Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה, אני מניח, היא הסאבטקסט.

מה זה תורם לומר שמגעיל אותך לראות הומואים, מה בעצם אתה מנסה לקדם? אני מניח שאתה מנסה לקדם ביטול סצינות כאלו (אחרת מה הפואנטה? להוכיח שאתה יותר סטרייט מנתנג'וניור?).

בהנחה שאתה לא מנסה לקדם ביטול סצינות מין בכלליות (כמו מה שרשם דויד), אז בעצם האג'נדה שאתה דוחף - במודע או שלא - היא שאין מקום להומואים על המסך, כי זה מגעיל בעיניך, מה שעונה על הפסקה הראשונה שלך.

תחשוב למשל על משהו בסגנון "אני לא נגד יהודים, אבל מעצבן אותי לראות אותם בכל סדרת טלוויזיה" - האם משהו בסאבטקסט צורם לך?

בתור אדם שפיו וליבו שווים, גם לי קצת חורה תרבות הover-pc. זה הרבה פעמים מאוד מלאכותי, מרגיש מזויף.

מנגד, אני חושב שזה עדיף על האלטרנטיבה במסגרתה אוכלוסיות שלמות פשוט בוטלו בתרבות הקולנועית (וכו'), על שלל ההשלכות הנגזרות משם. זוכר היטב איך בתור ילד "הומו" היתה קללה, כיום זה הרבה פחות שכיח, ואני מקווה שבדור הבא זה כבר יהיה נדיר. אז לראות סצינה שפחות מדברת אלי מדי פעם זה small price to pay. חוסר העניין הנקודתי של רובנו מתורגם לשיפור ניכר עבור אנשים רבים, לכן כשאתה משקלל את סך ההשפעה המשוואה הזו נראית לי אחלה.

מה אתה חושב?

הומו זו עדיין קללה.

ומה זה 'מנסה לקדם'? אני אוהב לראות סרטי פעולה, ומגעיל אותי לראות זוג הומואים מתגפפים, אז כן - בא לי שלא יעשו סרטי פעולה שבהם יש זוג הומואים מתגופפים. בא לי לא לראות את זה בשום מקום.

אבל אני לא המלך, ואם אני אנעל במעלית עם זוג גייז אני לא ארצח אותם, אני אפילו לא אסתכל עליהם בחוסר כבוד - אני מקסימום אבקש מהם שיתאפקו רגע אם הם יתחילו להתמזמז לי מול הפנים.

הבעיה עם כל הקוראים פה שמצקצקים תוך כדי - שמבחינתם להומו מותר להתגפף כמה שבא לו בפרצוף של מי שבא לו, ולי אסור להעביר ביקורת כי אני מדכא את המגזר שלו, ואני יכול ללכת לדפוק ת'ראש בקיר, כי אני הגבר הלבן השולט הרודן, והוא ההומו המסכן שצריך להיאבק על הלגיטימיות שלו בחברה.

עכשיו תקראו את כל זה רק פעם אחת תחליפו את המילה הומו ל'שחור', פעם אחרת ל'יהודי', אחרי זה תחליפו ל'ערבי' ובסוף תחליפו ל'שמן' וכו' וכו'...

כל אחד הוא גזען כלפי אנשים שלא נראים בדיוק כמוהו, זה קטע ביולוגי.

כמו שכל מי שגר בדרום תל אביב לא אוהב את השכנים הזרים שלו ותומכים הכי גדולים שלהם גרים במקומות בהם הם לא רואים אותם בכלל.

וכמו שהתומכים הכי גדולים של האיסלאם הקיצוני במערב היו סקנדינבים ואירופאים ועכשיו אנחנו רואים איך הימין הולך ומתחזק שם עכשיו כשהם פתאום השכנים שלהם ברחוב.

ככה זה, כשזה לא באמת נוגע בנו אנחנו נאורים ומכילים, ביום שזה בחצר האחורית שלנו 'שיזדיינו הנחותים האלה'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שיש לנו נטייה טבעית לא לקבל את האחר, לא אומר שאנחנו צריכים ללכת עם ההרגשה הזו.

