Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"השעות" הבמאי החליט שסצנות המין ההומואיות ( שמופיעות בכל פרק אבל רק לזוג ההומואים) יהיו ב"מיסיונרית".:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ובחייאט, 2019, מה שמפריע לכם זה זוג שחקנים שמשחקים אותה כאילו הם בדוגי, נו באמת.

סליחה אדוני, אנחנו מדברים פה על גזענות ואפליה על רקע מגדר, דברים ברומו של עולם. זה אתם שהחלטתם לבצע השוואות אומנותיות בין פורנו למיינסטרים TV. לנו מפריע שמלהקים מישהי כי היא מישהי ולא כי היא שחקנית טובה יותר, לא מי עושה את מי, באיזו תנוחה ועל איזה קבר :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חזרה שניה לשאלה המקורית, גיימס בונד היא סידרת סרטים המבוססת על סידרת ספרים.

להפוך פתאום את 007 לאישה שחורה זה לא רק מגוחך, זה פשוט לא תואם לספרים עליהם מבוססת הדמות.

בערך כמו שבהארי פוטר הבא, הארי תהיה פאם גריר.

רוצים לעשות סרט פנטזיית ילדים עם פאמ גריר? או ריגול בכיכוב לא זוכר איך קוראים לה, תפאדאל, תהנו!

לאף אחד ביקום אין בעיה עם זה.

לא סתם בחרתי את פאם גריר, לכו תראו פוקסי בראון או קופי (מתחילת שנות ה 70) ותראו איך אישה יכולה להיות חזקה גם בלי לדחוף ברקע אגנדות מטורללות.

להפוך את 007 לשחורה זה סתם אצבע בעין של כל קהל האוהדים של הסרט (בשביל כאילו להיות מודרני), זה יתנקם בהם קשה!

פורסם
זהו שהיום גם אי אפשר להיגעל ובחוגים מסוימים אתה לא יכול להגיד "אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר". גוגל פיטרו עובדים על פחות מזה.

זה הכל חלק מהשתקת פיות. בשנות ה-50 זה היה מקארתיזם והיום זה חוגים של שמאל קיצוני שהתשלטו לחלוטין על השיח החברתי.

אז אל תעבוד בגוגל? אל תשתמש בשירותים שלהם. גוגל חברה פרטית. אתה משתמש כל יום אינסוף פעמים בשירותים שלהם ואז אתה מתלונן על המדיניות שלהם. אל תשתמש. תהיה אתה השינוי ;)

יש חוגים שאסור ככה וככה. אל תלך לאותם חוגים? או תתחיל מאבק בתוך אותם חוגים. אני מכיר מומחה לניהול מאבקים אם תרצה.

למי אכפת, חוץ מלאנשים עם הרבה זמן פנוי. שואל ברצינות.

יש כל כך הרבה חוגים בעולם שאסור להגיד בהם דברים מסוימים, שבאמת אני לא מצליח להבין: למה דווקא זה כזה מכעיס?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש הבדל בין שני הדברים.

אתה יכול להיגעל.

אתה לא יכול לדכא את התופעה, כי היא קיימת, היא פשוט לטא לטעמך.

כלומר, אתה לא יכול להגיד "אין להומואים מקום בסרטים".

אתה כן יכול להגיד "לראות אקט של הומואים שוכבים מגעיל אותי, אני מעביר".

הבעיה, אני מניח, היא הסאבטקסט.

מה זה תורם לומר שמגעיל אותך לראות הומואים, מה בעצם אתה מנסה לקדם? אני מניח שאתה מנסה לקדם ביטול סצינות כאלו (אחרת מה הפואנטה? להוכיח שאתה יותר סטרייט מנתנג'וניור?).

בהנחה שאתה לא מנסה לקדם ביטול סצינות מין בכלליות (כמו מה שרשם דויד), אז בעצם האג'נדה שאתה דוחף - במודע או שלא - היא שאין מקום להומואים על המסך, כי זה מגעיל בעיניך, מה שעונה על הפסקה הראשונה שלך.

תחשוב למשל על משהו בסגנון "אני לא נגד יהודים, אבל מעצבן אותי לראות אותם בכל סדרת טלוויזיה" - האם משהו בסאבטקסט צורם לך?

