן, מאמין שחברים הומואים שלי יהיו הורים הרבה יותר טובים ממהממוצע ושלילדים שלהם יהיו חיים הרבה יותר טובים מהממוצע כי יהיו להם הורים מאוד איכותיים.

לא, לא יפריע לי אם הבן שלי יביא הביתה בחור. אם זה מה שעושה אותו שמח, אחלה. אני מבין שזו לא בחירה ואני אקבל אותו כמות שהוא.

הדבר היחיד שיקרה זה שאני אדאג לו הרבה יותר כי אני יודע שבעולם שלנו אנשים מסוימים ישנאו/יבקרו אותו על כך (למען הסר ספק: לא מתייחס אליך, לא חושב שאתה שונא אף אחד). הלוואי שעד שזה יקרה התרבות שלנו תהיה במקום יותר מכיל, אני חושב שיש מגמת שיפור עצומה מהתקופה בה אני הייתי ילד להיום ומקווה שהיא תמשיך.

לא כתבתי בשום מקום שאני אוהב אותו פחות! רק אמרתי שאני מקווה שזה לא יקרה. אם כן ? אז אני אשמח בשבילו.

אני לא מדבר על איזה הורים יהיו זוג גאים, אני מדבר על השריטות שזה עלול לעשות לילד.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
או שהוא פשוט לא אוהב לראות גברים עושים סקס אחד עם השני. לא לכל דבר צריך להיות סאבטקסט ...

שזה מצחיק כי רק שני עמודים אחרי ההודעה ההיא:

שאף אחד לא יספר לי סיפורים! אין פה מישהו שבכיף היה נולד לזוג הורים מאותו המין, או שבאמת לא מפריע לו אם הבן שלו יביא את בעלו להכרות בבית.

ואדם שקורא את זה מהצד מבין שאורח החיים שלו זה משהו שהוא צריך להתבייש כשהוא מביא הבייתה, או לשקול פעמיים (או יותר) לפני שמקים משפחה.

ו Giant_TA, אני מתנצל שאני מצטט אותך, אין לי כוונה ״לתקוף״ אותך ואתה כמובן זכאי לדעתך. שאל את עצמך אם חלילה לא עליך טפו^3 בנך יוצא, לא עלינו, הומו, והוא שומע מאבא דברים כאלו - מה זה מאותת לו? עזוב את בנך בוא נצא מנק׳ הנחה שהגנים/חינוך שלך משריינים אותך מדבר כזה, תחשוב על חבר טוב של הבן שלך שעדיין בארון, מה זה מאותת לו..?

אני אומר לך בשיא הכנות -

כן, מאמין שחברים הומואים שלי יהיו הורים הרבה יותר טובים ממהממוצע ושלילדים שלהם יהיו חיים הרבה יותר טובים מהממוצע כי יהיו להם הורים מאוד איכותיים.

לא, לא יפריע לי אם הבן שלי יביא הביתה בחור. אם זה מה שעושה אותו שמח, אחלה. אני מבין שזו לא בחירה ואני אקבל אותו כמות שהוא.

הדבר היחיד שיקרה זה שאני אדאג לו הרבה יותר כי אני יודע שבעולם שלנו אנשים מסוימים ישנאו/יבקרו אותו על כך (למען הסר ספק: לא מתייחס אליך, לא חושב שאתה שונא אף אחד). הלוואי שעד שזה יקרה התרבות שלנו תהיה במקום יותר מכיל, אני חושב שיש מגמת שיפור עצומה מהתקופה בה אני הייתי ילד להיום ומקווה שהיא תמשיך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה רואה איפה הבעיה? אתה צווח "ניהיל לא דמוקרטי...סתימת פיות..." בזמן שכלל לא ראית את ההודעה עליה אני מדבר אבל בנית כבר תילי תילים על הודעה שכלל לא עברה שם אדמיניסטרציה.

אני רשמתי באופן שלא משתמע לשני פנים:

בכלליות יש מאזן כוחות בין זכות הביטוי והסתה, ועל הרגולטור מוטלת הזכות (/חובה) לווסת את זה. אתה בתור הרגולטור כאן תחליט מה נאה בעיניך - והרי לפני הודעות בודדות הצגת ״אנטי דמוקרטיה״ (כלשונך, לא לשוני) כשמנעת מאנשים להביע דעה שלא באה לך בטוב.

