Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קל לספר לבד את הילדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאסתי בספרים.

לחכות בתור, לשלם סכום נכבד, והילד גם מתפרע שם ולא נעים בכלל.

רעיונות?

הגילאים - 3.5 ו7.

התיספורת?

קבועה - קיצוץ בצדדים ומאחור למספר 1

ולהשאיר פוני חמוד.

למעלה שיהיו קוצים קטנים.

עזרה?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פעם, פעמיים שלוש ובסוף לומדים את הרעיון.

גם אם לא יהיה דוגמן לא כזה נורא.

אם יש מכונה בבית- תנסה. אם הילד יאהב מעולה, אם לא? אפשר לחזור לספר שבועיים אח"כ.

אתה תמיד יכול להגיד להם שבגיל 18 אבא יספר אותם גלח, אז עדיף שילמד כבר מעכשיו, לא?

פורסם

לא מסובך בכלל.

ממליץ לקנות מכונה עם ראש בעל האורך המקסימלי שתוכל למצוא, אחרת התספורת יוצאת קצרה מאוד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

פורסם

אני גם חושב שאפשר יחסית בקלות לספר בבית, אבל אף פעם לא ניסיתי.

מה שכן - לא הייתי עושה מספר 1 בצדדים ומאחורה. ילדים קטנים עם תספורת כזו תמיד עושים לי צמרמורת. תן להם לגדול עם פטריה על הראש כמו שצריך. אם ירצו תספורת בואש כשיגדלו - שיבושם להם.

חוץ מזה, יש מכונות תספורת עם ראשים לא דוקרים (יש לי איזו פיליפס כזו שאני ממש מרוצה ממנה), ואז החוויה הרבה יותר סימפטית. לצורך העניין, כשחבר היה מספר אותי עם MOSER זה היה כואב גם כבנאדם מבוגר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בהצלחה לשכנע ילדים לא לעשות תספורת ערס.

כל האחיינים שלי מסתובבים ככה ולא יעזור כלום.

פות"ש, לא הייתי מתפשר על מכונה איכותית. כל השקעה תחזיר את עצמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני מספר את עצמי כבר מעל ל3 שנים, ואת הילד גם (בן 5.5).

התספורות הן לא מהפשוטות להעביר גלח וזהו, אלא שינוי בין 0.5 ועד ל9 במסגרת עם דירוג מאוד מקצועי, כזה שלא נראים בו "מדרגות" אלא מעבר חלק בין הגבהים של השיער.

למעלה למדתי לעבוד עם מספריים ומסרק ביד ימין ממש בשיטת הספרים המקצועים בה מעבירים סירוק, מחזיקים את קצוות השיער ביד שמאל ועם יד ימין קוצצים את הקצוות בין האצבעות לגובה הרצוי (לא לגזור ישר\מאונך, אלא ב"זיגזג" בזוית 45 מעלות).

עם הילד זה יותר קל כי הוא ממש פציינט, עם עצמי עם הזמן התמקצעתי עם המכונה ביד אחת ומראה ביד השניה, אני עומד עם הגב למראה בחדר האמבטיה ומספר מאחורה.

בחישוב פשוט חסכתי קרוב ל3000 ש"ח על עצמי ועוד כמה מאות על הילד. ובלי קשר לכסף, אנחנו מסופרים תמיד ולא תלוים באף אחד. 25 דקות ואנחנו כמו חדשים.

המכונה שלי היא Panasonic ER1611

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752738

עולה סביב ה300-400.

מצ"ב תמונות הכי טובות שיכלתי למצוא כדי להמחיש.

ומצטער, תסבלו גם את הפרצוף שלי בשביל ההמחשה :)

Liam1.jpgLiam2.jpgLiam3.jpgLiam4.jpg

me3.jpgme4.jpg

עריכה: שכחתי להתייחס לנושא ההתנהגות של הילד.

הגענו למצב שהילד הוא זה שמבקש להסתפר, הוא מאוד אוהב את התהליך, זה לא לוקח יותר מ20-25 דקות.

אני מושיב אותו בתוך האמבטיה על שרפרף, אני מחוץ לאמבטיה על כסא, והוא מסתובב אלי בהתאם לאיזה צד של הראש אני מספר.

חשוב מאוד מאוד להגן על הגוף של הילד מפני השיערות, אצלי הילד מאוד רגיש וממש תוך דקה היה הופך אדום מהגירוי והגירוד, מאז אני מקפיד מאוד לכסות אותו עם סדין או מגבת עם קליפס בצוואר ומידי פעם עושה פוווו כדי לסלק שיערות.

אפשר גם להשתמש בטלק ולפזר על הכתפיים\צוואר\חזה\גב, זה גורם לשיערות להחליק ולא להידבק לגוף.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

דירוגים זה מאד חשוב למראה של תספורת "מקצועית", כמו שאמר עומרי. ומצריך קצת מיומנות.

יש מלא סרטונים ביוטיוב.

השתעשעתי עם זה קצת בעבר הרחוק. האמת, שיצא לא רע (בפעם השלישית והלאה :-P) בסוף נמאס לי מהחידוש, אז הילדים חזרו לספר...