בתור אדם שפיו וליבו שווים, גם לי קצת חורה תרבות הover-pc. זה הרבה פעמים מאוד מלאכותי, מרגיש מזויף.

מנגד, אני חושב שזה עדיף על האלטרנטיבה במסגרתה אוכלוסיות שלמות פשוט בוטלו בתרבות הקולנועית (וכו'), על שלל ההשלכות הנגזרות משם. זוכר היטב איך בתור ילד "הומו" היתה קללה, כיום זה הרבה פחות שכיח, ואני מקווה שבדור הבא זה כבר יהיה נדיר. אז לראות סצינה שפחות מדברת אלי מדי פעם זה small price to pay. חוסר העניין הנקודתי של רובנו מתורגם לשיפור ניכר עבור אנשים רבים, לכן כשאתה משקלל את סך ההשפעה המשוואה הזו נראית לי אחלה.

מה אתה חושב?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אז אל תעבוד בגוגל? אל תשתמש בשירותים שלהם. גוגל חברה פרטית. אתה משתמש כל יום אינסוף פעמים בשירותים שלהם ואז אתה מתלונן על המדיניות שלהם. אל תשתמש. תהיה אתה השינוי ;)

יש חוגים שאסור ככה וככה. אל תלך לאותם חוגים? או תתחיל מאבק בתוך אותם חוגים. אני מכיר מומחה לניהול מאבקים אם תרצה.

למי אכפת, חוץ מלאנשים עם הרבה זמן פנוי. שואל ברצינות.

יש כל כך הרבה חוגים בעולם שאסור להגיד בהם דברים מסוימים, שבאמת אני לא מצליח להבין: למה דווקא זה כזה מכעיס?

גוגל לא חברה פרטית. גוגל חברה ציבורית. מדובר בתאגיד ענק ומונופול בחלק מהתחומים שיכול להשתמש בכוחות הרב בשביל לרמוס אנשים ולכפות דעות. אם אתה לא מבין מה הבעיה כאשר ארגון ענק מפטר עובדים רק כי הדעות שלהם לא מתאימות לאג'נדה של הנהלת החברה אז יש לנו בעיה.

פורסם

תחשוב למשל על משהו בסגנון "אני לא נגד יהודים, אבל מעצבן אותי לראות אותם בכל סדרת טלוויזיה" - האם משהו בסאבטקסט צורם לך?

1. אני שונא גוייבות. אתה מוזמן להפליג מפה עד קתץ הימים באינטרפטציות על הסאב טקסט של הדרת גויבות והשמדת כל גידולי הגויאבות הכלל גלקטים. זו בסה"כ הפרשנות שלך להעדפה אישית שלי. מה לעשות, לא אוהב גויאבות.

מדהים כמה אנשים מוכנים להתעסק בהעדפות של אחרים.

בכח תכריח אותי לאכול גויאבות, הא?:wink:

2. אי אפשר לשחק בנידמה לי, אם בכל סידרה היה את היהודי התורן והוא גם היה תחת הסטראוטיפ הקלאסי של טוב בעסקים ועשיר, אז כן, זה היה מפריע גם לי כיהודי וגם לכל הלא יהודים כי "דוחפים יהודים לכל חור".

כל עוד זה לא מתקיים, זה דיון אקדמי.

בהומואים, זה כן מתקיים!

3. בנוסף, להומואים תמיד היה ייצוג מעולה בהוליווד/טלויזיה, החל בסצינת הסיום של חמים וטעים וכלה באין סוף סרטים וסדרות שגיבוריהם הומואים ודווקא הומואיותם (יש מילה כזו) זה לא אישיו או שלחילופין, זה האישיו.

זה רק בפוסט מודרניזם המטורלל שהם קיבלו במה כאילו מרבית החברה זה בעצם להטבים.

פורסם
אי אפשר לשחק בנידמה לי, אם בכל סידרה היה את היהודי התורן והוא גם היה תחת הסטראוטיפ הקלאסי של טוב בעסקים ועשיר, אז כן, זה היה מפריע גם לי כיהודי וגם לכל הלא יהודים כי "דוחפים יהודים לכל חור".

כל עוד זה לא מתקיים, זה דיון אקדמי.

בהומואים, זה כן מתקיים!

