Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 3 2008 מנוע 1600

לרכב ידוע שיש 4 הילוכים באוטומט

וכשאני מעביר הילוכים ידנית הוא נותן לי עד הילוך 3

לא נותן לי הילוך 4

מדוע?

פורסם

באיזה מהירות אתה עושה את זה?

המצב הידני הוא לא לגמרי ידני. הוא לא יתן לך לעלות או להוריד הילוך אם מהירות הנסיעה לא מתאימה להילוך שאתה רוצה לשלב.

לדוגמה ב 110 אי אפשר להוריד לשני, ב 30 קמ"ש אי אפשר לעלות לרביעי.

פורסם

אכן הטיפטרוניק מוגבל, במידה והרכב "לא נותן" להעביר הילוך אתה תראה את הספרה בצג מהבהבת. (כנראה הילוך לא מתאים למהירות)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

משער שסביב 40-45 קמ"ש כבר.

אם אתה רוצה לבדוק בצורה הכי טובה - שים על D ותראה מתי הוא מעביר להילוך רביעי בעצמו (בנסיעה רגועה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנוסף, במצב ידני בעצירה עדיין הגיר ישלב אוטומטית להילוך ראשון, הוא לא ישאר בהילוך גבוה ולא יאפשר זינוק מהילוך גבוה.

אחרי עצירה אפשר במצב ידני לעלות לשני ולזנק מהילוך שני, זאת אומרת זינוק מהמקום יכול להתבצע במצב ידני מהילוך 1 או 2 אבל לא 3 או 4.

• תוכן חדש...