Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD 2 DACIA SANDRO 2018

Shay Fishman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש מכשיר obd 2 לרכב שבכותרת (דאצ'יה סנדרו)

איזה נתונים הוא ידע להציג ?

מעוניין להשקיע סביב ה50 ש"ח

אשמח להמלצות וקישורים

תודה.. :-D

פורסם

המכשירים שתקנה יאפשרו לך רק לראות נתונים כלליים וסטנדרטים שיש בכל הרכבים ולאפס נורת "בדוק מנוע". הם מטפלים בתקן הסטנדרטי העולמי של יצרני הרכבים.

מעבר לכך כל יצרן פיתח לעצמו תוספות (והם הרב) לדגמים שלו.

לנתונים ופעולות ספציפיות לרכב מסוים, צריך מכשיר שעולה הרבה כסף עם תוכנה של יצרן הרכב או תוכנה שמותאמת לאותו היצרן ודגמיו. כאלו יש בעיקר במוסכי היבואן, שמאפשר לעשות הרבה דברים לרכב המסוים, כמו לטפל בכל התקלות, לראות את כל הנתונים של כל המכלולים השונים שברכב, ובכלל כל מה שיש במחשבים של הרכב המסוים.

המכשירים הפשוטים שאפשר לקנות באיביי למשל הם מתאמים שמתחברים לשקע הדיאגנוסטיקה ברכב ואפליקציה כל שהיא שמורידים מהחנות.

פורסם
היי, אני מחפש מכשיר obd 2 לרכב שבכותרת (דאצ'יה סנדרו)

איזה נתונים הוא ידע להציג ?

מעוניין להשקיע סביב ה50 ש"ח

אשמח להמלצות וקישורים

תודה.. :-D

היי

חפש בEBAY

ELM 327 VER 1.5

לאחר קבלה תתקין לך תוכנה TORQUE

והכל יהיה בסדר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתנצל שאני מקפיץ את הנושא מחדש

הגיע לי היום המתאם חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך.

רק ששמתי לב שגם שאני בלי מפתח בסוויץ' עדיין המכשיר מקבל מתח מהמצבר (הלד האדום דולק) השאלה אם אחרי כל נסיעה צריך להוציא את המתאם obd ?

מפחיד אותי שהוא יחסל לי את המצבר

תודה לעוזרים

ושוב סליחה על ההקפצה

פורסם

אני משאיר את המתאם מחובר קבוע, הרכב עמד ממש לאחרונה שבוע וחצי כשהייתי בחול ולא רוקן שום מצבר. מחובר בפלאג כבר מעל שנה לא זכור לי שהוצאתי אותו למעט בזמן טיפול במוסך שחיברו מחשב, צריכת הזרם שלו בזמן שהרכב לא מונע ואין תקשורת אפסית.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...