אנחנו מצליחים להתקיים אחד עם השני במבנים חברתיים גדולים, מורכבים ומאוד מסובכים, כי בניגוד לחיות, אנחנו לא נשלטים ע"י הגחמות של הביולוגיה שלנו, ויש לזה יתרונות גדולים. לא שאני בא לבטל מיליוני שנה של אבולוציה ומצמצם את הקיום האנושי לכל מה שנמצא רק בקליפת המוח, אבל גם בו לא נעשה ההפך, ונקבע שהרתיעה שלך מהתנהלות הומוסקסואלית היא תופעה ביולוגית בלבד. ביוון העתיקה הומוסקסואליות היתה מקובלת ואפילו נערצת. יש פה גם אלמנט של חינוך.

ברמה האבולוציונית אפשר לאמר שכל תופעה שקיימת, ומתמשכת לאורך זמן, ויש לה בטויים חוזרים ונשנים בהיסטוריה ובתרבות, יש לה גם תפקיד ותועלת בחברה האנושית, אחרת היתה נכחדת.

עכשיו, אף אחד לא קרא לך 'גבר לבן רודן', ולאף אחד לא נעים שמתגפפים לפניו במעלית, לא חשוב מי, אבל כן צריך להכיר בזה שלהיות הומו זה גם להיות מישהו שצריך להאבק על הלגיטימיות שלו בחברה. זה גם נכון. ויש מקומות שלהיות הומו אומר גם להאבק על עצם הקיום שלך. אבל אם אתה הומו, ואתה רואה קצת טלוויזיה, ואתה יודע מה עושים לאנשים עם נטייה כמו שלך, רק כמה ק"מ מפה מעבר לגדר ההפרדה, ובעוד מקומות בעולם... אתה גם חושש. כמו שכיהודי אתה יודע שיש מקומות שעצם קיומך בסכנה, אז אתה יותר מודע לצורך להפוך את המקום שאתה חי בו ליותר בטוח בשבילך.

הכותרות יודעות לצרוח פה יפה מאוד על כל תקרית אנטישמית. אתה בטח יכול לדמיין איך מרגיש יהודי שקוראים לו 'יהודי מלוכלך' ברחוב, אפילו אם זה קורה רק פעם בשנתיים. כמה זה מלווה אותו. אז אתה יכול גם להבין מה זה להיות הומו. זה לא פשוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הם בוחרים לעשות את זה, רק על הדרך לובשים תחתון חוטיני ואומרים לי - בעיות שלך! זה מה יש! יש לך משהו לומר על זה? אז אתה הומופוב מסריח וזבל של אדם.

בו, רב ההומואים לא מסתובבים עם חוטיני אדום.

להתנהלות המינית האגרסיבית של הומואים יש מגוון סיבות (כמו שלכל דבר יש מגוון סיבות). קודם כל, הם גברים, והמיניות הגברית, בהכללה, היא יותר אגרסיבית ומוחצנת. הומואים פחות שמרניים בתהנהלות המינית שלהם (לא אומר טוב, לא אומר רע, עובדה). לאחר המהפכה המינית של הסיקסטיז, לפחות בערים הגדולות, עברו להתנהלות מינית שאי אפשר לתאר אותה בפחות מהתנהלות מופקרת וחגיגה מינית אחת גדולה.

זה די מובן, כי די בבת אחת ירדו המגבלות על הומוסקסואלים, בייחוד במקומות כמו סן פרנסיסקו, ואחרי שדיכאו אותך כל החיים, פתאום בא שחרור, ובאה תגובת הנגד. כאמור, די מובן.

ואז באה הביולוגיה והראתה למה ריסון של התנהגות מינית זו נטייה קיימת בחברות אנושיות. ריסון מחלות (אחת הסיבות). הגיע האיידס.

במאמר מוסגר, פרופ' יובל הררי אמר בגל"צ שהדת הרגה מאות מיליונים, ואף אחד עוד לא מת מזה שמישהו הוריד חולצה...

עכשיו, אם 'להוריד חולצה' זה בעצם מטאפורה להתנהלות מינית משולחת רסן... אז כן. הרבה אנשים מתו בהיסטוריה כתוצאה מזה, ולא כל כ"כ מזמן מתו כמה מאות אלפים (ונעזוב את זה שאין אינדיקציה שמשטרים חילוניים או שהדת שלהם כביכול שלווה, הם רצחניים פחות).

