Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א: אתה אידיוט...

ב: מגיע לך (שאתה כזה, או שילכו למישטרה)...

ג: בפעם הבאה, תוריד איזה ילד ואז אולי תבין למה לא צריך להישתולל, במיוחד בעיר...

בברכת "יום_נעים_ותחשוב_על_מה_שקרה_ולא_תהיה_תמיד_צודק,_אלא_חכם"

גילי

מסכים איתו..אני מקווה שתקבל איזה שהו קנס או משהו רציני על מה שעשית!

ככה פעם הבאה תעשה את זה במקום שמותר ולא ברחוב שאנשים מסתובבים בו!

to finish first first you have to finish

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרת שהיא שאלה אותך האם אתה בסדר כי היא דאגה לך לא בכדי להתלונן עליך...

וחוץ מזה, זאת תמונה ולא סרט וידאו. מה אפשר לראות בתמונה בודדת??

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה נשמע לי קצת לא הגיוני. למה היא באה לשאול לשלומך אם היא רצתה להגיש עלייך תלונה?

נראה לי שהיא שאלה אותך יפה ואתה הגבת בצורה לא מכובדת ובגלל זה היא התעצבנה ואיימה.

אל תדאג גם לי מישהו לקח את המספר ברחוב, היא לא תעשה עם זה כלום רק בפעם הבאה תתנהג לאנשים בצורה יפה יותר והם לא ירצו להגיש תלונה עלייך.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

נו באמת, אתה מאמין לכל שטות שמישהו אומר לך, רק בגלל שהיא אמרה שהיא צילמה אותך אפשר להבין שהיא סתם מנסה להפחיד אותך.

זה נישמע לך הגיוני ? בדיוק היתה לה מצלמה ביד והיא ראתה אותך מגיעה לפנייה והיא בדיוק הספיקה לצלם ברגע שהייתה בהיגוי יתר וגם התמונה יצאה מצוין רואים אותך ממש טוב ברגע ההחלקה, עזוב את זה שזה היה בלילה ולצלם תמונה חדה בלילה זה הרבה יותר קשה, אבל בגלל שהיא צלמת מיקצועית התמונה יצאה ברורה ומדויקת.

מה אין לה מה לעשות בחיים ? אני בטוח שיש לה מה לעשות חוץ מללכת עכשיו ולהתחיל שורה של בירורים וטירטורים רק בישביל הסיכוי הקטן שאתה תקבל דוח.

אז תלך לישון בשקט, ומה שאתה באמת צריך ללמוד מכל העניין זה לנהוג בזהירות ובשיקול דעת !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
טוב אז ככה נסעתי בשכונה .. אחת מהפניות לא היה אף רכב וזרקתי זנב עם ברקס העברת משקל... היו קצת שכנים בחוץ אחרי זה עצרתי בצד .. שכנה אחת עם רנו מגאן בורדו באה מקביל אלי ואומרת לי הכל בסדר כמעט התהפכת שמה !!!!! באתי בגישה שאין לי מושג אני כבר פה כמה דקות... היא טענה כי צילמה אותי.. מן הסתם נשמע ממש מופרח היא כמה בתים ממני ומה הסבירות שתהיה לה מצלמה בדיוק באותו הרגע שבגעתי.. (אגב לא השתוללתי לפני כן) היא עשתה פרסה והחזיקה פלאפון ביד נראה שלקחה את מספר הרכב...

השאלה אם היא יכולה לעשות עם זה משהו ???

אני מקווה שהשכנה שלך תתלונן נגדך.

ולא רק זה, אני גם מקווה שאתה איכשהו תענש על זה שאתה אדיוט.

ואני כל כך מקווה שתספר את הסיפור שלך עם החתול שקפץ לכביש רק כדי להפנות את מי שצריך לפורום הזה בו אתה מודה בכתב שאתה אדיוט ושהשתוללת.

חתיכת ילד מתלהב.