בנוסף, להומואים תמיד היה מקום מעולה בהוליווד/טלויזיה, החל בסצינת הסיום של חמים וטעים וכלה באין סוף סרטים וסדרות שגיבוריהם הומואים ודווקא הומואיותם (יש מילה כזו) זה לא אישיו או שלחילופין, זה האישיו.

זה רק בפוסט מודרניזם המטורלל שהם קיבלו במה כאילו מרבית החברה זה בעצם להטבים.

לא יודע אם אתה מנותק ממה שקורה בקולנוע ובסדרות טלויזיה, או מחזיק בסטנדרטים כפולים. יש ייצוג-יתר יותר ליהודים מאשר להומואים, בהפרש ניכר. אני יכול לחשוב על כמה מטריקות לבדוק את זה, בשליפה: לך לimdb ותסתכל על 20 הכותרים המדורגים, ואז תבדוק בכמה מהם יש יהודי ובכמה יש הומו.

ושים לב שאתה משווה בין יהודי *יחד עם סטיגמה של יהודי*, למול "סתם" הומוסקסואל. אולי כדאי לך לתהות למה עבור אחד דרושה סטיגמה בשביל לעצבן, והשני מעצבן על היותו נוכח.

ולדבר על זה שקיבלו במה כאילו *מרבית* החבר'ה הם להטבים זו דמגוגיה אם להיות מנומס, קשקוש אם אנחנו מדברים דוגרי.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מדהים כמה אנשים מוכנים להתעסק בהעדפות של אחרים.

אמר בגירה, בזמן שהוא מבקר סדרות המציגות גברים המעדיפים גברים... יותר אירוני מטוני סטארק (;

פורסם

מה עם ילדים שמקבלים חשיפה בכוח לכל הנושאים האלה? זה לא סדרות/סרטים רק למבוגרים.

כל עוד לא מוכח(עפ''י מה שידוע לי) האם נושא המיניות זה משהו נרכש או מולד, אתה בעצם מתערב לילד בחיים ואולי מוביל פה תהליך של אסון.

שאף אחד לא יספר לי סיפורים! אין פה מישהו שבכיף היה נולד לזוג הורים מאותו המין, או שבאמת לא מפריע לו אם הבן שלו יביא את בעלו להכרות בבית.

אני חוזר ואומר: אין לי שום בעיה עם גאים! אני פשוט נגד לדחוף את זה בכוח...

פורסם

אפשר לדבר דוגרי, זה עדיין לא עושה את דעתך לנכונה יותר.

להומואים היה ייצוג מעולה בהוליווד.

בין אם זה יותר או פחות מיהודים, אני לא יודע, אני לא עוסק בתחרויות השתנה לרוחק.

העניין הוא, שכל אחד זכאי לדעתו וזכאי להגיד בקול רם שסצנות אירוטיות הומואיות מעוררות בו גועל נפש וכל מי שיוצא נגד זכותו לדעה ולאמירה הזו תחת מעטה של "מה הסאב טקסט שלך" הוא בפרוש אנטי דמוקרטי.

.

אני חוזר ואומר: אין לי שום בעיה עם גאים! אני פשוט נגד לדחוף את זה בכוח...

אני מאמין שלרוב הם משתמשים בוזלין...:shock:

אמר בגירה, בזמן שהוא מבקר סדרות המציגות גברים המעדיפים גברים... יותר אירוני מטוני סטארק (;

אתה בשיא הרצינות לא מבין את ההבדל בין "סצינות הומואיות מגעילות אותי" (ללא שום אמירה אם צריכות או לא צריכות להופיע בסרטים) לבין "תסתום את הפה שלך, אתה לא תגיד את זה כי הסאב טקסט שלך הוא נאצי..."?

פורסם (נערך)
אפשר לדבר דוגרי, זה עדיין לא עושה את דעתך לנכונה יותר.

להומואים היה ייצוג מעולה בהוליווד.

בין אם זה יותר או פחות מיהודים, אני לא יודע, אני לא עוסק בתחרויות השתנה לרוחק.

העניין הוא, שכל אחד זכאי לדעתו וזכאי להגיד בקול רם שסצנות אירוטיות הומואיות מעוררות בו גועל נפש וכל מי שיוצא נגד זכותו לדעה ולאמירה הזו תחת מעטה של "מה הסאב טקסט שלך" הוא בפרוש אנטי דמוקרטי.

