Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהתחשב בעובדה שכשהשיקו את הפרויקט (א3) אף אחד לא דיבר במונחים של בטיחות, כולם דיברו במונחים של ROI (או בעברית קראו לזה שהמדינה תכניס X מיליון שקלים כל שנה מדו"חות), אז זה לא מפתיע.

התייחסו לזה כאל פרויקט כלכלי, לא לקחו בחשבון Waze או Google Maps, נכשלו קשות, וכרגיל ברפובליקת הבננות, אף אחד לא ישלם בכיסאו על השקעה שירדה לטמיון.

אני אפילו לא מדבר על זה שבמדינה מתוקנת מפקד מתנ"א היה מתפטר או מפוטר ברגע שדיבר על זה כפרויקט כלכלי.

הרגת אותי. נציג מכון התקנים (אילן כרמית) פאקינג שיקר בעדותו בבית המשפט ועדיין לא בכלא, ואתה מדבר על ערכיות... LOL.

פורסם

מה? מי דיבר על ערכיות? סה"כ על מנהל תקין, חס וחלילה שארחיק לכת עד כדי ערכיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.7.2019 בשעה 11:04, MiniMiz3r כתב:

הרגת אותי. נציג מכון התקנים (אילן כרמית) פאקינג שיקר בעדותו בבית המשפט ועדיין לא בכלא, ואתה מדבר על ערכיות... LOL.

חדשות טובות לשם שינוי.

ציטוט

הפרקליטות הודיעה לבא כוחו של אילן כרמית, ששימש ממלא מקום מנכ"ל מכון התקנים, כי היא שוקלת להעמידו לדין בכפוף לשימוע בגין עבירות של עדות שקר ושיבוש הליכי משפט בפרשת מצלמות המהירות א-3 של משטרת התנועה. בפרקליטות ציינו כי בתחילת 2012 הוא ערך לבקשת המשטרה חוות דעת מומחה שמתייחסת לאמינות מערכת האכיפה האלקטרונית, שיועדה לגלות ולתעד עבירות תנועה. עוד ציינו כי הוא כלל בחוות דעתו בעניין תקינות תו התקן של המצלמות פרטים כוזבים, ובהם טענות כי נכח בניסויים בהולנד שנערכו למערכת.

https://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-5692902_184,00.html

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

שוקלת, משום מה נראה לי שזה לא יקרה, בדיוק כמו רות דוד.

אנשים שמחזיקים יותר מדי מידע פנימי על מערכת התביעה במדינה.

אני כל כך אשמח לטעות בזה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...