בכל מקרה, אני שמח בשבילך שנפלת על שכנה שרק צילמה אותך ואולי תגיש נגדך תלונה. אצלי ברחוב סביר להניח שהיו מטפלים בך אחרת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני רק יכול להגיד משהו אחד...אם אתה רוצה להשתולל...לך לשדה תעופה נטוש..אני לא חושב שילדים יחליטו להסתובב שם...היית יכול להוריד איזה ילד מהכביש וזה לא נחמד... :|

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

די עם כל ההצטדקות הזאת של הנהגים הזהירים

אם אתם כן אז כל הכבוד אין לי מילה רעה אליכם, אבל מי אמר שפותח הת'רד לא נהג זהיר,מה על פעם אחת שהוא שיחרר קיטור אז אתם מאחלים לו קנסות ושאר דברים טובים

אני די בטוח שרובכם או כולכם פעם ב... גם משחררים לחץ ע''י איזה יציאה מהמיסגרת ואם קצת שיכון עושה לכם את זה אז ליבריאות (טוב נו,ככה אומרים)

אז תפסיקו לעשות את עצמכם אימא תרזה ועוד דברים הגונים וישרים, כי זה ישמע מצוץ ואני בטוח לא יאמין אם תגידו שאתם פלס כל הזמן. אז די עם ההטפות

מה שכן היית צריך לעשות זה לקחת מקום שרק את מיסתכן שם (שוב אם זה עושה לך את זה) ואפילו לא להשאיר את הסיכוי הקלוש ביותר, אז זה לפעם הבאה

מה שכן אני לא מאמין שיש לה עכשיו כח לכל הסיבוך הזה של תלונות ועוד כמה שטויות, ואני חושב שהיית צריך כבר אז ללכת עם הסיפור על החתולה ולא ללכת עם הראש בקיר כי די בטוח שיש סיבה שכימעט התהפכת, אז מנה תיכננת בזה, להגיד: זה לא הייתי אני זה מישהו דומה לי שנוהג עם רכב כמו שלי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
די עם כל ההצטדקות הזאת של הנהגים הזהירים

אם אתם כן אז כל הכבוד אין לי מילה רעה אליכם, אבל מי אמר שפותח הת'רד לא נהג זהיר,מה על פעם אחת שהוא שיחרר קיטור אז אתם מאחלים לו קנסות ושאר דברים טובים

אני די בטוח שרובכם או כולכם פעם ב... גם משחררים לחץ ע''י איזה יציאה מהמיסגרת ואם קצת שיכון עושה לכם את זה אז ליבריאות (טוב נו,ככה אומרים)

אז תפסיקו לעשות את עצמכם אימא תרזה ועוד דברים הגונים וישרים, כי זה ישמע מצוץ ואני בטוח לא יאמין אם תגידו שאתם פלס כל הזמן. אז די עם ההטפות

מה שכן היית צריך לעשות זה לקחת מקום שרק את מיסתכן שם (שוב אם זה עושה לך את זה) ואפילו לא להשאיר את הסיכוי הקלוש ביותר, אז זה לפעם הבאה

מה שכן אני לא מאמין שיש לה עכשיו כח לכל הסיבוך הזה של תלונות ועוד כמה שטויות, ואני חושב שהיית צריך כבר אז ללכת עם הסיפור על החתולה ולא ללכת עם הראש בקיר כי די בטוח שיש סיבה שכימעט התהפכת, אז מנה תיכננת בזה, להגיד: זה לא הייתי אני זה מישהו דומה לי שנוהג עם רכב כמו שלי

לא צריך יותר מפעם אחת שתהיה האחרונה...

יש כאן אנשים שטיפה יותר בוגרים ומבוגרים ממנו, עם "טיפה" יותר ניסיון בחיים ובכלל.

אם הוא ידע לקבל וללמוד ולהפנים את הדברים שאומרים לו כאן, סבבה לו, הרוויח...

אם לא, סביר להניח שהוא ילמד את זה בדרך הקשה...

כמו שאומרים בצבא:"מה שלא ניכנס מהראש ניכנס מהרגליים"...