הדעה שלי לא נכונה יותר או פחות, היא דעה ואתה יכול להקשיב ולהשתכנע, להקשיב ולשכנע, להתעלם לחלוטין או כל דבר אחר.

הנתונים הם נתונים, סיפקת שני ״נתונים״ שאני יכול להפריך תוך דקה (ייצוג יהודים / רוב להטבים), אבל עולה השאלה האם יש חשיבות בעיניך לנתונים ואמת או לא.

להומואים לא היה ייצוג מעולה בהוליווד, אלא יש ייצוג מעולה בהוליווד. אם נחזור כמה עשורים אחורה נגלה תמונה אחרת.

תגובה אחת לפניך מראה, בעיני, למה חשוב שימשיך להיות ייצוג.

בנוגע ל״אנטי דמוקרטי״, אני חושב שאתה קצת מבלבל - XKCD התייחס לזה בצורה יפה

בכלליות יש מאזן כוחות בין זכות הביטוי והסתה, ועל הרגולטור מוטלת הזכות (/חובה) לווסת את זה. אתה בתור הרגולטור כאן תחליט מה נאה בעיניך - והרי לפני הודעות בודדות הצגת ״אנטי דמוקרטיה״ (כלשונך, לא לשוני) כשמנעת מאנשים להביע דעה שלא באה לך בטוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

אני מאמין שלרוב הם משתמשים בוזלין...

:shock:

אז אני מבקש: אם כבר החלטתם לדחוף לי את זה בכוח, אז לפחות תשתמשו בוזלין :lol:

תגובה אחת אחריך מראה, בעיני, למה חשוב שימשיך להיות ייצוג.

oryo, מה בדיוק בתגובה שלי מראה קיצוניות שמחייבת איזה ייצוג מיוחד? לא כתבתי שום דבר שקורא ליחס מפלה, או שביום-יום יש לי בעיה עם מישהו סתם כי הוא הומו.

אני כן מקבל את זה, אבל לא מסכים עם הכל. לא רואה בזה בעיה...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

בכלליות יש מאזן כוחות בין זכות הביטוי והסתה, ועל הרגולטור מוטלת הזכות (/חובה) לווסת את זה. אתה בתור הרגולטור כאן תחליט מה נאה בעיניך - והרי לפני הודעות בודדות הצגת ״אנטי דמוקרטיה״ (כלשונך, לא לשוני) כשמנעת מאנשים להביע דעה שלא באה לך בטוב.

אוי נו, מה אתה מבלבל את המח?!?

או שאין לך מושג מה היה שם או שאתה פרובוקטור בשקל.

כי אם הספקת לקרוא, אתה יודע שהייתה שם קללה משפילה ומכוונת כלפי חבר פורום אחר.

אז אתה מבקר את האדמין על זה שהסיר קללה וקורא לזה אנטי דמוקרטי?

תם הדיון איתך, הוא עלוב!

פורסם (נערך)
אתה בשיא הרצינות לא מבין את ההבדל בין "סצינות הומואיות מגעילות אותי" (ללא שום אמירה אם צריכות או לא צריכות להופיע בסרטים) לבין "תסתום את הפה שלך, אתה לא תגיד את זה כי הסאב טקסט שלך הוא נאצי..."?

אני אף פעם לא מבין איך בפורום כתוב אנשים מעוותים טקסט בלי למצמץ, למרות שאפשר להפריך את זה בשניה

ההודעה שאתה מתייחס אליה:

ולי לא נחמד לראות שטויות כמו שאתה כותב אבל אני שותק ולא שופך זבל בפורום

שזה הרבה יותר קרוב ל״הטקסט שלך מגעיל אותי״ (שזה כמעט 1:1 מה שההודעה עליה אתה מסנגר אומרת) ל״תסתום את הפה שלך הסאב טקסט שלך נאצי״.

אדם הומו שקורא בפורום שאורח החיים שלו מגעיל מישהו, זה פי מליון יותר פוגעני בעיני מאשר מישהו שאומרים לו שהטקסט שלו מגעיל. אבל האחד כשר בעיניך, השני בזוי. זו הבמה שלך, ואתה תחליט מה מותר ומה אסור, אבל וואלה אני חושב שמנגנון התעדוף שלך טעון שיפור ונותן לך מספיק קרדיט בשביל לנסות לשכנע.

עריכה אחרי ההודעה האחרונה: או שלא.

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...