יענו גם רשמתי שזו זכותך/חובתך לסנן, גם רשמתי ש״אנטי דמוקרטיה״ אלו המילים שלך ולא שלי, ולזה אתה קורא ״צווח על ניהול לא דמוקרטי וסתימת פיות״. והדיון איתי עלוב? :roll:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
טוב, אז לאור העליהום והצורה שבא בחרו להתייחס למה שכתבתי, אני פורש מהדיון - אין צורך לריב.

אני מבקש סליחה מכל מי שנכנס לדיון והרגיש בגלל משהו מאוד ספציפי שרשמתי, שהוא מגעיל אותי או כל דבר אחר שהוא נפגע ממנו לאור הפרשנות האישית של דברי ע''י חלק מהמגיבים. אני עומד על שלי שלא רשמתי שום דבר ספציפית נגדכם.

יכול באמת להיות שנגעתי בנקודה שאסור לגעת בא, כל עוד אתה לא עטוף בדגל הגאווה.

אני מוחה, אל תפסיק את הדיון ואל תתקפל בגלל אנשים אלימים שלא מוכנים לקבל דעה אחרת.

אתה בסדר גמור, זה הם שאימצו אג'נדות מטורללות.

פורסם
שאל את עצמך אם חלילה לא עליך טפו^3 בנך יוצא, לא עלינו, הומו, והוא שומע מאבא דברים כאלו - מה זה מאותת לו? עזוב את בנך בוא נצא מנק׳ הנחה שהגנים/חינוך שלך משריינים אותך מדבר כזה, תחשוב על חבר טוב של הבן שלך שעדיין בארון, מה זה מאותת לו..?

מה קרה לך, הכול מובן מהטקסט. הילד שלו מפומפם בסרטוני סקס ופורנו סטרייטי כדי שחס וחלילה לא יצא הומו. הרי אם הוא רוצה ציצי בטלוויזיה אין מצב שהוא יצא הומו. ובכלל, עד המצאת הטלוויזיה לא היו הומואים \סרקזם.

GIANT אתה הומופוב , צר לי, זה מה שזה, זה מה שכתבת. יש לך בעיה עם גאים, האמת כנראה רק עם גברים גאים, כי שוב, לא רשמת "בחורה מביאה בחורה הביתה" זה כנראה לא מגעיל... אתה לא היחיד, אתה לא מיוחד, זה בסדר, סתם הומופוב.

אבל מה, בכול מקרה אני רוצה לבקש ממך, תצנזר תכנים מיניים שהילדים שלך יכולים לראות. ילדים קטנים לא אמורים לראות דברים "סטרייטיים" וגם לא את הסצנה הלסבית מרקוויאם לחלום, או בעצם אף סצנה מהסרט הזה ומהרבה סרטים אחרים.

אני לא מדבר על איזה הורים יהיו זוג גאים, אני מדבר על השריטות שזה עלול לעשות לילד.

מה עדיף? אבא מכה את אמא כי הזונה הכינה אוכל לא טעים היום? או כן, זה בטוח מחנך טוב, זה גם רלוונטי.

אני מוחה, אל תפסיק את הדיון ואל תתקפל בגלל אנשים אלימים שלא מוכנים לקבל דעה אחרת.

אתה בסדר גמור, זה הם שאימצו אג'נדות מטורללות.

אנשים אלימים שלא מוכנים לקבל דעה אחרת?

אתה מבין מה אתה רושם פה בכלל?

אילו אג'נדות מטורללות?

אני לא מאמין שצריך להילחם בשביל זכות קיום לאנשים לא סטרייטים. אג'נדה מטורללת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

האג'נדה המטורללת היא שאתה יוצא לקרב חייך נגד הזכות של אדם לחשוב שאקט מיני הומואי דוחה בעיניו.

אתה אפילו קורא לו הומופוב.

זה טירלול !

הומואים זכאים לכל הזכויות שיש לכל אדם באשר הוא בכל מקום על כדור הארץ.

