Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעצה טובה.

מדובר ברנו מגאן 2008. הרכב מתחיל נסיעה טוב ואחרי דקה בערך בעת הגעה לרמזור אדום, הוא כאילו על טורים נמוכים עד שהוא נכבה לגמרי. כשהוא מייד מותנע מחדש הוא שוב נוסע טוב ואז כעבור דקה והאטה או עצירה הוא שוב "נחנק" וצריך שוב כיבוי והדלקה.

בעת עצירה אותו דבר - כאילו על טורים נמוכים עד שהוא נכבה, ואם הוא לא נכבה אז בניסיון להאיץ נסיעה הוא לא נוסע בכלל ושוב נכבה או דרוש כיבוי והתנעה מחדש.

האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ולאן צריך ללכת כדי לבדוק?

תודה

פורסם
ממליץ לך לעשות ניקוי/כייול מצערת באופן יסודי.

צדקת במוסך בדקו ואמרו לי שזאת המצערת ולכן יש להחליפה.

האם כדאי לנסות לנקות קודם עם חומר יעודי לניקוי מצערת או שעדיף להחליף מצערת מפירוקים?

האם לאחר ניקוי מצערת ברנו מגאן 2008 אצטרך איפוס מחשב (זאת מצערת אלקטרונית?)

תודה

פורסם

תפרק את המצערת ותנקה אותה עם ספריי קרבורטורים אך אח תיגע בפרפר של המצערת שלא תשנה את הכיוון.

תרכיב בחזרה ובזה נגמר.

פורסם

למה לרוץ להחליף מצערת ישר? להתחיל בניקוי כמו שהוצע, אם המצערת מכנית ניתן לפתוח ידנית הפרפר שלה ולנקות ביסודיות, אם חשמלית זה יצריך ניקוי שלה תוך חיבור החיווט ומשחק עם דוושת הגז בחצי סוויץ וניקוי. כמובן לפרק המצערת מסעפת היניקה והניקוי ייעשה רק אז.

פורסם
תפרק את המצערת ותנקה אותה עם ספריי קרבורטורים אך אח תיגע בפרפר של המצערת שלא תשנה את הכיוון.

תרכיב בחזרה ובזה נגמר.

ואם אני מפרק אותה ומנקה אותה עם החומר בלי לגעת בפרפר של המצערת האם יהיה צורך שיעשו לי כיוון מחדש במחשב או שאין ברכב מצערת אלקטרונית?

פורסם

אם המצערת חשמלית אין בעיה שלא תיגע בפרפר רק חשוב שבהיקף שלו יהיה נקי לגמרי כי דרך שם עובר האויר במצב סרק ולכן מומלץ לשתף בתהליך לחץ אויר. אם המצערת מוזנת כבל אתה יכול להזיז חופשי ידנית את הפרפר.

• תוכן חדש...