Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה נסעתי בשכונה .. אחת מהפניות לא היה אף רכב וזרקתי זנב עם ברקס העברת משקל... היו קצת שכנים בחוץ אחרי זה עצרתי בצד .. שכנה אחת עם רנו מגאן בורדו באה מקביל אלי ואומרת לי הכל בסדר כמעט התהפכת שמה !!!!! באתי בגישה שאין לי מושג אני כבר פה כמה דקות... היא טענה כי צילמה אותי.. מן הסתם נשמע ממש מופרח היא כמה בתים ממני ומה הסבירות שתהיה לה מצלמה בדיוק באותו הרגע שבגעתי.. (אגב לא השתוללתי לפני כן) היא עשתה פרסה והחזיקה פלאפון ביד נראה שלקחה את מספר הרכב...

השאלה אם היא יכולה לעשות עם זה משהו ???

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

QUOTE=DRS]טוב אז ככה נסעתי בשכונה .. אחת מהפניות לא היה אף רכב וזרקתי זנב עם ברקס העברת משקל... היו קצת שכנים בחוץ אחרי זה עצרתי בצד .. שכנה אחת עם רנו מגאן בורדו באה מקביל אלי ואומרת לי הכל בסדר כמעט התהפכת שמה !!!!! באתי בגישה שאין לי מושג אני כבר פה כמה דקות... היא טענה כי צילמה אותי.. מן הסתם נשמע ממש מופרח היא כמה בתים ממני ומה הסבירות שתהיה לה מצלמה בדיוק באותו הרגע שבגעתי.. (אגב לא השתוללתי לפני כן) היא עשתה פרסה והחזיקה פלאפון ביד נראה שלקחה את מספר הרכב...

השאלה אם היא יכולה לעשות עם זה משהו ???אולי היא תשלח את זה לחיים הכט? :-P

אם אכן יש לה צילום של הרכב שלך עושה מה שעשה, אז היא יכולה ללכת למשטרה... השאלה אם הם יעשו משהו...

מה שכן אם אתה זוכר מה היה אתה יכול לבשל איזה סיפור שקפץ לך גרביל לכביש או משהו או שאיבדת שליטה על הרכב בגלל חול על הכביש וניסית להשתלט עליו חזרה...

פורסם

א: אתה אידיוט...

ב: מגיע לך (שאתה כזה, או שילכו למישטרה)...

ג: בפעם הבאה, תוריד איזה ילד ואז אולי תבין למה לא צריך להישתולל, במיוחד בעיר...

בברכת "יום_נעים_ותחשוב_על_מה_שקרה_ולא_תהיה_תמיד_צודק,_אלא_חכם"

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תרגע, היא לא יכולה לעשות לך כלום.

אבל למה לכל הרוחות אתה עושה את זה ליד אנשים? אני מבין את הרצון שלך לעשות כיף, אבל

אם היו שם אנשים שהיו יכולים לראות אותך, ברוב המקרים הם כנראה גם יכלו להפגע (אלא אם זה היה

בקצה רחוב נטוש, בלי בתים מסביב, וכו').

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה היה בצומת איזור של וילות... הצומת הספציפית הייתה דיי נטושה איזור לא בנוי כלומרר חולות במקום בתים... לא היה לי עצור או זכות קדימה ככה שלא הייתי אמור לבוא במהירות איטית חוץ מהעובדה שרואים ממש בבירור אם מגיע איזה שהוא רכב... השעה הייתה בערך 10 אולי 10 וחצי אנשים יושבים בגינה שותים קפה ומעשנים סיגריה...

חשבתי על הסיפור .. נסעתי לתומי ואז רצה לי חתולה לכביש לחצתי על הברקס ומצאתי את עצמי מסתובב...

קורים דברים כאלה . .

ואני לא אדיוט לבחור עם האופנוע... בתמונה..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
תרגע, היא לא יכולה לעשות לך כלום.

אבל למה לכל הרוחות אתה עושה את זה ליד אנשים? אני מבין את הרצון שלך לעשות כיף, אבל

אם היו שם אנשים שהיו יכולים לראות אותך, ברוב המקרים הם כנראה גם יכלו להפגע (אלא אם זה היה

בקצה רחוב נטוש, בלי בתים מסביב, וכו').

יכולה ועוד איך.

רישום מדוייק של כל הפרטים + תלונה במשטרה + נכונות להעיד במשפט = דו"ח על 500 ש"ח בגין נהיגה בקלות דעת או זימון למשפט בגין נהיגה בחוסר זהירות.

פורסם
לא היה לי עצור או זכות קדימה ככה שלא הייתי אמור לבוא במהירות איטית חוץ מהעובדה שרואים ממש בבירור אם מגיע איזה שהוא רכב...