הם לא זכאים לשום פריבילגיה שאין לכל אדם אחר ולכן מותר לי להגיד שלעולם לא אשכב עם שחורה, לא כי אני גזען אלא כי שחורה לא מושכת אותי מינית ומותר לי להגיד שאסיאטית כן מושכת אותי מינית ומותר לי להגיד שאקט מיני הומואי דוחה בעיני.

לא מוצא חן בעיני מישהוא?

יש לו בעיה!

או לחילופין, שיפגע ויתפוגג קצת הוד פתית שלגיותו.

אני לא מאמין שצריך להילחם בשביל זכות קיום לאנשים לא סטרייטים. אג'נדה מטורללת.

תסביר לי על איזו זכות מדובר?

הזכות שכולם חייבים לאהוב אותך?

פורסם

מה זה מאותת לו..?

אני אומר לך בשיא הכנות -

אתה הומו? האמירה שלו פוגעת באורח החיים שלך? או שהיא רומזת שאורח החיים שלך זה משהו שצריך להתבייש בו?

למה אנשים שהם באופן ברור לא חלק מהאוכלוסיה ה"נפגעת" כל הזמן מוצאים צורך להיפגע בשביל אותה אוכלוסיה כל הזמן? הם לא פנדות ביערות הגשם, יש להם בדיוק אותה כמות של חופש ביטוי כמו לך והם יכולים למחות ולהפגין על דברים שפוגעים בהם גם בלי עזרת חבר.

בעצם זה שאתה מחפש סאבטקסט פוגעני בטקסט שהוא הבעת דעה, ואני אומר את זה למרות שההודעה עם הסיפורים והבן שמביא את הבעל להיכרות קצת קיצונית לטעמי, אתה מזין בדיוק את אותו הסאבטקסט שאתה מוצא פוגעני לאותם "נפגעים" שבכלל אולי לא נפגעו לפני שאמרת ש"הנה, הוא אמר X אז הוא בטח התכוון ל-XYZABC וזה מעליב. אתם צריכים להיעלב".

כן, ברור, סולידריות ואמפתיה והסיפור על ההוא שלא השמיע את קולו ואז בסוף באו לקחת אותו, אבל לפעמים גם בסולידריות לא צריך ללכת רחוק מדי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מה קרה לך, הכול מובן מהטקסט. הילד שלו מפומפם בסרטוני סקס ופורנו סטרייטי כדי שחס וחלילה לא יצא הומו. הרי אם הוא רוצה ציצי בטלוויזיה אין מצב שהוא יצא הומו. ובכלל, עד המצאת הטלוויזיה לא היו הומואים \סרקזם.

לא דיברתי על הילדים שלך, אל תדבר לגופם של הילדים שלי. תודה!

GIANT אתה הומופוב , צר לי, זה מה שזה, זה מה שכתבת. יש לך בעיה עם גאים, האמת כנראה רק עם גברים גאים, כי שוב, לא רשמת "בחורה מביאה בחורה הביתה" זה כנראה לא מגעיל... אתה לא היחיד, אתה לא מיוחד, זה בסדר, סתם הומופוב.

אין לי בעיה עם גאים, ולא שגבר מביא גבר הביתה. אמרתי שלא נעים לי לראות גברים בסצנות סקס גסות ושאני מקווה שהילד שלי יהיה סטרייט, מותר לי? איפה כתבתי שאני לא יקבל אותו בגלל זה...

אבל מה, בכול מקרה אני רוצה לבקש ממך, תצנזר תכנים מיניים שהילדים שלך יכולים לראות. ילדים קטנים לא אמורים לראות דברים "סטרייטיים" וגם לא את הסצנה הלסבית מרקוויאם לחלום, או בעצם אף סצנה מהסרט הזה ומהרבה סרטים אחרים.

לא צריך לבקש. אני לא איזה מפגר. על בסיס מה בדיוק אתה מאשים אותי בהקרנות של פורנו סטרייטים לילדים שלי?

מה עדיף? אבא מכה את אמא כי הזונה הכינה אוכל לא טעים היום? או כן, זה בטוח מחנך טוב, זה גם רלוונטי.