ואם נסתכל על התקופה האחרונה, עם הקבלה של האחר, הומוסקסואלים משתלבים טוב יותר במבנה החברתי הקיים. למשל, הרצון להתחתן ולקיים זוגיות יציבה. זו לא התקפה על מוסד הנישואים הקלאסי, זו למעשה קבלה שלו. הרצון להקים משפחה. אלו סממנים של כניסה למיינסטרים.

אם חלק גדול מהמנגנונים החברתיים שלנו נועדו לרסן את הנטייה הטבעית של המיניות הגברית להיות פרועה ומשולחת רסן (איה נאפה, מישהו?!), הקבלה של מוסדות שמרניים ומייצבים כמו נישואים ומשפחה, הם תהליך שדווקא צריך להיות רצוי, דווקא ע"י מי שרוקדים ערומים על חוטיני פחות לטעמו.

וכן, גם ההצגה של זוגיות הומואית בסרטים. זה חלק מתהליך ההצטרפות לזרם המרכזי, ודווקא לא אקט של התרסה.

פורסם

giant, אתה מקפיד לכתוב בלשון רבים, אז במידה ומאיזושהי סיבה קיבלת את הרושם שכתבתי שאתה - אז א. לא כתבתי (עובדתית) וב. לא רמזתי, ואם הבנת אחרת אז זו לא היתה הכוונה ואני מצר על כך. אני לא חושב שאתה אדם רע ודי בטוח שציינתי את זה מפורשות באחת ההודעות.

מקבל. פשוט ברגע שאני רואה אותך שם LIKE על כל הודעה שתוקפת אותי באופן אישי מ-"שאני שופך זבל" עד "מקרין פורנו סטרייטי לילדים שלי", אני מצרף אותך לכותב.

למה הוא לא מעביר לערוץ אחר?

כי אני לא רואה שום סיבה לפסול סידרה/סרט בגלל שיש בו מספר סצנות שלא נראות לי. לוותר על כל התוכן כבר תהיה תגובה באמת הומופובית(לדעתי) ולכן אני מריץ את זה.

בסה''כ רשמתי כחלק מהדיון (לא פתחתי שרשור מיוחד בשביל זה, כאילו זה מה שחשוב ומפריע לי בחיים) את דעתי, ואמרתי שאני מרגיש שמתחילים להגזים עם זה.

------------------

falou, אני תמיד מתרשם מהכתיבה שלך(גם אם לא תמיד מסכים). סה''כ אתה צודק. אני יכול להמשיך ולשלוף נקודות מהטקסט שלך, אבל אז הדיון הזה לא יגמר לעולם... דיון של 8 עמודים על מילה אחת זה מספיק לדעתי.

אני מאמין שרוב הקוראים מבינים אותי, אבל מצד שני חושבים - "איזה מטומטם שבכלל נכנס לפינה הזו".

פורסם (נערך)
צ'מע, זה די זין להיות הומו...

חלק גדול מהשיח, שעוסק באופן טבעי במערכות יחסים, לא מדבר אליך, חלק גדול מהאנשים מתייחס אליך באופן שלילי. אתה חריג ובמיעוט.

זה לא נעים. ולפעמים זה יכול להשפיע על הקידום שלך בעבודה, על היכולת לשכור דירה, וכו'.

לך תסתובב, כמו שאתה, בשכונה חרדית. זה לא נעים להרגיש שונה.

אני מרגיש לא נעים בשכונה חרדית גם בתור גבר סטרייט.

כל אחד מרגיש לא נעים בסביבה הלא טבעית שלו. אין קשר לנטיות המיניות שלהם. זה לא שהם הולכים ברחוב עם כיתוב "הומו" על המצח.

בנוגע לג'ייז הם הולכים יחד עם בן זוג שלהם לחדר כושר ואחרי אימון נותנים בראש אחד לשני. אני מעל שנתיים מנסה לשכנע אנשים ללכת יחד איתי לחדר כושר ב-6 בבוקר ללא הצלחה.

הם משקיעים בפיתוח גוף. רוב הבחורות שאני ראיתי מתאמנות בהרמה של עוגיות מהצנצנת לפה. הם לא נאלצים לסבול אישה במחזור או אישה עם מערכת הורמונלית לא יציבה. הם נהנים מזמינות של סקס שאני יכול רק לקנא.

סתם בשביל הקטע התקנתי גריינדר על הטלפון. הפרופיל שלי קרס מכמות הפניות שקיבלתי. אני עם אותה תמונה בדיוק לא קיבלתי אף פנייה בטינדר או OKCUPID.