מכונה מקצועית זה מאד חשוב לתוצאה. אל תתפשר בנושא הזה.

אני לא מבין בזה כלום, אבל קיבלתי מגיסי ז"ל, שהיה מוכר ציוד לספרים, מכונה ממש שווה במתנה. לא זוכר איך קראו לה, אבל היא היתה מתוצרת גרמניה, עם שליטה ידנית (באצבע אחת) על גובה הסכינים חוץ מהמסרקים, והיא היתה נטענת ומאד קלה ונוחה ביד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• אחראי פורום
פורסם

יפה מאוד, עומרי.

אשתי גם מספרת את הבנים ועושה את זה טוב מאוד. התחיל מטעמי נוחות (עושים מתי שאפשר וישר למקלחת) ונשאר ככה.

באופן אירוני היום אני לוקח אותם לספר פעם ראשונה כי הם גדלו ועם זה גם הדרישות (אבל לא ברמה של בואשים וכל מיני חתולות על הראש).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני מספר את עצמי כבר מעל ל3 שנים, ואת הילד גם (בן 5.5).

התספורות הן לא מהפשוטות להעביר גלח וזהו, אלא שינוי בין 0.5 ועד ל9 במסגרת עם דירוג מאוד מקצועי, כזה שלא נראים בו "מדרגות" אלא מעבר חלק בין הגבהים של השיער.

למעלה למדתי לעבוד עם מספריים ומסרק ביד ימין ממש בשיטת הספרים המקצועים בה מעבירים סירוק, מחזיקים את קצוות השיער ביד שמאל ועם יד ימין קוצצים את הקצוות בין האצבעות לגובה הרצוי (לא לגזור ישר\מאונך, אלא ב"זיגזג" בזוית 45 מעלות).

עם הילד זה יותר קל כי הוא ממש פציינט, עם עצמי עם הזמן התמקצעתי עם המכונה ביד אחת ומראה ביד השניה, אני עומד עם הגב למראה בחדר האמבטיה ומספר מאחורה.

בחישוב פשוט חסכתי קרוב ל3000 ש"ח על עצמי ועוד כמה מאות על הילד. ובלי קשר לכסף, אנחנו מסופרים תמיד ולא תלוים באף אחד. 25 דקות ואנחנו כמו חדשים.

המכונה שלי היא Panasonic ER1611

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752738

עולה סביב ה300-400.

מצ"ב תמונות הכי טובות שיכלתי למצוא כדי להמחיש.

ומצטער, תסבלו גם את הפרצוף שלי בשביל ההמחשה :)

[ATTACH=CONFIG]519242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]519243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]519244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]519245[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]519251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]519252[/ATTACH]

עריכה: שכחתי להתייחס לנושא ההתנהגות של הילד.

הגענו למצב שהילד הוא זה שמבקש להסתפר, הוא מאוד אוהב את התהליך, זה לא לוקח יותר מ20-25 דקות.

אני מושיב אותו בתוך האמבטיה על שרפרף, אני מחוץ לאמבטיה על כסא, והוא מסתובב אלי בהתאם לאיזה צד של הראש אני מספר.

חשוב מאוד מאוד להגן על הגוף של הילד מפני השיערות, אצלי הילד מאוד רגיש וממש תוך דקה היה הופך אדום מהגירוי והגירוד, מאז אני מקפיד מאוד לכסות אותו עם סדין או מגבת עם קליפס בצוואר ומידי פעם עושה פוווו כדי לסלק שיערות.

אפשר גם להשתמש בטלק ולפזר על הכתפיים\צוואר\חזה\גב, זה גורם לשיערות להחליק ולא להידבק לגוף.

איזה מספר / גובה אתה עושה בצדדים ?

פורסם
עומרי שקול הסבת מקצוע.

גם אני מספר את עצמי והילד לבד.

:) יש כבר כל כך הרבה תחומים שאני נשאב לתוכם ומגיע לרמה גבוהה (בלי להשתחצן בכלל*) שאני לא יודע לאיזה מקצוע לבצע הסבה :) לפחות בתחום עיצוב השיער יש ערך מוסף ענקי למשפחה.

איזה מספר / גובה אתה עושה בצדדים ?

מה שרואים בתמונות זה הכי נמוך שיש למכונה הספציפית שלי - 0.8, עד גובה 2 ס"מ מעל האוזן בערך, ואז מתחיל דירוג.

פורסם

תשמע ספר טוב אתה עומרי.

אני גם מסתפר לבד נראה לי צריך מספרי דילול +רגילות

ככה הספר שלי היה מספר. אני עם מספרים רגילות+מכונה פשוטה של פנסוניק.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
בהצלחה לשכנע ילדים לא לעשות תספורת ערס.

אשתי אוהבת את הדרדקים שלנו עם רעמה מתנפנפת.

אני מקווה שהם יתרגלו לזה מספיק כך שלא יבואו אי פעם בדרישות למשהו אחר...

לעומרי - אתה פשוט מוכשר. בלי סרקזם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...