כדאי שתחזור על התיאוריה ותבדוק מה חובת הנהג לפני שנכנסים לצומת וקצת שיקול דעת בבחירת המקום והזמן המתאימים לתרגול לא יזיק לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמר, זה נכון בתיאוריה, אבל כמעט תמיד פשוט לא מגיע לזה.

מה היא תגיד? "ראיתי אותו מחליק?". זה לא כאילו שבוצעה עבירה קונקרטית (כמו עקיפה על פס לבן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
טוב אז ככה נסעתי בשכונה .. אחת מהפניות לא היה אף רכב וזרקתי זנב עם ברקס העברת משקל... היו קצת שכנים בחוץ אחרי זה עצרתי בצד .. שכנה אחת עם רנו מגאן בורדו באה מקביל אלי ואומרת לי הכל בסדר כמעט התהפכת שמה !!!!! באתי בגישה שאין לי מושג אני כבר פה כמה דקות... היא טענה כי צילמה אותי.. מן הסתם נשמע ממש מופרח היא כמה בתים ממני ומה הסבירות שתהיה לה מצלמה בדיוק באותו הרגע שבגעתי.. (אגב לא השתוללתי לפני כן) היא עשתה פרסה והחזיקה פלאפון ביד נראה שלקחה את מספר הרכב...

"לא היה אף רכב" , אבל היה יכול להיות שם ילד. ופה הבעיה. למה לעזאזל אתה עושה דברים כאלה בתוך השכונה שלך? מה זה הטמטום הזה?. לך לאיזה מגרש חנייה ריק ותשתולל, בתוך שכונה לא משתוללים.

אתה יודע מה? שתתלונן ואתה עוד תקבל קנס שילמד אותך לקח.

אדם.

פורסם
שמר, זה נכון בתיאוריה, אבל כמעט תמיד פשוט לא מגיע לזה.

מה היא תגיד? "ראיתי אותו מחליק?". זה לא כאילו שבוצעה עבירה קונקרטית (כמו עקיפה על פס לבן).

כמו שאמרתי - תלוי בנחישות ובמידת הדיוק של הפרטים. אם הגברת תרצה מאוד , זה יתפתח לכדי דו"ח או הזמנה לדין.

פורסם
זה היה בצומת איזור של וילות... הצומת הספציפית הייתה דיי נטושה איזור לא בנוי כלומרר חולות במקום בתים... לא היה לי עצור או זכות קדימה ככה שלא הייתי אמור לבוא במהירות איטית חוץ מהעובדה שרואים ממש בבירור אם מגיע איזה שהוא רכב... השעה הייתה בערך 10 אולי 10 וחצי אנשים יושבים בגינה שותים קפה ומעשנים סיגריה...

חשבתי על הסיפור .. נסעתי לתומי ואז רצה לי חתולה לכביש לחצתי על הברקס ומצאתי את עצמי מסתובב...

קורים דברים כאלה . .

ואני לא אדיוט לבחור עם האופנוע... בתמונה..

יש משהו ניקרא "חוק הזהירות הכללי". אני די בטוח שחוקי התאוריה די טריים אצלך, אבל בכל זאת, תעיף מבט בחוק הזה ותראה עד כמה אתה אשם...

גם אם עברה חתולה ואתה בלמת והחלקת, לפי חוק זה נסעת "שלא בהתאם לתנאי הדרך". אם היית מחליק ופוגע במישהו (ונניח לרגע שכן עברה חתולה אתה, חובב בע"חים לא רצית לדרוס אותה), אתה אשם.

אתה יודע מה ההבדל בין חכם ופיקח?

אם כן, למה בהודעה המקורית שלך אתה מציין בדיוק מה עשית? זו הודאה!!!

מספק שהבן של השכנה יראה את ההודעה ויגיד לאמא שלו. מכאן ועד בית דין לתעבורה הדרך קצרה...

עכשיו, תגיד לי מי אידיוט.

(אין הכוונה אליך אישית אלא למעשה וכל דרך הטיפול שלך בו)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נסה אולי לגשת בעדינות לשכנה ולהתנצל עם איזו בונבוניירה

("נכון, קצת השתוללתי, זה לא בסדר, זה באמת מסוכן").

אתה לא מאמין איזה הבדל זה יכול לעשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תגיד לשכנה שתלך ותעשה חומוס וחצילים על האש.

אין לך מה לדאוג בעניין הזה, אין לה יותר מדי מה לעשות ובכל מקרה זאת מילה שלה מול שלך...

ואתה תלמד מזה - אל תעשה יותר שטויות כאלה בשכונה שלך. לא חסרים מקומות אחרים שבהם אפשר להשתעשע בבטחון - לך, לרשיון שלך והכי חשוב - לאחרים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...