אף אחד לא מגביל אותם בקריירה. אף אחד לא רושם בקורות חיים נטייה מינית וזה גם לא מעניין אף אחד כי ארגונים מסתכלים בעיקר על היכולת של הפרט לייצר כסף לארגון ופחות מעניין אותו איפה הוא חונה בערב.

הם חיים יותר טוב ממני.

הם כבר מזמן במיינסטרים. אין צורך לדחוף את זה דרך הגרון שלנו סטייל משחקי הכס. (גם שם יחסים הטרוסקסואליים היו מוגזמים)

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

אני מת על התאורים שלך צמגיא.

אין לי מה לתרום לדיון על מי נעלב ומתי, פאלו כותב את הדברים בדיוק ועדינות הנדרשים. אבל צמגיא, לגבי הנוחות: אתה טועה. הנטיות המיניות כן מעניינות לעיתים קרובות את המשפחה והסביבה הקרובה, ואני מכיר כמה גייז שפגשתי בצבא בגיל 18, ויצאו מהארון עשור או יותר אחרי. ואתה מסתכל על חיי המין שלהם דרך סטראוטיפ מאוד צר. זה בערך כמו תאורי זכרי האלפא מהשרשטר שלך עם אושריקו וואדים. לא כל הגייז משפילים את התאומים כל היום

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כל אחד מרגיש לא נעים בסביבה הלא טבעית שלו. אין קשר לנטיות המיניות שלהם. זה לא שהם הולכים ברחוב עם כיתוב "הומו" על המצח.

בנוגע לג'ייז הם הולכים יחד עם בן זוג שלהם לחדר כושר ואחרי אימון נותנים בראש אחד לשני. אני מעל שנתיים מנסה לשכנע אנשים ללכת יחד איתי לחדר כושר ב-6 בבוקר ללא הצלחה.

הם משקיעים בפיתוח גוף. רוב הבחורות שאני ראיתי מתאמנות בהרמה של עוגיות מהצנצנת לפה. הם לא נאלצים לסבול אישה במחזור או אישה עם מערכת הורמונלית לא יציבה. הם נהנים מזמינות של סקס שאני יכול רק לקנא.

סתם בשביל הקטע התקנתי גריינדר על הטלפון. הפרופיל שלי קרס מכמות הפניות שקיבלתי. אני עם אותה תמונה בדיוק לא קיבלתי אף פנייה בטינדר או OKCUPID.

אף אחד לא מגביל אותם בקריירה. אף אחד לא רושם בקורות חיים נטייה מינית וזה גם לא מעניין אף אחד כי ארגונים מסתכלים בעיקר על היכולת של הפרט לייצר כסף לארגון ופחות מעניין אותו איפה הוא חונה בערב.

הם חיים יותר טוב ממני.

הם כבר מזמן במיינסטרים. אין צורך לדחוף את זה דרך הגרון שלנו סטייל משחקי הכס. (גם שם יחסים הטרוסקסואליים היו מוגזמים)

אחלה חיים יש לנו.

בוא נחשב מחדש.

אנחנו לא יכולים להתחתן, להביא ילדים או לאמץ אותם.

שר בממשלה קורא להמיר אותנו ורבנים ראשיים אומרים עלינו על בסיס קבוע שאנחנו סוטים, חולים או זקוקים לאשפוז.

ארגונים משלמים ים כסף לקמפיינים נגדינו, לאחרונה גם הקימו מפלגה שכל מטרתה היא להצהיר שאנחנו לא נורמלים.

במהלך חודש הגאווה הייתה עלייה של 165% בשיח הפוגעני נגד הקהילה (https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-709269)

כשאנחנו באים לצאת מהארון אנחנו עומדים בפני מצב ששום סטרייט לא עמד ולא יכול לדמיין לעצמו את זה, חלקנו מקבלים מכות, חלקנו מנודים ואת חלקנו שולחים לטיפולי המרה. ולפעמים ההורים שלנו עושים את זה.

אז כן, אחלה חיים.

עריכה אחרונה על ידי ג'יימס

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם חיים יותר טוב ממני.

