Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מגדלת לבד ילדה בת כמעט 3, כרגע נוהגת על מאזדה לאנטיס 2003.. אני לא יוצאת איתה מהעיר כי מפחדת שתעשה בעיות..

חשבתי לקנות רכב סביב 30 אלף אולי קצת יותר, נסיעות עירוניות בעיקר אבל מדי פעם (אחת לחודש בערך) נסיעות גם לירושלים ולצפון.

האם זו בחירה טובה של רכב? איזה שנתון יכול לתת לי מענה? מעדיפה אוטומט ולא ידני. האם יש שנתון או משהו מיוחד שכדאי להתרחק ממנו או לחילופין, לחפש דגם ספציפי?

תודה,

פורסם (נערך)

שלום, i20 רכב לא רע לצרכים שלך.

בתקציב ניתן למצוא 2011-2012.

עדיפות לרמת אבזור premium. אותה ניתן למצוא מידיים פרטיות ( שלא היו בליסינג ).

רכבים נוספים שכדאי לראות זה סוזוקי סוויפט ומאזדה 2.

מה שהכי חשוב, זה מצב הרכב ( שטופל בזמן, לא הוזנח ולא עבר תאונות עם פגיעת שלדה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אין העדפה לגודל מסוים של רכב, הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר.

היא מאובזרת, חיסכונית אם כי אני מבין שהנסועה לא גדולה, בעיר נוחה מהיונדאי עקב מתלים רכים, אמינות טובה.

מוזמנת לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשביל מה?

מאזדה 3 תהיה יותר ישנה לתקציב ועם צריכת דלק יותר גבוהה.

שני אנשים יכולים להסתפק בסופר מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יש לי קרובת משפחה שממש שמחה שרכשה מזדה 3 אמינה ולא מתכוונת להחליף.

חוץ מזה שהיא נוסעת על מזדה דומה בנתונים בעצמה, אז הנתונים יהיו דומים ורכב יותר בטיחותי.

חיפשתי לעצמי מזדה 2 נורמאלית יד2 ולא מצאתי כמה חודשים, צריכת הדלק אינה

קטנה יותר בהרבה ולפי נתונים שקיבלתי אמיתי, ההבדל בינה לבין ה3 הוא 1500 שח

בשנה סה"כ, במידה ויש נסועה של 12000 בשנה, אם יותר בשנה, אז עוד כמה מאוד

בודדות של שקלים. רכב אמין יותר מהיונדאי גדול ונוח יותר מהמזדה 2 החמודה שלעצמה.

סתם רעיון לא חייב. המזדה 2 פשוט תזזיתית יותר וקופצנית יותר.

הצעתי חלופה לא חייבת. אגב מזדה 2 שמורה וק"מ נמוך המחיר עולה מעל המחירון כשבדקתי

ורציתי לקנות לעצמי (בסוף קניתי פיזו 208 2012 ב25 אלף שח).

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • תוכן חדש...