Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מושך את הכל עוד 10K ומתחיל לספור כמו שצריך.

בניגוד לדעת קודמיי, אני אניח שאתה לא משתולל וקורע את האוטו.

בסך הכל מדובר במכונית קומפקטית שנועדה להתנייד בעיר ומחוצה לה באופן נינוח למדי, מהסיבה הזו בדיוק אני לא רואה טעם להקפיד על כל ק"נ והיה והבעלים הקודם חיפף ולא ספר כמו שצריך, אני חושב שבכיף אתה יכול למשוך עוד 10K עולעשות טיפול אמיתי ולפי הזמן ב60K

להקדים זה הכרחי אם מדובר היה באיזו חיה רעה ומורכבת או אם היית מתעלל באוטו, אבל באוטו שגם ככה עושה נסיעות מנהלתיות כל חייו - נראה לי מיותר.

רון.

יש בזה משהו... אבל אתה חושב שזה בסדר למשוך עוד 10 קילומטר עם אותו שמן? צריך גם להחליף מסנן אויר.

מישהו יודע מה זה "מסנן חלקיקים" ואילו חלקיקים הוא מסנן?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
יש בזה משהו... אבל אתה חושב שזה בסדר למשוך עוד 10 קילומטר עם אותו שמן? צריך גם להחליף מסנן אויר.

מישהו יודע מה זה "מסנן חלקיקים" ואילו חלקיקים הוא מסנן?

תפקידו של מסנן החלקיקים הוא לסנן את האויר שיוצא מפתחי האורוור של המזגן / החימום (בדומה למסנן של מזגן ביתי).

המסנן ממוקם לרוב באיזור רגלי הנוסע שליד הנהג.

כפי שזכור לי, בקליאו המדוברת הוא נשלף במשיכה (תוכל להתכופף ולראות את הקצה הלבן שלו - מן ידית פלסטית למשיכה).

אגב, מחירו של מסנן חדש יקר: כ-180 ש"ח, כולל מע"מ במוסך מורשה רנו.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
כפי שזכור לי, בקליאו המדוברת הוא נשלף במשיכה (תוכל להתכופף ולראות את הקצה הלבן שלו - מן ידית פלסטית למשיכה).
כפי שזכור לי, מסנן החלקיקים של המזגן בקליאו נמצא מתחת לכיסוי בין מכסה המנוע לשמשה, ולהחליפו זה לא עבודה לחובבן.

החלפת מצתים בדגמי בנזין של רנו כל 60K.

לגבי המפרט המדויק מה עושים בכל טיפול, אמור להיות רשום בספר הרכב או לפנות למוסך מורשה.

אישית, הייתי מחליף מצתים ב50K.

• תוכן חדש...