אולי בערים גדולות עם אוכלוסיה מגוונת, ורק בתקופה מסויימת במהלך החיים שלהם, כשהם צעירים ויפים עם מרץ, לא רוצים להתמסד ולא תלויים באנשים אחרים. לא נראה לי תענוג גדול להיות הומו בקרית אתא או בטח שלא בבני ברק. לך תספר להורים שלך שאתה הומו בגיל 14 כשאתה תלוי בהם נפשית וכלכלית. וזה רק משפחה וסביבה קרובה, מה עם היחס ממוסדות המדינה? החיים שלהם לא דבש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחלה חיים יש לנו.

בוא נחשב מחדש.

אנחנו לא יכולים להתחתן, להביא ילדים או לאמץ אותם.

שר בממשלה קורא להמיר אותנו ורבנים ראשיים אומרים עלינו על בסיס קבוע שאנחנו סוטים, חולים או זקוקים לאשפוז.

ארגונים משלמים ים כסף לקמפיינים נגדינו, לאחרונה גם הקימו מפלגה שכל מטרתה היא להצהיר שאנחנו לא נורמלים.

במהלך חודש הגאווה הייתה עלייה של 165% בשיח הפוגעני נגד הקהילה (https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-709269)

כשאנחנו באים לצאת מהארון אנחנו עומדים בפני מצב ששום סטרייט לא עמד ולא יכול לדמיין לעצמו את זה, חלקנו מקבלים מכות, חלקנו מנודים ואת חלקנו שולחים לטיפולי המרה. ולפעמים ההורים שלנו עושים את זה.

אז כן, אחלה חיים.

נתחיל מהקל, אתה לא יכול להביא ילדים. זו עובדה ביולוגית. לא קשור לאף אחד.

חתונה - אני לגמרי בעד אפשרות למיסוד של כל זוג בני אדם שהחליטו להפוך ליחידה כלכלית ולצורך גידול ילדים.

אימוץ - סוגיה שהיא קודם כל עניין של טובת הילד ותלויה במיסוד של זוגיות לא קונבנציונלית.

שר בממשלה לא קרה להמיר. זה לא נכון.

רבנים אומרים שאתם סוטים. על רבנים אומרים שהם חשוכים, פרימיטיביים וכו'

לא הקימו מפלגה נגד הומואים ולא מגייסים נגד הומואים כספים

' שיח פוגעני' וכל המדדים הללו הם חרטא. בפועל מצבם של חד מיניים בישראל טוב יותר מאשר היה מעולם.

מי שמנודה ע"י הוריו או קהילתו, זו לא בעיה שהמדינה פותרת. אין מה להפגין נגד זה,להוציא גילויי אלימות. הורים וקהילות מנדים ילדים חריגים ממגוון סיבות. מה שהמדינה צריכה לספק זו מסגרת אלטרנטיבית למנודים.

פורסם

הם חיים יותר טוב ממני.

אתה מתאר סטריאטיפ שאולי מתאים לאוכלוסיה תל אביבית מאוד מסויימ, ודי אמידה.

אלו לא החיים של גייז בטמרה או בבני ברק...

פורסם

על כל הומו שחוגג את החיים הטובים בתל אביב, יש נער שבטוח שהוא לא נורמלי או סתם מפחד על החיים שלו, בירושלים או באום אל פאחם.

חלק מאותם נערים יחיו כל החיים בהכחשה, חלק יסבלו מהסביבה, חלק יתאבדו.

ה"נורמליזציה" של היום, מצעדי הגאווה וכו', נועדו (בין השאר) לאותת לאותם נערים ונערות שהם בסדר. הם נורמלים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
ואתה מסתכל על חיי המין שלהם דרך סטראוטיפ מאוד צר.

מסכים וזה גם מה שכתבתי בהתחלה, המדיה נתקעה איפושהוא ב"הכי גאים שיש" ומאז אצלה הומו=סטראוטיפ של חיית מין מורעבת.

בסידרה שבה יש 4-5 גיבורים שאחד מהם הומו וכל סצנות המין הן אך ורק הומואיות ופרועות, אני חושב שזה דווקא יוצר נזק לקהילה.

הומו צריך במדיות להצתייר בדיוק כמו שהוא, כמוני, כמוך, כמו כולנו, רק שבלילה הוא נכנס למיטה עם גבר.

במקום זה, מציגים סטראוטיפ מעוות שרק פוגע בהם (לעניות דעתי).