לא ברור לי בכלל מה הקשר... כל גבר ואישה זה אבא מכה ואימא זונה? זה לא יכולה להיות המציאות אצל זוג גאים? מה הם טובים יותר?

מנגד, כל זוג הורים חד מיני - הוא זוג הורים חד מיני, עם כל החסרונות וההיתרונות.

אני לא מאמין שצריך להילחם בשביל זכות קיום לאנשים לא סטרייטים.

איפה שללתי זכות קיום או זכויות ?

פורסם (נערך)
אם אגיד שמאוד לא נעים לי לצפות בטקס ברית מילה בטלוויזיה זה הופך אותי לאנטישמי?

ואם תגיד

שאף אחד לא יספר לי סיפורים! אין פה מישהו שבכיף היה נולד לזוג הורים יהודים, או שבאמת לא מפריע לו אם הבן שלו יביא בת זוג יהודיה להכרות בבית.

מה אתה חושב שיקרה?

והאם אתה חושב שאם אני אכתוב לך שזו התבטאות פוגענית ואנמק מדוע, האדמין יקרא לי תוך עמוד פרובוקטור בשקל המקדם דיון עלוב עם אג׳נדה מטורללת..?

למה אנשים שהם באופן ברור לא חלק מהאוכלוסיה ה"נפגעת" כל הזמן מוצאים צורך להיפגע בשביל אותה אוכלוסיה כל הזמן?

לא יודע, שאל את עצמך למה אתה מרגיש מחוייב להתעמת איתי למרות שאני לא פונה אליך (time and again), אולי תקבל את התשובה שאתה מחפש.

(כי פורום ציבורי ואתה זכאי לדעתך? נו, בדיוק)

ואם לענות ברצינות, למרות שאני יודע שאני אתחרט על זה עוד רגע ומתחרט על זה כבר עכשיו, זה בגלל שיש עוד קוראים בפורום ואולי מישהו שחושב שאין פסול לטעון קבל עם ועדה שהורים הומואים שורטים את הילדים שלהם או שילד צריך להתבייש בזהות המינית שלו כשהוא במקום הכי מוגן שיש (בית) - אולי אולי אולי יחשוב אחרת. אולי, וכן אני מודע לכך שהסיכוי נמוך שמישהו ייתן משקל לדברים שאני כותב בפורום, אבל מה אכפת לי לנסות?

אוף אני כזה חלש אלוהים

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

ואם תגיד

שאף אחד לא יספר לי סיפורים! אין פה מישהו שבכיף היה נולד לזוג הורים יהודים, או שבאמת לא מפריע לו אם הבן שלו יביא בת זוג יהודיה להכרות בבית.

מה אתה חושב שיקרה?

והאם אתה חושב שאם אני אכתוב לך שזו התבטאות פוגענית ואנמק מדוע, האדמין יקרא לי תוך עמוד פרובוקטור בשקל המקדם דיון עלוב עם אג׳נדה מטורללת..?

הכללתי את כלל מגיבי הפורום, ואני מודה בטעות. מותר לי לרצות שהילד שלי יהיה סטרייט? שואל רציני? או שזו דעה פוגענית?

הטעות היחידה שלי שכתבתי את זה בפורום...

אתה מנסה ללחוץ על היהדות במשפט הזה, אבל דווקא אצלנו סוגיית ה-"יהודי" יותר חשובה משאר העמים. ולא, לי זה לא משנה.

פורסם

שמע, אני לא בוחן כליות ולב.

אנשים התנפלו עליו לפני שנכתב המשפט השני. יש הרבה דברים שמתרחשים שהם בסדר, אבל לא נעימים לנו למראה. האם היית רוצה לראות את הוריך מקיימים יחסי מין למרות שסביר להניח שזה קורה, וכנראה שאתה חושב שזה בסדר? אני מניח שלא.

לגבי המשפט השני, אני קצת מסתייג מהניסוח שלו. אבל נניח אני יכול לדמיין לעצמי מצב בו אני נוצרי, גר במדינה עם יחס לא סימפטי ליהודים, הייתי מעדיף שבני לא יביא הביתה יהודיה. כי יש לי משהו נגד יהודים? לא, כי אני מעדיף שלבני יהיו חיים קלים יותר.

• תוכן חדש...