אז למה לא ללמוד מטעוית של אחרים?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
טוב אז ככה נסעתי בשכונה .. אחת מהפניות לא היה אף רכב וזרקתי זנב עם ברקס העברת משקל... היו קצת שכנים בחוץ אחרי זה עצרתי בצד .. שכנה אחת עם רנו מגאן בורדו באה מקביל אלי ואומרת לי הכל בסדר כמעט התהפכת שמה !!!!! באתי בגישה שאין לי מושג אני כבר פה כמה דקות... היא טענה כי צילמה אותי.. מן הסתם נשמע ממש מופרח היא כמה בתים ממני ומה הסבירות שתהיה לה מצלמה בדיוק באותו הרגע שבגעתי.. (אגב לא השתוללתי לפני כן) היא עשתה פרסה והחזיקה פלאפון ביד נראה שלקחה את מספר הרכב...

האמת היא לא יכולה לעשות כלום, אולם המשטרה יכולה לראות את זה בסיכון הציבור.

אפילו שלא היה איתך כלום, אם ילד היה קופץ לכביש באותו רגע... (אולי זו דעתה)

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

השתוללת?! במקום שיש בו אנשים?! יכולת לפגוע באחד מהם ולהכניס אותך ואותו לסטטיסטיקה הכואבת של תאונות הדרכים.

רוצה להשתולל? תמצא שדה נטוש לגמרי בו לא תסכן אף אחד חוץ מעצמך, תגיד תודה שזה הסתיים ככה ואולי יסתיים רק בדו"ח ולא בפגיעה באנשים.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למה אתה חושב שקנס של 500 שקל יגרום לו להפסיק "לזרוק משקל" ?

הכל תלוי בחינוך. קנסות יותר מביאים כסף לקופת המדינה מאשר נועדו לחנך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
למה אתה חושב שקנס של 500 שקל יגרום לו להפסיק "לזרוק משקל" ?

הכל תלוי בחינוך. קנסות יותר מביאים כסף לקופת המדינה מאשר נועדו לחנך.

אולי לחנך אותו יהיה קשה, אבל בפעם הבאה שהוא ירצה "לזרוק" את הרכב שלו הוא יחשוב פעמיים כי אולי זה מה "שיהרוס" לו את היציאה ביום שישי עם החברים כשלא יהיה לו כסף לדלק או לדיסקוטק.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יותר מדי אוכלי גפילטעפיש יש בפורום הזה !

מה יש לכם ?! תרגיעו !

כאילו כולכם נוסעים כמו טאטאל'ה. נוסעים כמו טאטאל'ה ? אז אתם יותר מסוכנים ממנו !

אני עם ישי (למרות היותו אוכל גפילטע מושבע), תן לשכנה שלך חוט שתעשה מזה טאיירה.

סעו בזהירות ותפסיקו להיות כאלה צהובים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יותר מדי אוכלי גפילטעפיש יש בפורום הזה !

מה יש לכם ?! תרגיעו !

כאילו כולכם נוסעים כמו טאטאל'ה. נוסעים כמו טאטאל'ה ? אז אתם יותר מסוכנים ממנו !

אני עם ישי (למרות היותו אוכל גפילטע מושבע), תן לשכנה שלך חוט שתעשה מזה טאיירה.

סעו בזהירות ותפסיקו להיות כאלה צהובים.

דניאל.

אין אחד שנוסע כמו טאטאל'ה, ואין אחד שלא משתולל, "יש כאלה שחושבים ואחר כך עושים ויש כאלה שעושים ואחר כך חושבים..."

עדיף שישקיע מעט מחשבה לפני שהוא משתולל באיזור בנוי כי הוא יכול לפגוע בכל אחד מאתנו.

פורסם
אין אחד שנוסע כמו טאטאל'ה, ואין אחד שלא משתולל, "יש כאלה שחושבים ואחר כך עושים ויש כאלה שעושים ואחר כך חושבים..."

עדיף שישקיע מעט מחשבה לפני שהוא משתולל באיזור בנוי כי הוא יכול לפגוע בכל אחד מאתנו.

יש בארץ מסלולים שלא ידעתי על קיומם ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...