דעה זהה אגב יש לי על מצעד הגאווה במתכונתו התל אביבית.

אני לא יודע כמה טוב זה עושה לקהילה, אני יודע בוודאות כמה רע זה עושה לקהילה.

אחלה חיים יש לנו.

בוא נחשב מחדש.

אנחנו לא יכולים להתחתן,

כן, אבל זה לא מוכוון הומואים. כהן וגרושה זה קצת יותר מיינסטרים וגם הם לא יכולים.

גם לא יהודי ולא יהודיה (או ההפך).

להביא ילדים

שנשב לשיחת הדבורים והציפורים?:wink:

או לאמץ אותם.

פה, בגדול, אני מסכים עם הממסד (ולא, לא בגלל ש"הומואים זה סוטי מין שיאנסו את הבן שלהם", חלילה).

אני חושב שנכתבו תילי תילים על דמות האב ודמות האם ותפקידם בעיצוב דמותו של האדם מילדות ועד בגרות, לקחת נהגת משאית בוצ'ית ולהגיד לילד זה דמות האב שלך עובד נהדר אצל מירב מיכאלי, אבל לא בחיים האמיתיים.

איתרע מזלם של ההומואים שזוג לסביות לא צריכות אישור מאף אחד, הן פשוט יולדות.

הומואים, מה לעשות, כך ברא אותנו הטבע, לא יכולים להכנס להריון, הם תלויים בחסדי המערכת ופה אני מסכים עם המערכת, ילד זה לא גור כלב (ולך תראה איזה תחקירים עוברים כדי לקבל כלב לאימוץ) ואתה נותן אותו רק לבית המיטבי למען עתידו וחוסר מוחלט בדמות אם הוא לא מיטבי.

במסגרת התפישה המודרנית, אני ישר מתנצל שתפיסת העולם שלי עלולה לפגוע בסיכויי האימוץ של הומואים.

פסיידר, הם גם אומרים דברים לא יפים על כלל החילונים ומתייחסים אליינו כתינוק שנשבה ואל הקופה הציבורית כאל קופת הפריץ שמצווה לעשוק אותה.

אתם לא לבד...

איזה מפלגה זאת?

שיח פוגעני זה קשקוש. צא מזה. אז מישהוא אמר משהוא. אני נפגע כל פעם שמזכירים או מטיחים בי את אשכנזיותי?

הבאנו עולים מהמזרח בתור עבדים, חטפנו את ילדי תימן ומכרנו לניסויים בארה"ב, שדדנו את התכשיטים של התימניות, תקענו את המזרחיים במעברות (והכל שקרים) , שידברו!

אז כן, אחלה חיים.

אין ספק שיש קושיים בלהיות להט"ב, אבל יש לזכור, בין אם זה "בחירה" בדרך חיים ובין אם זה "עניין מולד שאין שום סיכוי ליברוח מהציווי העליון הזה", זה עניין אישי שלך.

אתה בחרת/ נולדת "לאהוב" גברים (וזה בסדר גמור) ואתה זה שצריך להתמודד עם הקשיים שנלווים לעניין.

הרבה בהצלחה, שיהיה לך בן זוג אוהב ושיהיו לכם מלא ילדים!

אני לא אסכם ב"SOME OF MY BEST FRIENDS..." כי זה סימן ההיכר של גזען, אבל אני כן אגיד שמגיל תחילת הזהות המינית (כיטה ט?) הייתי מוקף בהומואים, חלקם מוצהרים, חלקם לא, ואני גם לא אעיז להגיד "אנשים מקסימים" כי זה גם סטראוטיפ שגוי, הם פשוט אנשים כמוני וכמו כל אחד אחר, ויש מקסימים ויש כלבים כמו בכל קבוצה אחרת וכך יש להתיחס אליהם.

עם מי הוא נכנס בלילה למיטה זה בכלל לא ענייני ולא צריך להשפיע על איך אני מתיחס לאותו אדם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

איףףףף

אפשר לשנות לפחות את כותרת השרשור?

אני ממשיך להכנס לכאן כדי אולי אולי לראות מישהו שכותב תוכן מעניין

אבל לאאאא, בואו נתווכח על מי גיי ולמה

סעומו

זה יחסם?

לא יודע

אבל סעומו תשנו את הכותרת

זהו, פרקתי, אפשר לנגב

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...