Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,יש לי בעיה לפני כמה זמן נדלקה לי נורה של check engine והופיע לי הקוד הזה p0011 צרפתי תמונה. הלכתי למוסך ונסינו לנקות את החיישן של ה camshaft נסעתי קצת והנורה שוב נדלקה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?ויש לפעמים כשאני מניע את האוטו או בנסיעה איטית בפקק רעש של משהו רועד כזה כמו ברזל נוגע בפלסטיק כמו תיקתוק כזה שמפסיק אחרי כמה זמן אולי מהרצועת טיימינג, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

Screenshot_20190401-192715.jpg

עריכה אחרונה על ידי igorza9
פורסם

אתה יכול לצלם איזה חיישן ניקית בדיוק? יש שם סולנואיד שיושב על ראש המנוע אם אני לא טועה שאותו אתה צריך לפרק מהראש ואז לנקות היייטב. כמו כן חשוב שמיפלס שמן המנוע לא יהיה נמוך ואם לא ידוע לך מתי הוחלף פילטר שמן אז גם לו יש תפקיד בעניין שיכול לגרום לסולנואיד לא לעבוד כשורה...אז פשוט החלף את הפילטר והשמן.

פורסם (נערך)
אתה יכול לצלם איזה חיישן ניקית בדיוק? יש שם סולנואיד שיושב על ראש המנוע אם אני לא טועה שאותו אתה צריך לפרק מהראש ואז לנקות היייטב. כמו כן חשוב שמיפלס שמן המנוע לא יהיה נמוך ואם לא ידוע לך מתי הוחלף פילטר שמן אז גם לו יש תפקיד בעניין שיכול לגרום לסולנואיד לא לעבוד כשורה...אז פשוט החלף את הפילטר והשמן.
כן החיישן שאמרת הסלנואיד שעל הראש מנוע ניקו לי אותו במוסך החלפתי פילטר שמן ושמן לפני פחות משנה אבל הפילטר ששמתי הוא לא גדול כמו הפילטר שהיה לי בהתחלה אולי זה משפיע ?הפילטר שצריך הוא p64 ומה שאני שמתי זה pf48e עריכה אחרונה על ידי igorza9
פורסם (נערך)

שוב...לפילטר שמן מקורי ולאיכות השמן יש חשיבות לעניין התקלה. אם הפילטר כבר כמעט בן שנה אז תחליף אותו למקורי ואת השמן בכל מצב. כמו כן לא שולל מצב של התארכות שרשרת התזמון ובלאי במותחן .גם הכיוון הזה שווה בדיקה..

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם (נערך)

אם מדובר במנוע 2.4 אז הבעיה היא באחד מהסלונואידים על המכסה שסתומים.

הם שולטים על התזמון משתנה.

פרק את שניהם מהרכב, קח 2 חוטי חשמל דקים עם תנינים קטנים תחבר לשני הפנים של הסלונואיד ותחבר אותם ישירות למצבר לפרק זמן קצר. של שניה אחת.

אם הסלונאיד תקין הוא ישמיע "קליק".

תבדןק את שניהם בשיטה הזו ואתה תגלה אחד שרוף שלא מגיב.

יש אחד עם שקע שחור ואחד לבן תזכור מהיכן פירקת כל אחד מהם!

בארץ המחיר הוא כ 750שח לכל אחד בחול תוכל למצא מקורי סביבות 180 ויש בחול תחליפי סיני גם ב 50.

לך על מקורי.

במידה ושניהם תקינים, תיתכן בעיה במערכת התזמון שגם היא בעייתית במנוע זה או שרשרת שהתארכה או גלגלות תזמון משתנה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...